PC-k rosszabbak az éjszakákon - megoldják az olvadási frissítést

Miért gyengül az egyik napról a másikra a számítógépek?
Szegény személyi számítógépek egy éjszakán át - RESOLVUE update meltdown
Hogyan működnek a dolgok a Meltdown, a Spectre és a PC teljesítményével?
Néhány nappal ezelőtt Megmondtam a Meltdown és a Spectre sebezhetőségéről, ami Windows és Linux frissítéseket eredményez.
A rendszerfrissítések csak akkor oldják meg az olvadási sérülékenységet, ha alaplapok, rendszerek vagy laptopok gyártói olyan BIOS frissítéseket nyújtanak a felhasználók számára, amelyek megoldják a Specter sérülékenységét.

A teljesítményvesztés nagyon fontos!
Az Intel régebbi 4 (Haswell) generációs processzorai jelentős teljesítményvesztést szenvedhetnek.
Számomra (Ivy Bridge) rendkívül vesztes teljesítményt érez. ha tegnapig néhány weboldal 2 másodperc alatt megnyílik, most ugyanazok az oldalak több mint 5 másodperc alatt töltődnek be.

Hogyan oldjuk meg a teljesítményvesztést?
Két megoldásunk van, és mindkettőben elveszítjük a Meltdown "védelmét". Miért tettem idézőjelbe? Mert a Meltdown és a Spectre által ilyen módon folytatott beszélgetés olyan rendkívül kis kérdés, amelyet kihasználtak a piac befolyásolására.

1. A KB4056892 eltávolítási megoldása (útmutató a tutorialban)
2. Tiltsa le és engedélyezze a védelmet, ha teljesítményt szeretne az InSpectre-lel (bemutató utasítások)

Letöltés InSpectre

Az Intel AMD összeesküvés elméletei:

  1. Intel és AMD több részvényes + (Az Intel és az AMD együttműködve állított elő)

 • - Ha megnézed a Nasdaq-ot, az Intel és az AMD részvényeseit, akkor észre fogod venni, hogy a főbb részvényesek nagyon hasonlítanak mindkét társasághoz.
 • - A múltban az Intel AMD-együttműködése erősebb volt, mint valaha, és végül az a Intel Core processzor és AMD grafika.
 • 2. Az "erkölcsi öregedés" lassítása (nagyobb különbség a régi és az új feldolgozók között) az iPhone modell

 • -Ha a termék még mindig jó, akkor csak frissítést kell szerezned, hogy használhatatlanná tegyük, amit az Apple, a Samsung, az LG és így tovább végeznek. Mostanáig csak az Apple került be.

PC-k MÉG HOSSZÚSÉGEK ÉJSZAKA - MEGOLDÁS frissítés Meltdown - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristian - mondta

  "Https://www.facebook.com/dragonuroshu/videos/1672997409389531/"

  Hogyan javíthatom meg?

 2. fanica - mondta

  Kibaszott Meltdown, úgy érzi, nimeni.Ati Spectre készpénzzel kapott paranoid vagy sem subiecte.Poate korral meregeti gyakrabban templomba! Ne menj a családjával a templomba?

  • Marc - mondta

   Gyere, Fanica, ne bánod veled, de egy kis kisasszony vagy. Ez az ember már évek óta ingyenes oktatóanyagokat kínál a közösség számára. Az oktatóprogramok általában kéréseink eredményeként jönnek létre, és mindannyiunk számára nagy segítséget nyújtanak. Ha nem tartod tiszteletben ezt a webhelyet, akkor meghívást kapsz arra, hogy menjen el a világodhoz, és féljen ott. Az Ön véleménye elhanyagolható azok számára, akik valamit csinálnak, ahelyett, hogy elszabadulnának a haszontól ...

