Android áttekintés, okostelefon és táblagép operációs rendszere - oktatóvideó

Helló barátok, én nagy öröm, hogy bemutassam OS telefon modellek, az Android, hogy töltünk sok időt a bemutató, az operációs rendszer, amelynek alapja a Linux.
El kell mondanom, hogy az Android az operációs rendszer, amely miatt otthagytam a Windows Mobile 6.5-et. Ugyanarra a telefonra, amelyre előre telepítették a WinMo-t, telepítettem az Android-ot, amikor először kettős rendszerindításként futtattam az SD-kártyára, majd véglegesen a Rom-ba tettem. A telefon, amiről beszélek, egy HTC HD2, egy telefon, amely nagyon érdekel, és nagyon nehéz nekem elválni. Azért villantottam erre a telefonra, mert nem tudom, hányszor különböző felépítésű (egyedi ROM-ok, cocked romok), néha naponta 2-3-szor villantottam, tehát azok is, akik rabjaik a flash-nek, mindig keresik a a tökéletes ... mindig az utolsó a legtöbb!
Térjünk vissza az Android operációs rendszer sem tökéletes abban a pillanatban, sokan azt mondják, hogy az akkumulátor lemerült gyorsabb Android (elemmel drain), hidd el, hogy nem így van, mert az akkumulátor fut Android telefonok nem maradhat asztal vagy zsebre olyan telefonok, hogy mindig talál valamit csinálni, így a készülék használata szinte non-stop, és természetesen az akkumulátor megy.
Most írhatnék végtelen hozzászólás arról forradalom 30 Android, de azt hiszem, jobb, ha követi a bemutató.
Ez a bemutató részletes áttekintést az Android operációs rendszer, akkor hasznos lehet azoknak, akik most vettem egy okostelefon Android, de azok, akik már rendelkeznek egy ilyen terminál és nem tesz túl jól.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (62)

  • Azt akarom tudni, hogy pontosan hogyan lehet frissíteni az új verzióra, hogy telefonu samsung galaxy mini Samsung Kies s5570 hogy a program connect usb kábel I engedélyezve hibakeresési és add upgratdeze, és azt mondja, hogy készül az alkatrészeket a frissítés, és nem frissíti sem, hogy az összes írni, így hagytam, és egy óra. és f olyan kemény, mint sokan ezt a problémát, és hogy a rövid bemutató, vagy megmagyarázni. ms előre

    • Calin:
      Úgy értem, újabb Android verzió

      A odindownloader, és felvegyék őket samfirmware fájlok Kies nem működik hivatalos hazánkban még nem jelent meg, több száz oktató a neten keres

  • Cristi, volt az eredeti 2.3.4 a telefonján? Fáj nekem, hogy nem tudom gyökérzni a telefont, és a HTC-től is. Az ott élő élő csevegő felhasználó azt mondta, hogy ez a HTC Wildfire rom frissítésének fog kinézni, és mondtam neki az android 2.3-ról, ha rajta működik, és azt mondta: választhat a bizalmatlanság iránt a telefonban, vagyis inkább romlik románul, mert a Droid VNC szerver nem működik nekem, és szörnyen fáj, hogyan kell működni, azt mondja: Root Denied vagy Root Error :(, hogyan kell csinálni, segíts nekem!

  • Szia Cristi, küldtem egy e-mailt a "Kapcsolatfelvétel", de nem tud lai, és úgy döntött, hogy a hozzászólásod pote mint látod, azt szeretnék, hogy a csapat tagja videotutorial, nem vagyok profi, de kaptam kérjük, továbbítsa a megerősítő e-mailt az én rap_alyn@yahoo.com Köszönöm.

  • hogyan lehet telepíteni az androidot egy telefonra? Most van egy WM ... kérlek, készíts egy oktatóprogramot, vagy írj nekem, hogyan kell csinálni, kérjük, küldd el e-mailben .. kérlek .. !!!!

