WEAKER PCS OVERNIGHT - Meltdown frissítés megoldása

Miért gyengülnek a PC-k egyik napról a másikra - A SOLVING frissíti az olvadást
Szegény személyi számítógépek egy éjszakán át - RESOLVUE update meltdown
Hogyan működnek a dolgok a Meltdown, a Spectre és a PC teljesítményével?
Néhány nappal ezelőtt Megmondtam a Meltdown és a Spectre sebezhetőségéről, ami Windows és Linux frissítéseket eredményez.
A rendszerfrissítések csak akkor oldják meg az olvadási sérülékenységet, ha alaplapok, rendszerek vagy laptopok gyártói olyan BIOS frissítéseket nyújtanak a felhasználók számára, amelyek megoldják a Specter sérülékenységét.

A teljesítményvesztés nagyon fontos!
Az Intel régebbi 4 (Haswell) generációs processzorai jelentős teljesítményvesztést szenvedhetnek.
Számomra (Ivy Bridge) rendkívül vesztes teljesítményt érez. ha tegnapig néhány weboldal 2 másodperc alatt megnyílik, most ugyanazok az oldalak több mint 5 másodperc alatt töltődnek be.

Hogyan oldjuk meg a teljesítményvesztést?
Két megoldásunk van, és mindkettőben elveszítjük az olvadás "védelmét". Miért írtam idézeteket? Mivel a neten ilyen beszélgetés folyik a Meltdown-tal és a Spectre, ez egy rendkívül kis probléma, amelyet kihasználtak a piac befolyásolására.

1. A KB4056892 eltávolítási megoldása (útmutató a tutorialban)
2. Tiltsa le és engedélyezze a védelmet, ha teljesítményt szeretne az InSpectre-lel (bemutató utasítások)

Letöltés InSpectre

Az Intel AMD összeesküvés elméletei:

  1. Intel és AMD több részvényes + (Az Intel és az AMD együttműködve állított elő)

 • - Ha megnézed a Nasdaq-ot, az Intel és az AMD részvényeseit, akkor észre fogod venni, hogy a főbb részvényesek nagyon hasonlítanak mindkét társasághoz.
 • - A múltban az Intel AMD-együttműködése erősebb volt, mint valaha, és végül az a Intel Core processzor és AMD grafika.
 • 2. Az "erkölcsi öregedés" felgyorsulása (annak érdekében, hogy nagyobb különbség legyen az elindított régi és az új processzorok között) az iPhone modell

 • -Ha a termék még mindig jó, akkor csak frissítést kell szerezned, hogy használhatatlanná tegyük, amit az Apple, a Samsung, az LG és így tovább végeznek. Mostanáig csak az Apple került be.

A leggyengébb PC-k éjszakája - megoldás frissítése Meltdown - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristian - mondta

  "Https://www.facebook.com/dragonuroshu/videos/1672997409389531/"

  Hogyan javíthatom meg?

 2. fanica - mondta

  Kibaszott Meltdown, úgy érzi, nimeni.Ati Spectre készpénzzel kapott paranoid vagy sem subiecte.Poate korral meregeti gyakrabban templomba! Ne menj a családjával a templomba?

  • Marc - mondta

   Fanica barátom, ne bánja, hogy elmondom, de egy kicsit makacs vagy. Ez az ember évek óta ingyenes oktatóanyagokat készít a közösség számára. Az oktatóanyagok általában kéréseink alapján készülnek, és nagy előnyöket jelentenek mindannyiunk számára. Ha nem tiszteli ezt a weboldalt, akkor felkérjük, menjen el a világába és fürdessen ott. A véleményed jelentéktelen azok számára, akik valamit csinálnak, ahelyett, hogy feleslegesen fújnák a szájukat ...

  • Entiu - mondta

   És sajnálom, hogy olyan emberek vannak, mint a Fănică!
   Cristi tudja, mennyit értékel és hasznos, hogy ne zavarja az összes frusztrációt és frusztrációt.
   Minden tiszteletet és figyelmet Cristi és munkatársai számára.

