Bemutató Nexus 4, leginkább költséghatékony Android okostelefon

Szia barátok, néhány nappal ezelőtt tett látogatást a Emag vesz egy új Android készülék eredetileg indult 7 Nexus a legjobb tabletta Android piacon most. Úgy döntöttünk, hogy jobb, hogy vizsgálja meg újra, mielőtt a végső döntést, és megpróbáltam több eszköz: Nexus 7, HTC One, Samsung Galaxy Nexus S4 és 4. Az összes, én beleszerettem 4 nexus, hogy azért, mert mozog nagy és majdnem úgy néz ki a legjobban (a HTC One). Megítélésem mérlegelni súlyos ár, a teljesítmény (valós), és befejezi. Azért választottam a HTC egyik, ha nem volt olyan drága, majdnem dupla árat. S4 nem hatni rám egyáltalán, általában felső okostelefonok a Samsung Super AMOLED kijelző felhívni a telített színek, de én tudom, hogy AMOLED előnyeit és hátrányait. Most már elmondhatom, én inkább IPS képernyők. Megbeszéljük a kijelzők és a technológiák másutt.
Végül választanom kellett, a Nexus 4-et választottam, és egyáltalán nem sajnálom, még mindig van pénzem a zsebemben, és még egy hét használat után a készülék egyszerűen repül. Nem is mondod, hogy 4 maggal rendelkezik, olyan, mintha 44 maggal rendelkezik. Általában bármely Android készülék néhány napos intenzív használat után "köhögni" kezd, a Nexus 4 újnak tűnik, mintha csak kivenném a dobozból, hihetetlen, mennyire jól mozog ez a telefon. A teljesítmény természetesen a Jelly Bean 4.3 verziónak is köszönhető, amely sok fejlesztéssel jár.
Egy panasz van, ez körülbelül a edzett üveg a termen, üveg tükröződés kiváltó kellemetlen képeket lámpa előtt.
Más, mint, hogy nincs gond a készülékkel. Probléma van az érintés, vagy a recepción, ahogy hallottam, a többi felhasználó. Az igazság az, hogy a készülék része a Nexus 4 felül két erdő az alsó (láb, mint a műanyag keret), ezek a kis lábak megakadályozzák a hangszóró fedelét és tegye a hátsó (ami üveg) közvetlenül az asztalon .
Ez a prezentáció csak egy bevezetés, én vissza a vizsgálati eredmények a processzor, a grafikus és az akkumulátor. Eddig azt lehet mondani, hogy az akkumulátor minden gond nélkül egész nap (este este).
Előnyei Nexus 4 nem felel meg a többi Android okostelefonok:
1. Quick Android frissítések, néhány nappal a start után.
2. Beépített indukciós tekercs a vezeték nélküli töltés QI.
3. NFC mobil fizetés gyors, imperehere és fájlcserét.
4. Max-kompatibilis minden Android alkalmazás és a szolgáltatás.
5. Pure Android tapasztalat nélkül a felduzzasztott, vagy felesleges dolgokat.
6. Leggyorsabb Android telefon.
7. Támogatás TRIM fenntartása a teljesítmény.
8. SlimPort, fajta MHL vezeték nélküli USB-kábelt.
9. Vezeték nélküli kijelző technológiát Miracast.
10. Nagyon alacsony ár, a Google nem kívánja élvezni a Nexus.
Azok, akik szeretnék egy okos telefon ez, Nexus 4 javasoljuk, de meg kell sietni, nem lehet tudni, meddig fog találni a piacon már 8 GB-os verzió nem sokat sehol.

Google Nexus 4 mobiltelefon, 16 GB, fekete 62476 - eMAG.ro
(Az árak Romániában)

LG Google Nexus 4 8GB Fekete Sim Free Smartphone (A legolcsóbb Amazon.co.uk)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Van egy Nexus 4 március óta megjelent az online áruházak tőlünk, és hogy viselkedett most. Nos, jöttem Android 4.2.1 és milyen jó érzés, hogy a használata a napi frissítések jönnek nagyon gyorsan és telepítés probléma mentes (4.3 5 jött nap után a hivatalos kiadás.) Az akkumulátor rendben van, attól függően, hogyan használja azt, én egy nem-tartja és 5 6 nap, de a ez csak egy telefon, és túl kevés a multimédia egy intenzívebb Önt egy nap, és fél a megtakarítási tippek energia, amit itt található.

