Merevlemez particionálása, amely csak az operációs rendszer partícióját tartalmazza - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató együtt tanulnak, hogyan tudjuk partíció, redimeniona újraosztása, új partíciókat partíció C nélkül az operációs rendszer újratelepítése. Egyre többen vásárolnak ma egy laptop előre telepített operációs rendszerrel, hazajön, ő elindul, és észreveszi, hogy van egy HRD a 160 GB, és még mindig a My Computer megjelenik egy partíció C, amely tartalmazza az operációs rendszert . Nem elég, hogy van egy nagy kapacitású merevlemez, és még csak egy partíciót. Javasoljuk, hogy a PC-n, hogy minimális 2 válaszfalak több okból is: miután 2 válaszfalak kezelhetjük sokkal könnyebb fájlokat az operációs rendszer újratelepítése fogja veszíteni csak az, ami a C partíciót, és nem az adatokat más partíciók külön dokumentumokat és fájlokat az operációs rendszer. Ez jó, hogy a C partíció csak szoftver és az operációs rendszer és a fájlok és dokumentumok fontos számunkra, hogy azokat a többi partíciót. Katasztrófa esetén, egyetlen partícióval, szoftverek telepítése, ez valószínűleg nem nagyon kompatibilis az operációs rendszerrel, egy újraindítás esetleg az operációs rendszer nem boot és azoknak, május bölcs, hogy vegye igénybe a reinstall automatikusan egy újratelepíteni minden a C elvész, de ahogy azt fentebb már említettük, ha 2 válaszfalak, mi gondoskodunk szétválasztani, és tegye a másik partícióra fontos fájlokat, és így, ha valami balul jól meg kell telepítenie az operációs rendszert fogja veszíteni csak mi van a C meghajtón én ajánlom, hogy ne vezessen a fájlokat az asztali vagy C ürítését a net, zene, szoftver fontos neked, de őket egy másik partícióra, próbáljuk a C-csak az operációs rendszer és a telepített szoftverek.
A bemutató ma megtanulják, hogyan kell létrehozni a C többi partíció smink nélkül Bármely szoftver, de a Lemezkezelés jön a Windows, nyilván tudjuk használni más speciális alkalmazásokat felosztásának van útmutatók az oldalon, de mit kell a szoftver telepítése mellett, ha már van Windows segédprogram, hogy szükségünk van. Mielőtt munkához kell tennünk 3 rendkívül fontos lépéseket.
Készítsen egy tisztítás ideiglenes fájlokat a közüzemi CCleaner, amit egy bemutató, megtalálja beírja a fenti keresőmezőbe CCleaner. Akkor menj a Start rákattintunk a Minden program, majd a Kellékek, majd a Rendszereszközök pontra, és kattintson a Töredezettségmentesítő gát. Meg kell csinálni egy töredezettségmentesítés a merevlemez pontosan a C partíciót kell csökkenteni, és a tér vett C kiosztandó létre más partíciókat. Miért töredezettségmentesítés van szükség, mielőtt elkezdjük particionálás?
Meg kell győződnünk arról, hogy a fájlok egymás mellett helyezkednek el a lemez "széle" felé, és nincsenek eltömődve a lemez teljes felületén. Ha nem töredezzük le a töredezettségét, akkor lehetséges, hogy a fontos rendszerfájlok pontosan azon a helyen helyezkednek el, ahol a lemezt "kivágják", hogy helyet biztosítsanak egy másik partíciónak, és így fennáll annak a veszélye, hogy tönkretesszük az operációs rendszert és használhatatlanná tesszük.
Elérése után és tisztítás ideiglenes fájlokat és töredezettségmentesítés C partíciót tettünk az utolsó lépés létfontosságú. Meg kell, hogy egy biztonsági másolatot a partíció C akár Backup szoftver előtelepített Windows Vista 7 vagy az egyik olyan eszköz, amely már készült video tutorials. A puha, nagyon jó hát ismert Acronis True Image, megtalálja bemutató róla írt fel a keresési mezőbe a jobb felső: Acronis True Image és az Enter megnyomásával vagy használhatja a szoftver ingyenes biztonsági mentés, amely az úgynevezett Paragon, ahogy mi csináltam egy oktatóvideót róla.
Ha teljesíti ezeket a lépéseket, és akkor nagyon figyelmes, hogy a bemutató videót alább semmi rossz nem fog történni az operációs rendszert és minden elromlik.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (226)

