Prédázzon, figyeljen és keresse meg ellopott vagy elveszett laptopját vagy telefonját – oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, egy szoftver, amely segít elvesztett vagy ellopott eszköz legyen az Android tablet, okostelefon Android, iOS iPhone, iPad, Netbook vagy notebook Windows vagy Linux termékek Apple Mac OS operációs rendszer
Prey körülbelül egy nyílt forráskódú projekt ad nekünk szoftver egy úgynevezett Prey, amely segít bennünket, hogy figyelemmel kíséri a hordozható eszközök, ahol elveszíti, vagy ellopják. Mivel a szoftver platformfüggetlen fut bármilyen operációs rendszeren. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy fiókot az oldalon preyproject.com, töltse le a Prey szoftvert, és ennek megfelelően konfigurálja. A hordozható eszközökre történő telepítés és konfigurálás után képesek vagyunk az eszközöket egy olyan webes felületen keresztül figyelni, ahonnan az eszközt "hiányzónak" (elveszett / ellopott / hiányzó) megjelölhetjük. Amint ezt megtesszük, az eszközöinkre telepített Prey szoftver elkezdi jelentések küldését az internetes adminisztrációs felületen, amelyhez bármilyen internetes kapcsolathoz hozzáférhetünk.
Tartalmazó jelentések Prey?
- az elveszett vagy ellopott eszköz földrajzi helyzetére vonatkozó információk, amelyeket az eszköz GPS-je alapján szereztek be
- információ arról a hálózatról, amelyhez az eszköz csatlakozik, nyilvános és magán IP, a hálózati kártya MAC címe
- adatok a legújabb eszközcsatlakozásokról
- azon wifi hotspotok listája, amelyeket eszközünk elmúlt
- az internettel való kapcsolat útvonala az eszközhöz (nyomvonal)
- adatok a jelenlegi felhasználói futtatott munkamenetekről, beleértve az asztali képernyőképeket
- a módosított fájlokkal kapcsolatos adatok
- a jelentés elkészítésekor az eszközön futó programok listája
- a webkamera aktiválásának lehetősége, így fotót kap a tolvajról vagy arról, aki megtalálta az elveszett eszközt
Mindezek az információk egyedileg engedélyezhető vagy letiltható információtól függően, hogy szeretnénk bejutni akkor meg a jelentést kell küldeni nekünk minden: 10, 15, 20, 25, 30 vagy 35 40 perc.
Ha a készülék lopott, Prey szoftver valamilyen műveletet a számunkra, mint például:
- aktiválhatunk egy erős riasztást, amely 30 másodpercre szól az elveszett eszközről (nagyon hasznos, ha reagálunk, amint észreveszjük, hogy az eszköz hiányzik, és még mindig a közelben van)
- riasztás, amely megjelenik az ellopott vagy elveszett eszközön, és figyelmezteti a tolvajt, hogy követik
- Lezárhatjuk az eszközt úgy, hogy a jelszó megadásáig ne lehessen többé hozzáférni
- törölhetünk minden, a böngészőben mentett adatot, az összes jelszót és a bennük tárolt fiókot úgy, hogy a tolvaj a továbbiakban nem tudja használni a böngésző előzményeit vagy az eszközben létező számlaadatokat az e-mail fiókjainkhoz vagy a közösségi hálózati fiókokhoz.
A felhasználók egy gonosz kis elme használja ezt a szoftvert, vagy kémkedés nyomon hozzátartozóik (gyerek, barátnő, feleség, szerető)
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan tudunk figyelni, és vissza hordozható eszközök, ha elveszett vagy ellopták.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (56)

    • idézet
      - Lezárhatjuk az eszközt úgy, hogy a jelszó megadásáig ne lehessen többé hozzáférni
      -Meg lehet formázni?? Azt hiszem, némi időt szakítani egy jó jelszó

  • nagyon érdekes. Nagyon fogja használni, és ajánlom másoknak is. az egyik a programok, amelyek megtérülnek. 5 $ / hónap nem sok minden, ha azt szeretné, hogy a beruházás védelme a 20, 30 millió vagy annál több. de úgy néz ki, nagyon jó, és ingyenes változata. Köszönöm a bemutatót.

  • Ha a hdd adio vezérlés (mobil eszköz) formázva van, az ilyen programok hasznosabbak lennének egy alkalmazott, gyermek helyének megfigyelésére, vagy nem tudom, ki, még a tolvajok esetében sem, ha most "hülye" tolvajok vannak , akkor büszkék vagyunk rájuk.

    flo13:
    idézet
    - Lezárhatjuk az eszközt úgy, hogy a jelszó megadásáig ne lehessen többé hozzáférni
    -Meg lehet formázni?? Azt hiszem, némi időt szakítani egy jó jelszó

  • Érdekes, de ha a készülék jelszóval védett elindítja a hálózati kártyát, ha nem tud a Windows? Hasonlóképpen, ha a blokk készülék működik a GPS vagy a WiFi elküldeni az üzenetet? Mivel a program először telepíteni kell a készülék működik, ha uninstall nem működik már.
    Én egy szerintem egyébként ilyen szoftverek. A szoftver meg kell nézni az interneten, hálózaton, vagy GPS-készüléket, amely a MAC-cím vagy a GPS ellenőrizni, így még ha a készülék resoftat ezeket az adatokat is.