  • Cristi, hogy nem kapott pénzt a semmiért Galaxy Note, ami sokkal jobb, mint azt már lag LG Nexus 4 obeservat értesítés még nem volt ott, ha adsz egy kemény választ oldalról mágneses, így nem a legjobb telefon, amit mondasz te, nincs jobb telefon a piacon, mint a mind az Apple és a Samsung és a legjobb idő lesz az Apple, a HTC, a Samsung. És mi a helyzet a Nexus 4 Cristi nincs FM rádió, ami a legfontosabb dolog, amikor az autó a hegyen csinálsz? Ha nem tiszta, hogy a telefon 3G hallgatni, de mit esznek MB rádió lehet a beépített FM rádió. Telefon nincs mit kezdeni vele, ez a cél, hogy haza, nem tudja mozgatni vele, és ez vezette Snapdragon 800 tűnt, hogy minden dicséretet. Hogyan adsz pénzt egy ilyen telefont, és nem kell semmit róla, hogy csináltad ezt? Azt hittem, ő és egy LG, vagy a HTC G2 valamit egy dolog, Nexus nem: P.

  • jó bemutató, Krisztus meg akarta bemutatni néhány előnye, de ha úgy látja, Cristi telefont miután megtalálta sok alkalmazást telepített vezethet, és ha telepítése 300 mondjuk, akkor igazán látni a sebességet, így minden telefonról 300 euró gyorsabban mozog, amikor az új, semmi telepített
    tényleg egy nagy hátránya, hogy van FM-rádió és kártyanyílás már eltelt 16gb 32gb és most 64gb leggyorsabb kártyát a Samsung, azt mondhatom, hogy érzem a különbséget a több szempontból is
    kapcsolatban az alma, miért ad 600 500 euró, vagy akár egy telefon, hogy csak 200 euró ér?

    • A kérelmek nagy száma, de nem igényel tárolást processzor. Szükség van a rend a fájlrendszerben és nagyobb súlyossága kezelésében tárolására. 4 Nexus egy vezérlő, amely támogatja a TRIM flash meghajtót, amely azt jelenti, hogy tiszta háttér nem tölti be a processzort a maradék szennyeződést.
      Ha nem vesszük át az Android operációs rendszer működését, látni fogjuk, hogy a tárolás "Achille-sarok".
      Eredménytelen kezelése fájlrendszer a gyors és pontos eredményt eltömődés az egész rendszert. Amikor a felhasználó úgy gondolja, nem elég jó processzor, valójában jó tároló.
      Nézd meg, hogyan mozog minden operációs rendszer a gyors SSD, mint egy merevlemez, hogy függetlenül attól, hogy a processzor.
      Vannak olyan dolgok, amelyeket a Samsung, az LG, a Sony, az Asus stb. Soha nem tesz a háttérképre. Értékesíteni akarnak, nem pedig jól csinálják a dolgokat. A TRIM hiánya eddig nagyon jól eladott ...

