Az Asus P8Z77-V bemutatása, egy rendkívül szilárd alaplap - oktatóvideó

Szia barátok, ma lesz egy alaplap Asus, az P8Z77-V, egy közepes szintű teljesítmény ellátás, nagyon jól megépített, sok érdekes és nagyon hasznos funkció.
A múltban, amit mondtam, nem fog vásárolni alaplap az Asus, mert problémái voltak a két testület, de úgy döntöttem, hogy adjon neki egy esélyt, és úgy tűnik, nem tajvani gyártó csalódást okozott nekem.
Sok alaplapon mindenféle funkciónk van, amelyeket valószínűleg nem fogunk használni túl gyorsan / soha / soha (tűzvezeték, mennydörgés, e-sata, 2 nice). Az Asus P8Z77-V-nek pontosan nincs elengedhetetlen eleme, emellett nagyon sok „finomsággal” rendelkezik a túllépéshez, multimédiához, játékhoz, energiatakarékossághoz, távoli hozzáféréshez stb., Amit tényleg használunk, nem pedig „szar”, ami jött be. Alaplapi DVD-k a közelmúltban.
Befejezése után a bemutató Felmentem a lemezt, és adott neki egy kulcsot, meglepődtem, UEFI BIOS, különösen a sebesség az egér mozgatásával, az MSI és a Gigabyte egérrel válasz nem volt jó, jó!
A következő napokban teszteli szoftver, ami a fórumon, először szeretnék kipróbálni Virtu MVP Licid által gyártott szoftver, amely tudja, hogy varázslat hozhat az asztalra eceeasi GPU és IGP és a őket a munka, mind a munka együtt, vagy külön, alig várom!
Asus P8Z77-V / REV3.0 ár
Asus P8Z77-V / REV3.0 specifikációk
Asus P8Z77-V / REV3.0 illesztőprogramok

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (56)

  • ASUS teljesen elfoglalták, de nem volt jó producer, remélem, rájössz, hogy csak minden egyes darab ügyes Asus, Gigabyte képest, amelyek csak gyenge alkatrészeket. Úgy értem, a CPU OC 4pini Így már látható instabilitás, míg az ASUS 8 2 kezdeti feszültséget csak akkor jelenik meg, ha 12V kap áramot.
    ASUS EPU, TPU, MemOK, UEFI BIOS, Bluetooth enyém Wi-Fi-t, AI Suite II TurboV stb mindent az én P8P67 kereshet a google látni. És az enyém is nehéz vaslemez támogatja a CPU igazgatósági tagja, hogy ne hajlítsa, taktika által végrehajtott AMD mint Primada hogy támogatta alumínium vagy műanyag.
    Én ex-ASUS-PRO-TURBO P5Q minden processzor csapok így 8 a e8200 megy zökkenőmentesen.
    Cristi csak megpróbál a kezét közvetlenül az alaplapon, ami ugrani biztosítása után is nézzük, ez nem ismert, mint az elektrosztatikus kisülések a kezét egy darab és búcsú 8 millió. És az Asus nem hiszem, hogy változtassa meg többet ebben a fázisban.
    Gigabyte alaplap nem 2 pénzt, amit nem, míg az ASUS érdemes, ki tudja, mi a fedélzeten volt, mert nálam van megy simán, nem gyújtáskihagyás nem. Forrás Chieftec calumea 550W, i5 2500k, ddr3 1600 8gb van a tetején a AIDA64. A 60 el a milliókat.
    És remélem, hogy nem a bemutató, hogyan kell betölteni USB 3.0 smartphone, kérlek nekem most ASUS.

    • Hé helló, ne hasonlítsuk össze az ASUS-kártyát a Gigabitye-vel, mert az ár és teljesítmény különbség, az egyik dolog, ha van ez a gigabájt, a másik pedig az, hogy az asus jobb, mint a normál P .... Olyan, mintha kincsed lenne. Nokia 1100 egy Galaxy Note-vel vagy HTC Wildfire-vel stb.! Igazam van, vagy igazam van :))!

      • Rendben, meg, hogy ez nem egy összehasonlítás a kettő között. Csak meg akartam mutatni azoknak, akik nem tudják, mi a különbség a két alaplap tartozó különböző osztályok. Alapvetően mit kapsz, ha cunperi lemez kiváló tartományban.
        Gigabyte és az Asus két illetékes gyártó, nehéz összehasonlítani, még két hasonló termékek.
        Bármit is dönt, hogy hogyan sikerül.
        Mégis, még mindig .... Úgy tűnik, hogy a Gigabyte nagyobb figyelmet fordít a belépési szinttartományra, másrészt mintha az Asus a középtávban figyelmesebb lenne, legalábbis ebben az időszakban a Gigabyte réseket és gyengébb hangcsippeket hajtott végre. .