  • Jonson Dave - mondta

   Fanica, te idióta vagy, mit keresel itt?

  • Vasile - mondta

   Ön beszélt a site-on. Gyerünk, testvér.

  • Adrian Pavel - mondta

   Fanica, ha annyira okos vagy, hogy semmit sem kell megtanulnia, miért nem mész el a múmiámhoz ... ostoba, a Szilícium-völgyben?

 3. Összpontosít - mondta

  Nea Fanica, hagyj minket paranoiásnak, és menekülj, hogy néhány ereklyét vagy pedofil lábát megcsókolhassam. Gyújtson meg néhány gyertyát, és adjon nekik füstölőt és aghizmát, hogy a tisztátalan ne közelítse meg a számítógépét. Imádkozz sokat, készíts mataniit és adakozz a korlátozott és drákói BORiturile-nak ...
  Egészségére !…

 4. Lucian - mondta

  Nekem van a telepített KB4056892 frissítés és a teljesítményem jól néz ki. (i5 4440)

  https://imgur.com/a/GAEH6

 5. Vigyázzatok - mondta

  Nagyon jó útmutatók és tartsa fel, úgy tűnik, nem veszi észre, hogy egyesek szerint ha annyira okos volt, és érdekes ismertetők. Milyen érdekes DiscoveryTool.GUI segédprogram, hogy amit tesz, az első bemutató megmutatta, hogy a rendszer nem volt sebezhető, és nincs olyan eszköz, amely aktualizálja és ezzel most azt mutatja nekem, hogy ki van téve. Én is kerestem mindenféle megoldást az interneten, és annak érdekében, hogy ne telepítsem azt a frissítést, ami lelassítja a rendszert, találtam egy segédprogramot a Microsoft webhelyén, amellyel bizonyos frissítéseket elrejthetek. Ezt keresheti (wushowhide) zárójelek nélkül, és írja be a Microsoft oldalát, ahol látja, hogy írja ( https://support.microsoft.com/… / Hogyan lehet ideiglenesen megakadályozni az illesztőprogram-frissítést az újból ..) vagy keresni (Frissítések megjelenítése vagy elrejtése), és valahol alább megtalálja azt a segédprogramot, amellyel elrejtheti a frissítést. Először állítsa le a frissítések telepítését a Windows rendszerről, mivel Cristi megmutatta a frissítés eltávolítása után, és megkéri, hogy indítsa újra a számítógépet. Az újraindítás után használja ezt a segédprogramot, és rejtse el a frissítést, és indítsa újra a számítógépet, amely után újra elkezdheti a Windows frissítéseit, és látni fogja, hogy ez a frissítés akkor sem jelenik meg, ha új frissítéseket keres. Egy másik megoldás a KB4073290 frissítés telepítése, amelyet a Microsoft webhelyén is megtalálhat. Ezt a KB4073290-et akkor is telepítheti, ha telepítette ezt a KB4056892 frissítést, amely a számítógép lelassulását, vagy ahogy velem volt, már nem működik az Asus Suite 2-vel. Egyszerűen telepítse, és újraindítást kér, amely után látni fogja, hogy ez a KB4056892 akkor már nem jelenik meg a listában, mintha telepítve lett volna, ha a kezelőpanelen keresi a telepített frissítéseket. Ez a KB4073290 frissítés eredetileg az AMD processzorokhoz készült, de az Intel-n is működött, és most az Asus Suite 2 is működik. Lehet, hogy először nem települt rám, ezért sikerült, de újra megpróbáltam, és működött. Ki akar sikert próbálni.

 6. Manastireanu - mondta

  Helló Cristi,
  Ha a "DiscoveryTool.GUI" programot futtatom a témával kapcsolatos első oktatóanyagtól, az azt mutatja, hogy sebezhető vagyok, bár elvégeztem a frissítést.
  Ha a ma bemutatott programot futtatom, akkor a Meltdown és a teljesítmény: JÓ.

