Pokemon GO a kanapén, fiktív helyszíneken joystick

Pokemon GO a kanapén, fiktív helyszíneken joystick

Pokemon GO a kanapén, fiktív helyszíneken joystick

A mai bemutató fogom mutatni, hogyan lehet használni Pokemon Go, ne hagyja otthon. Ez a kombináció a fiktív helyszínek és egy joystick, mindegyik Xposed.
Pokemon Go a jelenség, hogy a hozott mindenkit meglepetésként technológia. Soha egy alkalmazás nem népszerű rövid idő alatt. Alig egy héttel a kiadás, Pokemon GO meghaladta letöltés és használati ideje, az összes alkalmazást a Play Store és az App Store-ban.
A Pokemon GO népszerűségének kihasználása érdekében sok fejlesztő sietve még kullancsos alkalmazásokat is készített, amelyeknek a neve "Pokemon" van; A cél azoknak a felhasználóknak a célja, akiknek az országában a Pokemon GO nem érhető el a "hazugság" alkalmazás letöltésében.
Amint rájössz, hogy milyen nagy Pokemon GO, úgy gondolja, hogy az Apple fog keresni csak 3 milliárd vásárlás virtuális valuta Pokemon GO alkalmazást a következő évben.
Talán úgy gondolja, ahol Nintendo nyer, ha az alkalmazás ingyenes? Egyszerű in-app vásárlások, amikor a felhasználók a megvásárolni kívánt golyó, tömjén oldalak, inkubátorházak, stb
Mintegy baleset után bekövetkezett Pokémon vadász nem akar beszélni; Azt hiszem, ez egy dramatizálása a sajtó, központosító esetek világszerte egy TV-show egy rövid történet egy pár másodpercig. Azt hiszem, a hiba abban rejlik a felhasználók; Valamint bármi megtörténhet, és ha megnézi a youtube-on, vagy üljön beszélgetni, miközben sétál az utcán, vagy vezetés közben.
Hogyan kell játszani Pokemon GO a házban?
Ahhoz, hogy menjen minden Trabant, szükségünk van:
1. Android telefon OnePlus egy gyökér
2. Kitett telepített (zip hely és APK)
3. Mock Helyutánzatok modulok és Pokemon GO kontrollokhoz (az alkalmazás Xposed)
4. "Csak eszköz" hely.
5. Engedélyezze Helyutánzatok fejlesztői lehetőségek
Figyelmeztetés:
Ez a módszer azoknak, akik nem tudnak utazni, vagy azok számára, akik élnek a vidéki térség, ahol Pokémon. Túlzott használata a módszer vagy hosszú utat rövid idő gazdagíthatják eltiltották Nintendo szerverek.
Video bemutató - Pokemon GO a kanapén, kitalált helyek joystick-tal



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (20)

  • Készíthet video oktatóanyagot az Xposed Installer telepítéséről? Hallottam, hogy jó az önellenőrzőkhöz, amelyek nem működnek egyes telefonokon, azaz segítségével meglátogathatja a kamera szoftver beállításait. Köszönöm !

  • ideális volt elmagyarázni nekünk, hogyan kell helyesen telepíteni, és melyik verziót kell érteni, úgy értem, hogy én több vagyok és sdk 22 23 /, és amelyikért jön. látni, hogy készen áll a telepítésre, rendben van, de nem tudom, hogy vannak-e többek, amelyekhez

    • Meg kellett olvasni az utasításokat a munkát.
      "Kell lennie, villantott egy egyéni helyreállítási (pl TWRP) telepíteni a keret.
      Android SDK21 5.0 (Lollipop), Android SDK22 5.1 (szintén Lollipop) és SDK23 Android 6.0 (Marshmallow).
      Én csak támogatni a legújabb verzió Xposed!
      "

      • nem mindenki ismeri jól az angol nyelvet. ezért beszéltünk arról is, hogy hogyan kell megtenni azt, ami az, és végül telepítettem egy külső oktatóprogram után. hogy sokan nem olvasják vagy értik angolul, és rosszabb, mint én.

  • Egy hölgy kétségbeesetten minden játék mindenhol beszél. Kedves nekem a korosztály, és még most nem üldözni lányok Pokémon. :)))

    • ha őrülten mennek, és nem néznek az útra. Játszom egy játékot, hogy elfoglaljam azt az időt, amikor sétálnom kell, igen, az utat is figyeltem, nem csak a telefonon :))

  • Hello, én követte a bemutató, és képes volt játszani. Nem mintha lenne megölni, és most ez az első alkalom, telepítem a játékot a telefonon (mint minden olvastam a sajtóban róla mostanában).
    A probléma az, hogy nekem két évig ugyanaz a telefonom van, mint az oktatóprogramban, de soha nem történt velem 5 perc alatt olyan nagy melegítés, és az akkumulátor 80 perc alatt 3% -ról 7% -ra esett le. Annyira, hogy eltávolítottam a hátlapot a félelemtől (a YouTube-on láttam, hogyan kell csinálni, ez alkalommal az akkumulátort is láttam :)).
    Eltávolítottam! Sok szerencsét!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.