  • Helló tuturor.CITEZ: Bemutatás Asus P8Z77-V, egy nagyon szilárd alaplap.
    Rendkívül szilárd, de ... az ár elég érzéketlen.
    Túl sok pénzt egy tányér baza.Altii fizetni £ 800 egészet (a monitort, ha lehetséges).
    Sajnálom, de ezzel az oktatóanyaggal minden rendben van. Próbálj meg néhány oktatóprogramot készíteni korunkról, azaz ... ez a KRISTUS KRIZE.
    Kíváncsi vagyok, hány román engedheti meg magának, hogy megvásárolja ezt az alaplap nagyon stabil?

    • Azt mondod, a kampányban!
      Még nem mondtam el senkinek, hogy dobja az alaplap, ezért tart p.
      Mi jelenti a különböző termékek, hogy mit és hogyan az ember, a választás a tiéd.

    • Ha sajt, sétálhatunk a bizalmat GTX670, ha nem pénzt a házból, akkor megy GTX560 SE a legjobb ajánlatot ebben.

  • manticore1580:
    Helló tuturor.CITEZ: Bemutatás Asus P8Z77-V, egy nagyon szilárd alaplap.
    Legyen nagyon erős, de ... az ár nagyon durva.
    Túl sok pénzt egy tányér baza.Altii fizetni £ 800 egészet (a monitort, ha lehetséges).
    Sajnáljuk, de ez a bemutató, amit adott a poszt tot.Incearca rossz, hogy néhány útmutatók korunk .... a válság, ami Krisztus.
    Kíváncsi vagyok, hány román engedheti meg magának, hogy megvásárolja ezt az alaplap nagyon stabil?

    Igen, ez elég drága, de ha időben 6-7 évig probléma nélkül használja, vásárol egy lemezt normál kondenzátorokkal, és egy "serpenyő" forrással, ahogy Cristi mondja, "petárdának" hívom őket, és látjuk, hogy 6-7 éves maradsz 50 ron forrás mellett, és az alaplap mellett egy serpenyő is van. Azt is javaslom az Asrock P67PRO3-t, ha dráganak találja, azt hiszem, hogy nem drága a 439RON-nál !!!! Ha még mindig akarod! 8 millióval csak SH számítógépeket vagy Office / Business PC-ket talál;)

  • Amikor először vette a fedelet ... beragadtam ... nagyon szeretem, főleg a formatervezés szempontjából.
    És a súlyos dolog ... ugyanaz a véleményem. A forrás, amellyel hozzám jött az egység, nagyon egyszerű volt ... most, miután kaptam egy új, azt hiszem, hogy az egység sokkal nehezebb ... És láthatja a különbséget.

    Még egy dolog, amelyet szeretnék megkérdezni tőled (azoknak, akik tudják): 2 GB RAM-mal, a Windows 7-rel és egyszerűen nincs elég RAM ... Ha elindítom a Task Manager alkalmazást, és elmegyek a Teljesítmény fülre, (néha) összesen 2 GB-ot kapok. , Gyorsítótár 500 MB, Elérhető 500 MB, Ingyenes 0 ... És csak egy tányér van. Meg kell vásárolnom más RAM-okat? Különben is ... ha vásárolni akarok, vásárolok DDR3-t ... Szerintem nagy különbség van a DDR2 és a DDR3 között.

    • Vegyél magadnak, mert ez idő alatt viszonylag olcsó, csak amit kaptam, és én koncert 8 100 és néhány up-n 200 lei.
      A Windows 7 ram és alkalmazásokat kell lélegezni.

    • @Mihai: "... ha vásárolok, akkor DDR3-at veszek ... számomra nagy különbségnek tűnik a DDR2 és a DDR3 között"
      a mondatból azt a következtetést vonom le, hogy van egy DDR2-es számítógéped, és DDR3-t akarsz szerezni, mert olcsóbb ... jobb .. stb.
      de tudod, hogy nem helyezhet DDR3-at az alaplapra DDR2 aljzatokkal ...!? nem?
      Ezért vigyázzon arra, amit vásárol, hogy az alkatrészek nemzedékei ne illeszkedjenek egymáshoz! speciálisan úgy készültek, mint forma, hogy fizikailag ne illeszkedjenek a „technológiailag alkalmatlan” aljzatokba, és hogy emberi tévedés miatt ne maradjanak füsttel és sült alkatrészekkel! ;)

  • Cristi-admin:
    Vegyél magadnak, mert ez idő alatt viszonylag olcsó, csak amit kaptam, és én koncert 8 100 és néhány up-n 200 lei.
    A Windows 7 ram és alkalmazásokat kell lélegezni.

    Cristi ahol van 8 gb ram fel 200 ron?
    A EMAG?

  • Cristi-admin:
    Vegyél magadnak, mert ez idő alatt viszonylag olcsó, csak amit kaptam, és én koncert 8 100 és néhány up-n 200 lei.
    A Windows 7 ram és alkalmazásokat kell lélegezni.

    A milyen gyakorisággal van? És milyen cég vásárol?

  • kíván:
    Mert ez a kártya a videokártya azt javaslom, hogy Cristi??

    Vagy azt ajánlom, AMD Radeon HD7750 ha azt szeretné, up-n 500RON attól függ, milyen vezető zsebében.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.