  Sebezhető vagy nem?
  Melyik programra bízom?

  Sok szerencsét!

  • Andrew - mondta

   Ugyanolyan helyzetem van, mint a Manastireanu! Szóval, hogy van Cristi? Melyik alkalmazás helyes? Vagy vagy nem védettek?

 7. hajsütés - mondta

  Fogadok egy sorozatot a másikra, mivel az Intel volt olyan kedves, és 3 4 nem volt, hogy valami extra a8 generációs, vagy ha mégis ők hozták a 5%!
  Azt tették, hogy elkötelezték az előző sorozat többi feldolgozóját, és gyengébbnek tűnt, hogy új generációkat értékesítsenek!
  Technology patthelyzetbe, még ha fokozatosan csökkent az építészet nem nyert semmit szempontjából CPI most nyert valami extra MHz összezsugorodik építészet.
  Kíváncsi vagyok, mikor érnek el még 7 nanométert, a 7 nm a várható legnagyobb .... Aki tudja
  Az Intel és az AMD azonban már nem versenyeznek, hanem partnereikkel közös részvényesek!
  Hülyén vagyunk, hogy ugyanazt a teljesítményt csak dupla ára mellett dobjuk az úgynevezett frissítéssel!

 8. axelluny - mondta

  A fenti alkalmazás gyengén (enyhén szólva). Mit csinál? Észleli, hogy telepítette-e ezeket a frissítéseket. Ellentétben az Intel alkalmazással, amely például azt mondja nekem, hogy nem vagyok sebezhető, azt mondja, hogy vagyok.

 9. a főkönyvelő - mondta

  És nem hiszem el, hogy ez a Microsoft, az Intel és az Amd nagy varázslata ezzel a sérülékenységgel. Hogy lehet, hogy ilyen régóta nem mondtak semmit? A probléma régebbi, és az arcok most felfedezték ezt a biztonsági rést. És azt gondolom, hogy a probléma inkább az, hogy hogyan lehet azokat, akik Intel és Amd számítógépekkel és processzorokkal rendelkeznek, néhány évnél idősebbek, és akik még mindig jól dolgoznak, hogy megváltoztassák őket. Egyébként már nem árulnak semmit, raktáron vannak velük és kéznél vannak, csak azt gondolták, tegyük ezt sebezhetően a nyakukba. Az arcok olyan javítást készítettek, amely megoldja a problémát, de annak érdekében, hogy a PC már ne működjön jól, másokat kell vásárolnia. Kicsiek vagyunk, és nagy játékokat játszanak közöttük, és gyakran még becsapni is próbálnak. Én egyrészt hajlamos vagyok azt hinni, hogy az Intel és az Amd "trükkjei" a Microsofttal együttműködve azért próbálják eladni a termékeiket, mert nincs pénzed a "szegényekre", és mit gondoltál? Tegyük ezt sebezhetőséggel a torkukra. . Legyünk komolyak, ha valóban ez a helyzet a sérülékenységgel és a probléma régebbi, eddig nem talált okos fiút, aki kihasználja ezt a problémát. Holnap, holnapután, ki tudja, mi található még. Egyébként szeretem azokat az oktatóanyagokat, amelyeket a fiúk csinálnak, érdekesek és még tanulsz is valamit.

 10. Ionel Manea - mondta

  Először a barátunknak >>> Fanicaaa, hadd végezze apánk a munkát.
  Jó bemutató, kétszer néztem meg a klipedet ... Nekem bevált, régebbi Lenovo, Intel processzor és Windows 7 volt. Sok szerencsét

 11. Radu - mondta

  Az én véleményem az, hogy ez nem olyan biztonsági rés, hanem marketing maszkírozott így szívesen vették még változtatni a PC-k, hogy csak ezek a srácok várakozások vásárolni az elektronika, mint a kenyér minden nap, I5 a 8 év, és még mindig vannak elégedett vele, és mi van most a piacon található nem más, csak a sorozat bélyegzik meg különbözik, hogy a teljesítmény még mindig ott van, ezek a srácok kétségbeesett eladni nonstop, ez nem olyan, mint a szünet interesų teljesítményét.

