Milyen kritériumok alapján és hogyan vásárol alkatrészeket egy számítógépes bemutató videó

Napjainkban a számítógép már nem luxus, hanem elengedhetetlenné vált szinte mindenki.

Ez szükséges a bemutató, hogy mutassa meg, hogyan teszünk, ha meg kell vásárolni PC alkatrészek vagy kütyü (fényképezőgépek, kamerák, stb.)

Ebben a leckében azt mutatták, hogy a természetes az információkat, mielőtt bármilyen döntést, hogy vásároljon valamit.

Természetesen vannak speciális üzletek, nagyon barátságos eladó, de az eladó érdeke, hogy egy minőségi kis pénzt, de ők csak eladni, amit csak lehet.

Ezen kívül figyelembe kell venni a bolt vagy az eladó objektivitásának adagját, és természetesen tudod, hogy "a régi termékeket először és a kínálatunkban adjuk el, hogy ne rontjuk el", természetesen, hogy a számítógépnek nincs hibája de SZERETTEN öregszik a polcon.

A következő bemutató videón bemutatott néhány linkeket néhány jó weboldalak, amelyek segíthetnek eldönteni, hogy egy tájékozott, hogy mit vásárolnak a számítógép, vagy, hogy egy frissítést.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Cristi Hello, hello Bobby. Ezek az útmutatók kiváló érthető bárki, gratulálok, remélem, hogy továbbra is ugyanilyen módon.
    Lenne egy kérésem: Láttam a konzultáció, ha rákattint az egérrel a fájlt, bár, stb. Vannak koncentrikus körök, szeretem ezt a cuccot, és azt szeretnénk, hogy magam az egér dolog, a kérdésem a következő lenne: hogyan tudom ezt megtenni?
    Előre is köszönöm, és talán lesz egy bemutató róla.
    Tisztelettel őszintén.

  • To: Rahan "A" Vissza a H
    Bocs, hogy nem igazán a hatása, hogy az egér ajt hogy elfog része a szoftver, amit használunk a konzultáció.
    De ha van más megjegyzése vagy problémája vár

  • Üdvözöllek benneteket az oktató cristi felicittari facetzi szeretem, amit szeretek, amit láttam az oldalon, de Cristi és azt akarom, hogy legyen szíves neki valamit, hogy nekem, és dak válaszolni, kérjük, hogy a bemutató megadott TZI kapsz egy alaplap egy millió egy dak 3 nekem Puet elmondta mi van TZI numeshte mit DAK tudod, és akkor szépen kérlek, köszönöm!

  • Adrian.
    Adriane meg arról, hogy nincs titok.
    Nekem van egy alaplap, amely a Gigabit GA EP35C-DS3R sorozat, amely Én nagyon ajánlom, de vigyázzon, hogy a fenti 2.1 felülvizsgálatát.
    Ez memóriahely és a DDR és DDR 2 3.
    Minden pénzt megér, és így tovább.

  • m hosszú, de kerestem a neten Asha kíváncsiság és a kezembe került egy kicsit drágább, sőt a ASUS ASUS P5QC azaz, mit gondolsz erről, de úgy tűnik, hogy csak az tűnt olyan messze, hogy asus van résidők és ddr2 és ddr3 a MSI úgy tűnik, nem kap semmit, mit gondol asusu Asha mire gondolok és Asha, és mint a szeret, amelyek azt mondta nekem, például, hogy valaki azt mondta nekem, Kand Azt mondta, hogy ez jó, haver gigabyte hogy tzil dak akar viatza fel a Pisi 2 évvel később, és most azt akarom eldönteni, hogy mit mondott, hogy te és asusu

  • Mi az extra fórumon Asus GYGABYTE igen?
    Ha úgy gondolja, hogy plusz összeget kell fizetnie, akkor csak írja az ASUS-t.
    Próbáld ki, hogy a döntést, és nem veszi magát minden, és válassza ki a terméket, csak valaki azt mondta, hogy megéri-e vagy sem.
    Én nem dönt, hogy megvásárolja a márka újra.
    A DÖNTÉS A TIÉD

  • Helló, Cristi, hello boby, úgy döntöttem, hogy ezt a kártyát csak a gigabittektől fogom venni. Van egy kis dilemmám, hogy működik-e azzal, amit most a fedélzeten tartok, nevezetesen a processzorom egy intel celeron D 2133 mHz és a videokártya a radeon 9200. 128 mHz-en nem érdekel, hogy a videokártyám nem működik, vagy talán igen, mennyire tudok akolo emlékekről is, tudom, hogy időben elvettem egy giga ddr2-t, kérem, segítsen nekem is, köszönöm és sok szerencsét még mindig oktatóanyagok, mert jól csinálod amit csinálsz

  • Adrian jól van, kérlek, és ne tegyen fel több kérdést adrian néven, igazán ragaszkodom hozzá ... nem tudom ... biztos vagyok benne, hogy van neked is beceneved ... egy név ... egy becenév ... talán ez a neve Adrian, de kérlek, még mindig más név alatt tudok feladni, kérlek, kedves, nem akarom, hogy idegesítsen! Próbálj meg eredeti lenni, és olyan nevet használj, amelynek senkinek nincs ... tehát nem lesz több zavar, és minden könnyebb lesz.

  • Adriane apa DAK elnézést zavarja Kulm annyira most jön néhány észrevételt Marius, és én adok neki, ez még mindig sok kérjük, válaszoljon a kérdésre, és szigorúan sczele ptr adrian

  • Marius Nem vagyok dicsekes ... Utálom ezt ... de ha nem tévedek először ezen a webhelyen, és én voltam az első Adrian névvel, akkor mások felfedezték ezt a webhelyet, és felléptem a weboldallal. , Elmondtam másoknak erről a csodálatos webhelyről. Senkinek nincs joga megkérnie, hogy változtassa meg nevét, ha utána Marius jön utána. De ha már ott van, és második vagy ... nem az, hogy nem engedtél meg, hanem nézzük másképp, nevezzük Adriannak, mi jön ki? Mit értünk abból, amit hozzád fogunk küldeni? Nem akarom, hogy úgy néz ki, mint egy szúnyogcsődör, vagy hogy sajnálom, nézd milyen szabálytalanságot tettél! De szépen kértem, és nagyon köszönöm a megértést.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.