UEFI Gigabyte bios bemutató, olcsó alaplapokon is megvalósítva - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni végrehajtását UEFI BIOS Gigabyte alaplapok olcsóbb alaplapokon végrehajtás valamivel drágább bling bling, de a funkciók szinte azonosak.
Szokásunk szerint megpróbáljuk megismertetni Önt az új technológiákkal, amelyek megjelennek az informatikai és technológiai világban, ma a Gigabyte-on a sor a biosz UEFI. Tajvani gyártó között volt az utolsó, hogy hajtsák végre UEFI alaplapok. Míg más nagy gyártók már UEFI alaplap, Gigabyte is várható, valószínűleg azért, mert azt akarták, hogy azt megfelelő módon és úgy néz ki, sikerült.
Ha a felhasználó hozzászokott a klasszikus BIOS, UEFI a Gigabyte alaplapok nem ijeszti helyett MSI és az Asus tűnhet egy kicsit furcsa.
Az előnye, hogy UEFI BIOS érzem egyszer elkezdjük a PC figyelje az operációs rendszer gyorsabban indul, mivel ez sokkal hatékonyabb, mint a UEFI BIOS klasszikus.
További előny, hogy tudunk dolgozni az egeret, azt is, hogy lehetséges, hogy a közeljövőben az alkalmazások nem az operációs rendszer és nem azt értem, hogy félig-megvalósítások találunk manapság, de az alkalmazások végre közvetlenül a villog az alaplapon, amely képes futtatni a másodperc.
Mint látni fogja, és oktatóanyag, PC csak akkor kezdődik, 10 másodperc mert UEFI tudja, mi összetevő nem hazudik nekik, hogy vizsgálják felül minden alkalommal, amellett, hogy esetleg be az operációs rendszer azonnali , működhet nélküle haszontalan.
Bios azok számára, akik nem tudják, a klasszikus és a beállítások, meg lehet nézni a bemutató: Néhány röviden összefoglaljuk a BIOS-beállítások
Ha érdekel a téma, írjon nekünk a megjegyzések rovatban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Látható, hogy a GIGABYTE nagy előrelépést tett az alaplapokon, különösen a BIOS szempontjából. A jövőben új rendszert akarok készíteni, és nem tudom, melyik alaplapot válasszon az Asrock vagy a GIGABYTE közül. Most van egy Asrock N68C-S-UCC alaplapom, és eddig elégedett vagyok velem, másfél évig volt. A GYGABITE felé tartok, mert ígéretesnek tűnik, de Asrock azt is tudja, hogy jó alaplapokat készít. Mit ajánlana nekem?

  • Andrew:
    Úgy tűnik, hogy az emberek a GIGABYTE alaplapok jelentős előrehaladást ért el a bázis különös tekintettel a BIOS-t. Azt szeretnénk, hogy egy új jövő, és nem tudom, mit alaplap közül lehet választani-szor Asrock vagy Gigabyte. Most van egy ASRock N68C-S-UCC eddig elégedettek vagyunk vele, van egy másfél év. Én és én elindultam gygabite úgy néz ki, ígéretes, de tudom, hogy Asrock alaplap a legjobb. Mit javasolna válasszak?

    Az évek során megpróbáltam szinte az összes márka, de minden alkalommal, amikor visszatért a Gigabyte.
    Lehet, hogy szerencsém volt, de azt hiszem a Gigabyte között stabil ahhoz, hogy nekem ez a legfontosabb.
    Nem mondhatom, hogy Asus, Asrock, Msi stb. Nem tetszik, de őszintén szólva, nem szeretem. Olyan, mint este, van egy táblám, reggel pedig újabb Asus-szal. Úgy tűnik, hogy Asrock már félig kész, és Msi tele van hibákkal.
    Én jól kijönnek a Gigabyte.
    Ismétlem, talán szerencsétlen ...

    • Soha nem volt még egy GIGABYTE mellett és azon túl, úgy értem mindent, amit mondott cuvantu gigabájtos nagyon igaz stabilitás mellett van néhány nagy teljesítményű kondenzátorok bármely más vállalat. Pórul jártunk, de ez a tiszta igazság Cristi MSI (hihetetlenül ostoba) ASROCK GIGABYTE mögötted is, és a restu nem hallja. Van egy barátom, aki akart egy jó rendszer volt mindenben, de volt, alaplap, hogy én adtam MSI 2 10 nap hetekben tetején azonnal meghalt, azt javasolta egy Gigabyte a mai nap.

  • Criati, hogyan kell telepíteni és hogyan configoreaza USB adapter TL-WN821N XP és kompatibilis a TL-WE740N? Sajnos cunparat és USB TL-WN821N (nem kezeli). A router idősebb, és úgy van beállítva, mint te videotutorialul.

  • Cristi, tudnál csinálni egy oktatóanyagot arról, hogyan frissítsd a bios-t a régiről az uefire a gigabájtos alaplapokhoz (usb stick boot-> csak így sikerült villognom a @Bios-szal, nem sikerült) és egy másik oktatóanyagot arról, hogy aktiválhatja az Intel HD Graphics alkalmazást (sokan keresnek a neten, és nem tudják, hogyan kell csinálni, nehéz megtalálni, román nyelvű oktatóanyag nem létezik: D) a Virtu technológia későbbi telepítéséhez.
    Ha segít csinálni bármikor ász nagy örömmel :)
    Gratulálunk a kemény munkát :)

    • Ezt nem lehet, alaplap UEFI kell építeni, kell egy nagyon tágas, flash UEFI. És a chipset sokat számít, nem a határokon elméd, hogy tegyen valamit ebben az irányban, akkor marad az alaplap.

      • Krisztus, talán egy tutorial, hogy megmutatja, hogyan tudunk visszatérni a normális UEFI BIOS? Én próbálkozom, és nem. Az UEFI sok eszközt nem megy gigabyte, és szeretnék visszatérni a régi BIOS-t, így a hosszabb javul UEFI. Van egy gigabyte-UD68 Z3XP rev. 1.0.

  • Cristi-admin: Az évek során megpróbáltam szinte az összes márka, de minden alkalommal, amikor visszatért a Gigabyte.
    Lehet, hogy szerencsém volt, de azt hiszem a Gigabyte között stabil ahhoz, hogy nekem ez a legfontosabb.
    Nem tudom megmondani, Asus, Asrock, MSI, stb nem jó kártya, de én őszintén szólva nem nagyon szeretem. Mint éjszaka és reggel van egy másik alaplap Asus. Asrock olyan facutepe jumatateiar mint MSI tele vannak hibák.
    Én jól kijönnek a Gigabyte.
    Ismét, talán nem volt szerencsém ...

    Köszönjük a visszajelzést. Azt hiszem, veszek magamnak egy alaplap Gigabyte, mert hallottam jó dolgokat alaplapok tőlük, és biztos vagyok benne, nem fog csalódni ez a választás.

  • Hi Cristi összekötő, hol vettem ezt az alaplap, mint videotutorial?
    És nem a bemutató, amely a teljesítmény és a költségek alkatrészek PC (forrás lakáscélú nélkül le videokártya, optikai meghajtó nélkül), szépen kérlek!

    • Ionut, tanácsként vegye figyelembe, ha akarod, ne tartsa lenyomva a forrást azzal a idővel, amikor meg kell ölnie a videokártyákat, mert a forrásból felszabaduló hőt elkapják, minden a videokártyán megy keresztül, sok vita merült fel a témában, és mindig visszatértek a forrásnál a FEL nem LE.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.