 12. Pavel Marius - mondta

  Sajnálom, hogy elmondtam, de ez az ellenőrzési alkalmazás nem működik rendben. Megnéztem vele, miután elolvastam a cikkedet, és azt mondta, hogy kiszolgáltatott vagyok mindkét "fejezetnek"; Kényszerített frissítést hajtottam végre a W10x64 licencelt operációs rendszeren, azt mondta, nincs több sebezhetőség; Kb. 2 óra elteltével újabb frissítések jelentek meg a mikrotűről, telepítettem őket, újra megnéztem ezt az ellenőrt, és így szól: Meltdown: no / spectra: yes / performance: good! Ez az "Intel-SA-00086-console" - a sebezhetőség-ellenőrző eszköz, amelyet maga az Intel hozott létre, így eredményezi: "Állapot: Ez a rendszer nem sérülékeny."
  Hogyan érted az egész helyzetet?

 13. Florin Daniel - mondta

  Ha felhúzom az 8.1-ot?

 14. A frissítéssel és anélkül mindegyik ugyanaz.

 15. győztes - mondta

  Megvan az ASUS kártya. Ó, igen, büszke voltam arra, hogy beírtam a kártyába, hogy támogatja a linuxot ... igen ,,, cölöpök
  Telepítettem a linuxot, és nem tudtam telepíteni a grubot, nem volt hangom, nem volt internetem, vagy nem tudtam mozgatni az egeret, az első frissítés után eltűntek a mappák .. ma képzetlenül léptem be a bioszba, és azt hiszem, hogy a boot részben kikapcsoltam az usb-t, és bezártam minden lehetőséget, hogy bármi mást telepítsek, mint a windos-t. A bioszban való keresés egy beállítás két opciós ablakkal és;
  Ps, ha azt akarod, hogy a linux helyesen legyen telepítve, és jó használni a váltást a Windows-ról más os felekre, különben a tehén gyötrelem lesz

 16. Daniel P. - mondta

  https://i.imgur.com/p6fagnD.png -> azt írja nekem, hogy nem vagyok kiszolgáltatott az olvadásnak, hogy a teljesítmény jó, és hogy kiszolgáltatott vagyok a Spectre-nek .. akkor mit higgyek még? :)) Van egy i3 7100 2.4ghz-em, így nem számítok a rakéta működésére, de a frissítés után valóban kicsit erősebben mozog .. Nem tudom, mit mondjak

 17. Nicu Gagea - mondta


  Melyik programmal lehet ajánlani nekem, hogy visszaszerezze a képeket törli a merevlemezről.
  Megpróbáltam néhány szabad programokat, de hiába
  Szeretnék egy jobb programot.
  Köszönöm.

 18. Costy - mondta

  Sal Cristi! Letöltöttem a programot.

 19. Pavel - mondta

  Jó bemutató, gratulálok!
  csak azok számára világos, akik megoldást akarnak. Személy szerint van W10 Home, sajnos az 1709-es frissítés automatikusan, előzetes magyarázat nélkül megtörtént. A problémám, Mr. Crist, az az, hogy NEM TUDOM, hogyan távolítsam el azt a K-892 ..30 frissítést az Al-In-All PC-n - Acer, mert az összes beállítás / biztonsági frissítés / speciális opció közül csak az a gomb található, hogy letiltsam ezeket a XNUMX .napok óta. És akkor mit tegyek? Élvezném a választ, és még egyszer "levenném a kalapot" oktatóanyagokért

 20. micutzu - mondta

  Megtanultam bizonyos programokat telepíteni azoknak köszönhetően, akik itt oktatóanyagokat végeznek, és az egyik felébred, mint Fanica, és az idióta beszél ...

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.