A többprotokollos Pidgin, a Yahoo Messenger fenyegetése? - HD videó bemutató

Valószínűleg sokan olyan szoftvert akartak, amelybe be tud jelentkezni az összes azonosítójával, amellyel… és a Yahoo Messenger, a GoogleTalk és az MSN, itt van ez a program, amelyet mi hagyja, hogy ez létezzen !!! Régóta létezik, de valószínűleg sokan még csak nem is tudják, vagy még nem is tudtak meg a létezéséről.

A mai bemutató úgy döntöttem, hogy beszélni Pidgin! Mi az a Pidgin? A multi protokoll azonnali üzenetküldő platform, a laikus szempontból ez egy szabad szoftver segítségével chat minden számla is be! Azt is használni, mint egy Multi Messenger!

Pidgin lehetővé bejelentkezési protokollok (számlák), mint például:

  1. AIM
  2. Helló
  3. Gadu-Gadu
  4. Google Talk
  5. GroupWise
  6. ICQ
  7. IRC
  8. MSN
  9. MySpaceIM
  10. QQ
  11. SILC
  12. EGYSZERŰ
  13. Sametime
  14. XMPP
  15. Yahoo!
  16. Zefír

Mi a szépsége ennek a szoftvernek? Nos, lássuk: Elképzelhető, hogy nézne ki az asztal az, ha a Yahoo Messenger nyitva van, a GoogleTalk, az MSN és az ICQ pedig egy teljes asztal lesz, a feladatkezelőben futó folyamatok és szükségtelenül elfogyasztott RAM. egy program, és beszéljünk gyakorlatilag mindenkivel, függetlenül attól, hogy a csevegési protokoll melyik részébe tartoznak egyetlen ablakban, bejelentkezve, hogy hány azonosítót akarunk, és hány fiókot akarunk!
Minden, amit fentebb már említettük az előnye ennek a szoftver most beszéljünk egy kicsit a hátránya a szoftver:

Nem láthatjuk webkamera vagy valaki a listán, amely nem támogatja a webkamera.

Nem tehetünk hang konferencia vagy hanghívást valakit.

Körülbelül ez lenne a két nagy hátránya ennek a Pidgin, de ki akar csak beszélgetni, és csak arról szól, hogy át fájlokat, sőt fordított ideális, és ajánlom!
Ez a szoftver mellett chat különböző protokollok is jól konfigurálható, támogatja a plugin, amivel lehet javítani, vagy testre a funkcionalitás, megjelenés.

Pidgin jön alapértelmezés (alap) néhány plug-inek a lehetősége, hogy akkor lehet menni a hivatalos honlapján, és töltse le Pidgin dugó, hogy mit akarunk ebben a kategóriában.

Ennek ellenére nézzük meg együtt ezt a hosszú tutorial. Csináltam olyan hosszú, hogy úgy tűnt, egy nagyon érdekes szoftvert és azt akartuk, hogy minden a funkciók és beállítások és milyen szoftver képes. Én remélem, hogy azt öröm és élvezd!

Kellemes böngészést, várjon észrevételeket és kérdéseket!

Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Ez a Pidgin nagy, de ha kitölti a hézagokat feltétlenül ugrik mindenki, és folosii.tineti andragi És mindez úgy, hogy jó munkát.

  • @pop Ionel: Nagyon jó, hogy nem kell megbirkóznia azokkal a bosszantó hirdetésekkel, mint amilyene a Yahoo Messenger szerepel a listán ... nincs meg a pidginben !!! van egy tiszta listád hirdető és egyéb ostobaságok nélkül !!

  • ha tudná használni az internetet és a beszélgetéseket ... ideális lenne ... egyébként azt hiszem, azt is használom .... nagyszerű ... és gratulálok a türelemhez ... 73 d perc ... WOOOOWWWW

  • Jó bemutató, de én személyesen nem használnám ezt a programot, mert a Pidgin által támogatott protokollok többségét először hallottam ...

  • Igen ..... érdekes ..... gratulálok az oktatóprogramhoz (78.25) ...... ez a pidgin gyönyörű ...... Nem gondolt néhány útmutatásra a linux platformon?

  • Jó bemutató, mint mindig. Gratulálunk! . Miközben video oktatóanyagokat a szerkesztő? (Tudom, hogy nehéz megtenni, technikailag), de néhány fickó újítók, mint akkor biztosan megtalálja a módját.

  • Andrian:
    ha van egy hasonló program, de amelyben használhatja az internetet és a hangot, akkor is, ha fizetett, adj nekem nevet plz ...
    nagyon szépen köszönjük...!!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.