  • érdekes, de valahogy gyorsabban mentél azok számára, akiknek nincsenek nekik. az elején. rendben van egy kérdésem, azt mondtad, hogy a revo hullámokat készít, és eltávolít bármit .. örökké, a te szavaid. még mindig

    • de akkor ment valamivel érdekesebb megfelelő repejor azok nem túl "saját". először. ok nekem van egy kérdés, azt mondta, az eltávolítást revo felfigyelt örökre .. Mindent egybevetve, a szót. Május te?  Idéz nekem

      Nem értem, hogy miért Revo unninstaler próbálja meg telepíteni Windows klasszikus telepítési módszert revo mi a lényeg? hogy csak teszi minden eltávolítást Alapértelmezett értek

      • Nem értem, hogy miért Revo unninstaler próbálja meg telepíteni Windows klasszikus telepítési módszert revo mi a lényeg? hogy csak teszi minden eltávolítást Alapértelmezett értek  

        Legyen ez az alapértelmezett eltávolítás, ahogy mondod, de mennyire fejlett, hozzon létre egy visszaállítási pontot (nagyon jó), majd megvizsgálja az összes elemet és visszaállítása Windows, amely sterge.Altfel windowsnu tele lesz fölösleges fájlokat, amelyek végül nem fognak (deteriora.Un súlyosbíthatja vagy eltávolító programot, mint például Revo Uninstaller vagy okos feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó által kezdeményezett kissé számítógépek.

      • Nem értem, hogy miért Revo unninstaler próbálja meg telepíteni Windows klasszikus telepítési módszert revo mi a lényeg? hogy csak teszi minden eltávolítást Alapértelmezett értek


        Nem használja
        Revo Uninstaller megfelelően, ha összehasonlítjuk a Windows eltávolító, Revo több szintje van az agresszivitás.
        Lásd, hogy van egy bemutató revo, meggondolja magát.

  • Van egy kérdés, 2 80 egy merevlemez és egy 500, és a srác már 80 2 válaszfalak, valahogy egy része nélkül 2 formázni őket?

    • Van egy kérdés, 2 80 egy merevlemez és egy 500, és a srác már 80 2 válaszfalak, valahogy egy része nélkül 2 formázni őket?  

      IGEN ez lehetséges "TÉTELEK FORMÁLÁSA" nélkül. Mozgassa mindent az egyik partíción, a másik oldalon, majd törölje a partíciót, amelyen nincs semmi rajta, majd nyissa ki a másikt a szabadon vagy már elérhető helyen. hogy nem formáztam semmit. Ezt meg lehet tenni Windows-nal és olyan speciális programokkal, mint például az ACRONIS. Ha nem akarja törölni, akkor lesz néhány mega megajánlott partíciója, amely információkat tartalmaz arról a partícióról ( ntfs, fürt stb.), amelyeket nem tud beágyazni a másikba.

    • mit jelent, hogy egy back-up? köszönöm tutorial.acuma kap munkát.  

      biztonsági mentés ... keressen egy keresést a google nagybátyán, és látni fogja, hány hivatkozás jelenik meg a hivatkozással kapcsolatban

    • Meg kell tanulni, mint giga van 1000 1 mega-giga egyenlő 1024 a mega.Si másik dolog diktátor!  

      Megjegyzem, csak azt, hogy volt kerekítés itt, én azt mondtam, hogy jöjjön könnyebb azoknak, akik nem tudják ezeket az információkat könnyebb kiszámolni, hogy hány G szabadság és hány darabok. Ahogy előadásmód, ha minden, amit mondtam magának a megjegyzés: nem vagyunk a TV !!!!
      Mi egyszerű emberek, ha azt szeretnénk, hogy hallani egy beszédet, ProTV Andreea Esca feledésbe merült, de még ő akadozik, és nevetni carcotasii azt. Ez elég nehéz hajolnia, hogy gondolkodás meg tudja magyarázni mindenkinek. Neked adom a számot, ha azt szeretnénk, hogy beszéljen a telefon és beszélni csak a technikai feltételeket. De ha én itt használni nem tudom, hogy sokan értik, mire gondolok. És így elég nehéz és nagyon nehéz tartani a fejét, egyszerre kell keresni ötleteket és enyhe nem technikai szóval megmagyarázni értelmében tuturoro mint amit csinálsz!