  • Entiu - mondta

   És sajnálom, hogy olyan emberek vannak, mint a Fănică!
   Cristi tudja, mennyit értékel és hasznos, hogy ne zavarja az összes frusztrációt és frusztrációt.
   Minden tiszteletet és figyelmet Cristi és munkatársai számára.

  • Jonson Dave - mondta

   Fanica, te idióta vagy, mit keresel itt?

  • Vasile - mondta

   Ön beszélt a site-on. Gyerünk, testvér.

  • Adrian Pavel - mondta

   Fanica, ha annyira okos vagy, hogy semmit sem kell megtanulnia, miért nem mész el a múmiámhoz ... ostoba, a Szilícium-völgyben?

 3. Összpontosít - mondta

  Nea Fanica, kérjük, paranoiásunk, és fusson a pedofilok térdéjéhez vagy lábaihoz, kölyökkel. Fényeljen néhány gyertyát, és adjon nekik egy nyomot és szorongást, hogy ne közelítsen a tisztátlanhoz és a számítógéphez. Nagyon sok imádkozás, a matanii és a BORit korlátozott és draconikus adománya ...
  Gyerünk ... szerencsét!

 4. Lucian - mondta

  Nekem van a telepített KB4056892 frissítés és a teljesítményem jól néz ki. (i5 4440)

  https://imgur.com/a/GAEH6

 5. Vigyázzatok - mondta

  Nagyon jó útmutatók és tartsa fel, úgy tűnik, nem veszi észre, hogy egyesek szerint ha annyira okos volt, és érdekes ismertetők. Milyen érdekes DiscoveryTool.GUI segédprogram, hogy amit tesz, az első bemutató megmutatta, hogy a rendszer nem volt sebezhető, és nincs olyan eszköz, amely aktualizálja és ezzel most azt mutatja nekem, hogy ki van téve. Én is kerestem mindenféle megoldást az interneten, és annak érdekében, hogy ne telepítsem azt a frissítést, ami lelassítja a rendszert, találtam egy segédprogramot a Microsoft webhelyén, amellyel bizonyos frissítéseket elrejthetek. Ezt keresheti (wushowhide) zárójelek nélkül, és írja be a Microsoft oldalát, ahol látja, hogy írja ( https://support.microsoft.com/... vagy keressen (Frissítések megjelenítése vagy elrejtése), és valahol megtalálja azt a segédprogramot, amellyel elrejtheti ezt a frissítést. Következő megálló frissítések telepítésével a Windows amint azt Cristi az eltávolítás után, hogy frissítés, és kérje a számítógép újraindításához. Az újraindítás után a, hogy a hasznosság és elrejteni, hogy a frissítés a PC újraindítása után újraindítja a Windows Update, hogy a helyszínek és látni, hogy nincs frissítés jelenik meg, hogy is néz ki, miután az új frissítéseket. Egy másik megoldás a KB4073290 frissítés telepítése, amely megtalálható a Microsoft webhelyén is. Ezt a KB4073290-et akkor is telepítheti, ha telepítette ezt a KB4056892 frissítést, amely lelassítja a számítógépet, vagy mivel nem működött az Asus 2 csomaggal. Egyszerűen telepíteni azt újraindításra lesz szükség, amely után látni fogja, hogy ez a KB4056892 frissítés már nem jelenik meg a listán, mintha telepítve lenne, ha a vezérlőpulton megjelenik a telepített frissítések. Ez a frissítés a AMD eredetileg KB4073290 de mentem, és most dolgozom az Intel és az Asus suite 2. Talán nem telepítette magát először, így tett, de megpróbáltam újra és elmentem. Ki akar sikerülni.

 6. Manastireanu - mondta

  Helló Cristi,
  Ha a "DiscoveryTool.GUI" programot futtatom az első témakörben, akkor rámutat, hogy sebezhető vagyok, még akkor is, ha elvégeztem a frissítést.
  Ha a ma bemutatott programot futtatom, akkor a Meltdown és a teljesítmény: JÓ.