  • Helló,

    Nagyon jó videotutorialul az Android, hanem tenni, és a mobil telefonok.
    Sokan mobil telefonok, amelyek nem engedhetik meg maguknak vásárol egy Android okostelefon. Van egy Samsung Blue Earth S7550.
    1. Hogyan kell telepíteni játékokat és alkalmazásokat a Samsung telefonok (apps) jad és jar Java, vett az interneten PC. Telepítettem telefonkábelt számítógépes programok New PC Studio, Jadmaker és minden alkalommal azt mondja: "nem támogatott fájltípus".
    2. Hogyan lehet telepíteni egy mobiltelefon Samsung két operációs rendszer? Így kettős csomagtartó. Hogy neki okostelefon. Az operációs rendszer, hogy a gyártó által megadott és az operációs rendszer teszel Android (Android OS fut külső microSDHC kártya).
    3. Ha ez kettős rendszerindítás lehet, hogyan készítsen „biztonsági másolatot” a telefonra az eredeti operációs rendszer mentéséhez, mielőtt telepítené a második operációs rendszert, például az Androidot stb., Hogy ne legyen problémája az adatvesztéssel vagy a blokkolással / elpusztítani a telefont?
    Köszönöm, Mariana.

  • Helló,

    1. Hogyan kell feliratot tenni a filmet a mobil?
    My Samsung Blue Earth telefon támogatja a videó formátumokat 7550 MP4. Kérem, mondja meg lépésről lépésre, hogy mit kell tennie.
    Köszönöm, Mariana

    • Használja a Freemake Video Converter programot (mivel a neve azt sugallja, hogy ingyenes, és a videó bemutató ismerteti, hogy mit és hogyan kell csinálni) Konvertálja a filmet 3gp-re, és tegyen feliratokat ... van egy lehetősége benne. A felbontást 320X240-re állítja, és kész! . Helyezze be a filmet a tf-re, és élvezze a nézést.

      Mariana:
      Helló,

      1. Hogyan kell feliratot tenni a filmet a mobil?
      My Samsung Blue Earth telefon támogatja a videó formátumokat 7550 MP4. Kérem, mondja meg lépésről lépésre, hogy mit kell tennie.
      Köszönöm, Mariana

  • Mariana, amit tudok válaszolni nekem:
    1. játékok Samsung keres a neten az ilyen típusú telefont. Kaptam egy Samsung, és nem tudtam tenni random játékok.
    2. ház lehet telepíteni a dual boot a telefon nagyon nehéz, ha nem lehetetlen. A telefon nem tud, mert ez nem egy okostelefon. (Nem CPU elég erős belső memória, ami hasonló egy mini számítógép.)
    3. Nem tudom, hogy akkor hát. Csak mentse a PC-program, üzenetek, képek és filmek a segédprogram a Samsung.
    4. Film felirat keresést a Google: hogyan teszik filmfelirat mp4, és akkor nagyobb a valószínűsége, hogy felfedezzék, hogyan.
    Sok szerencsét!

  • Calin:
    Azt akarom tudni, hogy pontosan hogyan lehet frissíteni az új verzióra, hogy telefonu samsung galaxy mini Samsung Kies s5570 hogy a program connect usb kábel I engedélyezve hibakeresési és add upgratdeze, és azt mondja, hogy készül az alkatrészeket a frissítés, és nem frissíti sem, hogy az összes írni, így hagytam, és egy óra. és f olyan kemény, mint sokan ezt a problémát, és hogy a rövid bemutató, vagy megmagyarázni. ms előre

    Próbáljon egy másik számítógépen, akkor lehetséges, hogy zár a folyamat valahogy frissíteni.

    • Cristi-admin: Próbáljon egy másik számítógépen, akkor lehetséges, hogy zár a folyamat valahogy frissíteni.

      Kipróbáltam ugyanazt, és nem csak nekem, olyan, mint amilyent mondtam a legtöbb emberben, ugyanaz. Lehet, hogy tesztelnéd, hogy lássa ezt a modellt, és látják másokat is, akiknek ugyanaz a problémájuk van, mint amennyire megoldod, ha lehetséges. hogy leállítottam az összes antivírus-ellenes tűzoltó szolgáltatót

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.