      • Adrian: Backup

        Adrian jó munkát végez, akkor értelmetlen, hogy a lélek, amit a világ mond, Tedd rá, hogy egy videotutorial hogy meddig végzett a előadásmód

    • Meg kell tanulni, mint giga van 1000 1 mega-giga egyenlő 1024 a mega.Si másik dolog diktátor!  

      1 gb = 1024 mb? :)) ember miért mondsz ostobaságot, ha fogalmam sincs. 1024 megavatkozik a kosárra, amikor 1 GB-ot kap. Ennek semmi köze nincs a merevlemez memóriájához. Nem megfelelő, ha nem tudod, hogyan. Adrian helyesen mondta: 1000mb = 1 gb És hagyja szokásait diktálva, ha nem tetszik az oktatóprogramok, menjen egy másik oldalra oktatóprogramokkal a román hd-n.

      • 1 gb = 1024 mb? ) ember, miért mondsz ostobaságot, ha fogalmam sincs. 1024 megavatkozik a kosárra, amikor 1 GB-ot kap. Ennek semmi köze nincs a merevlemez memóriájához. Nem megfelelő, ha nem tudod, hogyan. Adrian helyesen mondta: 1000mb = 1 gb És hagyja szokásait diktálva, ha nem tetszik az oktatóprogramok, menjen egy másik oldalra oktatóprogramokkal a román hd-n.  

        Nem igaz, a férfi azt mondta oké, de elmagyaráztam mondtam összeg kerekítve könnyebben jönnek számításba. Nem számít, ha a G körülbelül olyan nehéz, mint azt, hogy a RAM 1G = 1024MB

  • Pontosan követtem azokat a lépéseket, amelyeket az oktató mond neki, de problémám merült fel: 464 gigabájt merevlemezem van, és amikor odaadtam, csak 464 gigabájtról 200 gigabájtra tudtam venni. ismét elsüllyed, de azt mondja, hogy nem tudok többet venni.

    • Azt pontosan követni a lépéseket, azt mondja nekik a bemutató, de volt egy kemény problema.am 464 a giga.si amikor adtam srink megállított, mint hogy a koncert 464 200 a giga.am megpróbálta, hogy a C partíciót srink újra, de azt mondom, nem tudnak nimik.dc?, és így továbbra is a C partíciót, és a partíció 260 koncert giga.va, küldjenek E 200de ajutati.multumesc.  

      Mennyi helyet elfoglalt adatpartíción C? (Hogy teljes a meghajtó?)

  • Legfeljebb 40-et foglaltam el, de a C-partíción kívül még 2 dolog jelenik meg számomra. dak, megmondhatod, hogyan kell elkészíteni a képet, és elküldheted neked, hogy megnézze egy képet, amikor ott vagyok a lemezkezelésben. ott, hogy megnézze, hogyan néz ki nekem. és megint megüttem a lemezkezelést. miután elkészítettem a C és az E partíciót, megpróbáltam újra megnézni, hogy tudok-e a C-re csökkenni, és most engedte, hogy készítsek egy 334 megapixeles partíciót, amit természetesen nem tettem. dc nem engedi, hogy C másik partíció?

    • Vettem maximum 40. de nekem túl én C meghajtó már nem jelenik meg 2 dolgokat. Mert tudja megmondani, hogyan kell csinálni egy képet, és TRM hogy vezi.o képet lemezre management.acolo amikor úgy tűnik nekem, hogy hogyan mie.am követte a lépéseket. és jöttem vissza a lemezre kezelni. után tettem a C partíciót E.am újra próbálkozott, hátha tudok adni zsugorodik C acumm lehetővé tette, hogy a partíciót 334 normális mega.pe, hogy nem engedi nem o.dc egy másik partíció C?  

      Írjon fel a jobb oldali mezőbe: nyomtatási képernyő, hogy megtanulja, hogyan kell fényképezni. Ha nem tévedek, akkor az a „dolgok”, amelyeket mondtál, megjelennek a lemezkezelésben, valójában rejtett helyreállítási partíciók. Nyilvánvalóan csak olyan adatok vannak, amelyek a számítógépemen láthatatlanná válnak. Tehát ezt a helyet elfoglalják, és mivel ez logikusan el van foglalva, akkor nem tudsz kijutni belőle vagy levágni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.