      • "Nagyon sok alkalmazás nem a processzort, hanem a tárolást igényli." Itt tévedsz, sok olyan alkalmazás van, mint a Yahoo vagy a facebook, amelyek a háttérben is futnak, még akkor is, ha bezártak, tehát különféle konfliktusok és az operációs rendszer "lelassulása" (bármi is legyen). sok alkalmazás számos folyamatot hoz létre a háttérben, így láthatja, hogy mit és hogyan képes ez a telefon. Valószínűleg körülbelül 5 év alatt már lesznek olyan telefonok, amelyek egyszerre 1000 alkalmazást tudnak futtatni problémák nélkül.
        Például fut 2 TuneIn vezeték nélkül más alkalmazások, mint például a másolás, a PC x-plore 5gb fájl USB-n keresztül, és közben nézni egy filmet 2gb kibír vele! ha fut a háttérben, és a Facebook és a Yahoo Messenger, jelenleg be, és navigálni a telefon menüjében, azt veszi észre?
        lehet fejleszteni az ötletet, hogy a teljesítmény valójában azt jelenti, tudom, hogy bármilyen telefont tiszta fut át ​​50 150 folyamatokra vagy esetleg a háttérben, nem semmit nem szükséges telepíteni, tényleg mozog propiu tökéletes böngésző, játékos, stb
        egyébként tesztelik, amit mondtam, és látni a különbséget, akkor lehetséges, hogy bizonyos alkalmazások nem (kényszerű leállítása), látom, hogy sok ilyen alkalmazás futhat egyszerre, és ha igen, kérem tudassa velem, mert azt akarom, hogy tudja.
        próbáljon meg különféle tartományokat választani, azaz egyiket használja az internet, egy másik adatkábelt, egy másik video processzort, egy másik ... stb

  • A gyorsabb processzor nem jelent gyorsabb telefont.
    A felhasználó nem használja a processzort közvetlenül, a szoftver a CPU, és ha a szoftver nehézkes mozog a kemény nem számít, milyen a processzor.
    A sokkoló igazság az, hogy amikor mozog 4 Nexus jobb, mint a Galaxy vagy a HTC S4 Egy. Ha a két kézibeszélő szintetikus tesztek eredményei jobban felhasználó keze gyorsan, de a Nexus 4. Természetesen végre TRIM 4.3 JB egy nagy hozzájárulást.

  • Anderson, és adjanak a tájékoztatás hiánya!
    A telefon nem lag, ameddig tudod, hogyan az Android operációs rendszer.
    Amit nem vette észre (mert megint nem tudom, hogyan működik Android), hogy az Android operációs rendszer tud rövid tap (érintés rövid) vagy érintse meg hosszan (tartsa nyomva) függvények használják sok alkalmazás hozzáférés különböző menükben.
    Cristi az oktatóprogramban kissé zavart volt, és ahelyett, hogy egy egyszerű csapot (rövid érintés vagy rövid érintés) ott tett volna az Értesítéseknél, „megérintette és tartsa”, vagyis megérintette a lehetőséget, és hosszan megtartotta (amit nem szabad megtenni).
    Amikor Cristi és eszébe jutott, hogy valóban van egy rövid kop-kop, és tartsa lehetőséget, és nem az operációs rendszer tette a dolgát egy pillanat megjelenítő megfelelő lehetőségeket.
    Hogy mondhatod, hogy nincs joga nincs késés, amikor megérintette Chrome ikont, és megnyitja azonnal nem is beszélve a lélegzetelállító sebességgel, amellyel betöltött honlapon csak egy kötőjel nélküli jelet.
    Ez az első alkalom, megjegyzést, és azt mutatják, hogy félretájékoztatták vagy.
    Hogyan lehet azt állítani, hogy a Galaxy Note jobb, mint a Nexus 4? Lehet, hogy jó neked, de a műszaki előírások, a Galaxy Note messze elmarad a Nexus 4 ember!
    Galaxy Note indult szeptember 2011 4 és Nexus indult október 2012. Gizas, Wake Up sörény!

  • Mit gondolsz az LG E975 Optimus G, 32 GB-ról, meg akarom venni a Cristi-t, mit ajánlasz? Szeretném, ha a telefon nagyon jól filmezne, és ára 1700 lej lehet. Így ...

  • Olvastam egy újságban, hogy a Google létrehozott egy felszámolási 4 Nexus állomány, hogy helyet adjon a Nexus 5, különösen az Egyesült Államokban, hogy 16 GB-os változat értékesíti és 200 $ (ez azt jelenti, 670 300 lei lei + = EMAG is eladni 1000 lej).
    Természetesen az árak csökkenni fog a Nexus 4.

    • Tehát az Egyesült Államok, az EU ár egy kicsit magasabb vámot, stb
      Már hagyott nekem egy linket, hogy az Amazon, ahol Nexus szól 4 1100 lej.
      Kártyás fizetések és a második héten jön haza.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.