Programok automatikus indítása és a Küldés a Windows menübe - videó bemutató

Helló barátok, ebben a bemutatóban két dolgot mutatok be, az első a programok beállítása a Windows-tal kezdődik, a másik a helyi menü "Küldés" megváltoztatása.
A Windows indításkor bármilyen alkalmazást vagy fájlt elindíthat, mindössze annyit kell tennie, hogy parancsikont indít egy Startup mappába a C: \ Users \ "user" \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs \ Startup alatt. mint. Feltétlenül hajtsa végre a mappa megjelenítési beállításait, így láthatja a rejtett mappákat, csakúgy, mint az oktatóanyagban.
A programok Windows rendszerrel történő elindításának feladata sokkal egyszerűbb lehet, ha parancsikont készítünk a Startup mappába, amelyet be fogunk helyezni: C: \ Users \ "user" \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ SendTo, így gyorsan küldhetünk bármely program indításkor mindössze 2 másodperc alatt.
Az ötlet a hozzászólások részben jött létre, ahol egy felhasználó azt mondta:A program annyira jó, hogy sajnálom, hogy van lehetőség, hogy esik egybe a megnyitása a Windows. Köszönöm a bemutató. "
Fog kinézni gondolatok és dolgok, hogy szeretné, hogy a számítógép előtt, de a tisztességes javaslatokat.


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Megmutatjuk, hogyan csatlakozik 3 és az új videokártya SLI, én 3 NVIDIA GTX650, és nem tud csatlakozni őket három SLI, a Windows felismeri az csak kettő. Ennek ellenére boldog vagyok, először nem hittem, hogy a nagy teljesítményű párhuzamos feldolgozás.

    • Nem értem, hogy hogyan indul el automatikusan? ha egy bizonyos napon és időpontban lehet állítani, hogy automatikusan elindul a BIOS-ban, ha szeretné megnyitni kívánt máshonnan (nem, hogy fizikailag közel db) is a Wake on LAN ('s bemutató, ha nem tévedek) . BAFTA

  • Tisztelettel köszöntöm Cristi-t. Van egy másik problémám, amelyet szeretnék megoldani, és nem sikerül. Szeretném eltávolítani a jobb egérgombbal az asztalon található menüből azt a lehetőséget, hogy megnyissam az alaplap beállításait, mert ez nagyon hosszú és nagyon szélesíti a menüimet.Ez egy ATI tábla, mert az irigységtől érkezők okosabbak voltak ebben az értelemben! pontosabban, amikor jobb egérgombbal kattintok az asztalon, a menü első opciója az "amd vision engine control ceter", és azt hiszem, elképzelheted, hogy néz ki ennyi húrral. 2 szó elég volt, azt mondom, hogy a férfi rájött, miről van szó. ráadásul a videokártya beállításait csak egyszer módosítja - a Windows telepítésekor -, és akkor nem igazán használja ezt a scuraiurát. Előre is köszönöm

  • Cristi, sokkal könnyebb eljutni a "küldés" menübe, ha beírja a felfedező címsorába a "sendto" számítógép helyett. a számítógép törlődik és sendto szóba íródik. egyszerű és sokkal gyorsabb

  • Én vagyok a "bűnöző", aki létrehozta ezt az oktatóanyagot. Nagyon szépen köszönjük. A Windows 8-at használom. A felfedezés címsorába másolva értem el a "forrást":
    % AppData% \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs \ Startup.

  • Köszönöm a konzultáció és a lehetőséget (szerepel a fenti szövegben ez a bemutató)
    segítséget kérni.
    Kérem, mondja meg (ha lehet persze), hogy mi a teendő, mint halad az egeret mappák és
    kép úgy tűnik számomra, hogy a kis ablak adatok (méret, verzió, típus, stb.)
    A Windows 7-em van, és tegnap vagy tegnapelőtt óta hirtelen azt mondanám, hogy nem tudom, hogy csináltam-e valamit, ez már nem jelenik meg
    semmi.
    Köszönöm.

  • florin:
    Üdvözöllek benneteket tekintetében kristályok. Van egy másik kérdés, hogy szeretném kijavítani, és nem. Azt akarom, hogy távolítsa el a jobb egérgombbal a menü lehetőség nyílt asztali alaplap beállításait, mert nagyon hosszú, és én inkább szélesedik meniul.E a fórumon, mert az ATI irigység volt intelligensebb, abban az értelemben, hogy az! Tehát, hogy pontosan, mikor rákattintok közvetlenül az asztalon első Options menü "AMD VISION motorvezérlő cetera", és azt hiszem, el lehet képzelni, hogy néz ki, oly sok szó felfűzve együtt. 2 szavak elég, hogy nem tudott mondani, tudom, hogy mi az ember. plusz változtatni a beállításokat, ha telepíti a videokártya a Windows -, és akkor nem igazán használja ezt scuriaiura.Multumesc előre

    Már van tutorial ezt. Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: szoftver helyi menü, nyomja meg és meg fogja találni a tutorial.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.