  Sebezhető vagy nem?
  Melyik programra bízom?

  Sok szerencsét!

  • Andrew - mondta

   Ugyanolyan helyzetem van, mint a Manastireanu! Szóval, hogy van Cristi? Melyik alkalmazás helyes? Vagy vagy nem védettek?

 7. hajsütés - mondta

  Fogadok egy sorozatot a másikra, mivel az Intel volt olyan kedves, és 3 4 nem volt, hogy valami extra a8 generációs, vagy ha mégis ők hozták a 5%!
  Azt tették, hogy elkötelezték az előző sorozat többi feldolgozóját, és gyengébbnek tűnt, hogy új generációkat értékesítsenek!
  Technology patthelyzetbe, még ha fokozatosan csökkent az építészet nem nyert semmit szempontjából CPI most nyert valami extra MHz összezsugorodik építészet.
  Érdekes vagyok, amikor az 7 megérkezik a nanometrákra, hogy megcsinálja, az 7 nm várhatóan maximálisan ... ki tudja
  Az Intel és az AMD azonban már nem versenyeznek, hanem partnereikkel közös részvényesek!
  Hülyén vagyunk, hogy ugyanazt a teljesítményt csak dupla ára mellett dobjuk az úgynevezett frissítéssel!

 8. axelluny - mondta

  A fenti alkalmazás ... szegény (nem mondjuk másképp) Mit csinál? Felismeri, hogy telepítve van-e ezek a frissítések, ellentétben az intelligens alkalmazással, amely például azt mondja, hogy nem vagyok sebezhető, azt mondja nekem, hogy én vagyok.

 9. a főkönyvelő - mondta

  És azt hiszem, ez a Microsoft, az Intel és az Amd nagy sebezhetősége a sérülékenységgel. Meddig nem mondtál semmit? A probléma idősebb, és az arcok most felfedezték ezt a biztonsági rést. Úgy gondolom, hogy a probléma inkább, hogyan lehet ezeket a PC-k és az Intel és az AMD több éves és még mindig jól működik változtatni. Ellenkező esetben nem árul semmit nekik raktáron, és kéznél volt minden, amit gondoltak, melyben a biztonsági rés rakjuk a nyakát. Állítólag ők egy javítást, amely megoldja a problémát, de mint egy PC, hogy ne, hogy jól működik, hogy ha vásárolni magának egy másik. Kicsi és nagyszerű játékokat készítünk közöttük, és gyakran megpróbálunk még bolondságot is kavargatni. Én vagyok az egyik, hogy hajlamosak azt gondolni, hogy „jmecherii” Az Intel és az AMD és a Microsoft, hogy próbálják eladni termékeket, hogy a „szegény” nincs pénz, és azt hitted, hadd rakjuk a nyakon sebezhetőségét . Nézzünk szembe a tényekkel, ha még így is van a biztonsági rést, amely az idősebb és arcok a probléma merült fel előtte egy okos fiú megragadni ezt a problémát. Holnap holnap tudja, mire kell találnia. Különben is, szeretem az oktatóanyagokat, amiket a fiúk érdekelnek, és még tanulni is.

 10. Ionel Manea - mondta

  Először barátunknak >>> Fanicaaa, legyen apám, amire szükségünk van.
  Jó bemutató, kétszer néztem a videódat ... Ez együtt dolgozott velem egy régebbi Lenovo, Intel processzorral és a Windows 7-szal. BAFTA

 11. Radu - mondta

  Az én véleményem az, hogy ez nem olyan biztonsági rés, hanem marketing maszkírozott így szívesen vették még változtatni a PC-k, hogy csak ezek a srácok várakozások vásárolni az elektronika, mint a kenyér minden nap, I5 a 8 év, és még mindig vannak elégedett vele, és mi van most a piacon található nem más, csak a sorozat bélyegzik meg különbözik, hogy a teljesítmény még mindig ott van, ezek a srácok kétségbeesett eladni nonstop, ez nem olyan, mint a szünet interesų teljesítményét.