  • Barátaim, ez egy szolgáltatás MOCA! ! !
    Mit akar szerezni egy olyan termékért, amelyért nem fizet semmit? Nem akarja, hogy a "milícia" értesítse magát, amikor az eszközt ellopták, és "a fogainál" viszi az ajtóhoz?
    Nincs olyan dolog!
    Ez a program nagyon sok a nevében és mokka orr hozza értékes információkat. Megtanulják értékelni.
    Vannak más lépések, amit megtehetsz, hogy elérjék a Prey, mint a titkosító eszköz (téma, már itt van), ami a felhasználói fiók jelszóval, a böngésző a beállítást, hogy ne mentse előzmények, gyorsítótár és coockie- helyek, néhány beállítást Group Plicy szerkesztő tudunk korlátozza a hozzáférést a feladatkezelő és egyéb funkciókat, így flummoxed neki fejjel a szemetet, aki ellopta a készüléket.

  • Üdvözlet mindenkinek, használom a PREY-t, és sikeresen használtam, a múlt hónapban eltörték a csomagtartómat, és egy 13`` MacBookAir és egy új 64 GB-os iPad (kb. 9500 RON) nélkül maradtam.
    Egy nap elteltével megkapja az e-mailben, hogy ők csatlakoztatott wifi MBA, megkerestem az IP, és mentem ploitia oda, és én vissza játékokat.
    Számos kérdés, hogy fontolja meg, ha elakad a jelszót, vagy nem tud bejelentkezni a neten, akár formátumban adja helyreállítása nem biztos, meg tudod csinálni, de nem minden tolvajok szakértők.
    Régebben az ingyenes verzió, ma futottam én fizettem 5 játékok és költözött eur PRO automatikusan megkapja a jelentést 2 2 min.
    A példában a tolvaj eladott leptop 6000 400 Ron Ron és iPad volt BONUS.
    Tehát a PREY használata nem fog semmibe kerülni, és a tolvaj, vagy az, aki a tolvajtól vásárolja, nem lehet szakértő ...
    Hamarosan én történetem itt fog megjelenni: http://preyproject.com/blog/cat/recoveries
    POLICE PS még mindig keresnek sikertelenül tolvaj :))

  • A szoftver telepítése után a gyártó nyomon tudja követni, vagy a tulajdonos bizonyos információkat közölhet rólad az érdekelt vállalatok számára ...

  • Ervin:
    Hello, én használ PREY és én sikeresen múlt hónapban eltörte a csomagtartót, és kifogyott a 13 MacBookAir "és az új iPad 64GB (kb. £ 9500).
    Egy nap elteltével megkapja az e-mailben, hogy ők csatlakoztatott wifi MBA, megkerestem az IP, és mentem ploitia oda, és én vissza játékokat.
    Számos kérdés, hogy fontolja meg, ha elakad a jelszót, vagy nem tud bejelentkezni a neten, akár formátumban adja helyreállítása nem biztos, meg tudod csinálni, de nem minden tolvajok szakértők.
    Régebben az ingyenes verzió, ma futottam én fizettem 5 játékok és költözött eur PRO automatikusan megkapja a jelentést 2 2 min.
    A példában a tolvaj eladott leptop 6000 400 Ron Ron és iPad volt BONUS.
    Így használja PREY nem kerül semmibe, és lehet, hogy nem kell egy szakértő, tolvaj, vagy aki vásárolni a forró ...
    Hamarosan én történetem itt fog megjelenni: http://preyproject.com/blog/cat/recoveries
    PS A POLITIKAI FOLYAMATOSAN SZERETIK A FORGATOT, SIKER NÉLKÜL

    Ahogyan azt az oktatóanyagban mondtam, a tolvajok lustaak, ostobák ... fogalmam sincs a számítástechnikáról, az informatikáról, a biztonságról, a követésről ... ezért tolvajok, hogy ez nem vezet jóhoz, ők nem képes tiszta és becsületes oroszlánot előállítani, és aztán csak tudják elmenekülni, elrejteni és ellopni ...

  • Nelu:
    A telepítés után a szoftver akkor is látható a gyártó, vagy a tulajdonos nyilvánosságra bizonyos információkat, hogy érdekelt vállalkozások .....

    Paranoia és a tenger .... paranoia és a tenger :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.