Bemutatás Adobe Photoshop CS3 interfész eszközök és néhány titok - HD videó bemutató

Az Adobe Photoshop egy olyan program, amely képes sok érdekes dolgot, de a legtöbb alkalommal, hogy nem használják a valódi érték, sok felhasználó használja ezt a szakmai programot a hétköznapi dolog, hogy lehet tenni a festék a Windows.

Ebben a videóban bemutató bemutatja az alapvető eszközöket, hogy működjön együtt az Adobe Photohop cs3 (Creative Suite 3), akkor van egy rövid bemutató, hogyan tudjuk küszöbölni bizonyos hibák a kép vagy hogyan lehet változtatni néhány képet, hogy mi mint a megjelenés, természetesen a legtöbb eszközök és beállítások találkozol, és az Adobe Photoshop CS4, de kisebb eltérések a hely.

Szintén ez a videó bemutató megmutatja Alex trükköket, mint például, hogy mi is eltávolíthatja a vörös szemeket a fényképek vagy akkor könnyen változtatni a képek, képek, stb, bemutató Alex bemutatja, és hogyan használják őket a legtöbb eszköz, mindezt az Adobe Photoshop CS3.

CS3 (Creative Suite 3), egy elég nagy csomag úgy döntöttünk, hogy szerkezete és, hogy képes legyen megmagyarázni, és a kevésbé képzett IT megérteni és használni valamit a nagy szoftvercsomag, A mai epizód foglalkozik a legkedveltebb és használt suite alkatrészek nevezetesen Photoshop.
Ez a program, amely azt mutatja, Alex, azaz Adobe Photoshop bemutató CS3, része egy nagyobb csomag nevű Adobe mester Colection CS3 vagy CS4, hogy több olyan szoftver, amit jelen lévő egyéb oktató, hogy jöjjön videotutorial.ro segítségével ezek a programok nem sok érdekes dolgot design, web design és még animáció, nem semmi által használt összes szakemberek grafikai és web design.
A legjobb, hogy ezt a videót bemutató Adobe Photoshop cs3 elénk barátunk Chirigiu Alex, aki nagyon jártas ezen a területen.
Elnézést kérünk a hangminőség gyengébb ez a bemutató
Cristi:

Megjegyzések megtekintése (111)

  • Szia Alex, igazán ismered a programot, de ha a kifejezésről van szó... .....!És még valami, ha elkezdesz bemutatni valamit, nem értem miért mondod: "Nem vagyok itt hogy többet mutassak neked", tanuld meg kifejezni magad a technikák számával, vagy egy másik rosszul hangzó dologgal: "ezt csinálják a sztárok"!

  • @CORLEONE:
    Szépen kérlek kifejezni magát szép, elegáns, azt hiszem, Alex megvan az a szabadsága, hogy végre a kívánt útmutatók.
    Mindenkinek megvan a saját kifejezési mód, ha nem tetszik ne nézd meg a bemutató.
    Emlékeztetem Önöket, hogy mi a közszolgálati és nem szabad, hogy egy olyan, mint.
    Egyetértek nézel, nem tetszik, ne nézd.
    Ez a videó bemutató nagyon jó, Alex egy nagyon okos fiú.
    Mi a videotutorial.ro Nem birkák, akik beszélnek minden ugyanaz, és kifejezni ugyanazt.
    Az ember nyugodtabb, csendesebb másik túl sokat beszél (kristály), egy másik beszél, kevésbé fontos, hogy végre video oktatóanyagokat, amelyek mindenki által látható, tanulhat tőlük.
    Alex nagyra értékelem, és szeretem, hogy, ami a bemutató természetesen idő, és akkor megszokja az ő stílusa.
    Talán van szokva, hogy nekem, hogy egy óra, hogy bolond beszélni mindent, de mindenkinek megvan a stílusa és az utat kifejezni magukat.
    Kérem, fogadja sokféleség videotutorial.ro.

  • @AndrewPhotoshop egy szakmai programot a szakemberek egyáltalán kezdőknek! És partján egy csomó pénzt! Kezdje valami egyszerű, tanulni a feltételeket, termés, ecset, réteg, majd folytassa a photoshop!

  • ez jó kezdőknek, mint én, de szeretném, ha készíts egy oktatóanyagot a banner készítésről, mert nekem tényleg erre van szükségem.

  • CRISTI értem, mire gondolsz Tudom, hogy a programot még nem elég jól, hogy elhagyja LEHET videotutorialul (a helyszínen), valamint lehet, és marad egy állomány a tudás, akkor nyugodtan és putzin látható multzi tact.Am megtanulom, hogyan kell használni egy program vagy számítógép a megfelelő értelemben vett, de ha ő nem teszi, hogy már invetze cunosteam.Intradevar amikor tenni valamit, hogy még látni, és választó más, különösen azért, mert te vagy a kezdet, én is ugrani emotziile és azt mondják, minden polírozott cuvantul.Oricum idő! vezérigazgatója!

  • Martzy, szeretem, hogy a bannerek, ha azt szeretnénk, hogy kereshet oktatóanyagok SIG (rengeteg román), és indítsa el ott. Azt javaslom, tanulni: ecset, piszok, görbék, rétegek, hogyan kell csinálni Rander. Ez mielőtt megragad

    Corleone, azt mondtam, hogy "nézd meg, mit csinált", mert nem kellett magyarázni a látottakat. Ha két barátoddal vagy, és az egyik elesik, nem tudom, mondod-e neki, hogy lásd, elesett, de nézd...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.