 12. Pavel Marius - mondta

  Sajnálom, hogy elmondom, de ez az ellenőrző alkalmazás nem működik rendben. Megnéztem vele, miután elolvastam a cikkedet, és azt mondtam, hogy mindkét "fejezet" számára sebezhető vagyok; Az engedélyezett W10x64 operációs rendszerre kényszerítettem frissítést, azt állítva, hogy már nem voltak sebezhetőek; Körülbelül 2 óra, jött egy másik a frissítések mikro-pin, mi telepítettük, újra meg újra insptectre ezt, és azt mondja, igen: Meltdown: nem / spektrumok: igen / teljesítmény: jó! Hogy míg „Az Intel SA-00086-konzol” - az eszköz, hogy ellenőrizze a biztonsági rések létre még az Intel, így az eredmény: „Status: Ez a rendszer nem sebezhető.”.
  Hogyan érted az egész helyzetet?

 13. Florin Daniel - mondta

  Ha felhúzom az 8.1-ot?

 14. A frissítéssel és anélkül mindegyik ugyanaz.

 15. győztes - mondta

  Nekem van az ASUS .O fórum, tehát milyen büszke voltam a tábla könyvébe írni, hogy támogatja a linuxot ... igen ,,, pips
  Telepítettem Linux és a nem nem tudtam telepíteni a GRUB hangzik sőt internet avean nem tudta mozgatni az egeret, sőt eltűnnek az első frissítés mappák .. ma jöttem nehézkes a BIOS és a csomagtartó Azt hiszem, az off USB, és bezártunk minden lehetőséget, hogy bármi mást telepítsünk, mint a szél. A bióban keresünk egy beállítást két ablak opcióval és a "más os"
  Ps, ha azt szeretné, hogy a linux helyesen legyen telepítve, és jó használni a változásokat az ablakoktól a másikig ... máskülönben a marhahús lesz áll

 16. Daniel P. - mondta

  https://i.imgur.com/p6fagnD.png - azt mondja nekem, hogy nem vagyok sebezhető az összeomlással szemben, ez a teljesítmény jó, és én is sebezhető vagyok a Spectre-el ... szóval mit gondolok? :) Nekem van egy i3 7100 2.4ghz, így nem számítom, hogy a rakéta megy, de frissítése után inteadevar mozog egy kicsit nehezebb .. Nem tudom, mit mondjak

 17. Nicu Gagea - mondta


  Melyik programmal lehet ajánlani nekem, hogy visszaszerezze a képeket törli a merevlemezről.
  Megpróbáltam néhány szabad programokat, de hiába
  Szeretnék egy jobb programot.
  Köszönöm.

 18. Costy - mondta

  Sal Cristi! Letöltöttem a program megmutatja nekem réseket összeomlást Spectre és Spectre „nem” perffpormanta jó, de úgy nézek ki törölte gomb (ami akkor lehet végrehajtani), „disable összeomlás elleni védelem” nem tudok futni, hogy a probléma?

 19. Pavel - mondta

  Jó bemutató, gratulálok!
  törölje csak azoknak, akik egy kis felbontás. Személy szerint én W10 Otthon sajnos 1709 történik a frissítés automatikusan magyarázat nélkül dezailată előre. Mr. Crist A problémám az, hogy nem tudok eltávolítani ezeket a frissítéseket K- ... ..892 a PC Al-In-All - Acer, az All Settings / Biztonsági frissítések / Advanced Options Boton csak azt kikapcsolja azokat 30 .de napig. És akkor csinálni? Örülnék választ, és újra „kalappal” oktatóanyagokat

 20. micutzu - mondta

  Megtanultam, hogy telepíteni bizonyos programokat, mert ezek útmutatók itt, és az egyik, hogy felébred, és beszél Fănică idióta ... ..

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.