Egyszerű overclock a videokártyához hangolással és az eredmények tesztelésével furmarkkal - video bemutató

Ebben a leckében megyünk birodalmába grafikus teljesítményt és a túlhajtás közösségi programokkal, amelyek megkönnyítik a feladat, hogy borítani Nvidia videokártyák és vizsgálati eredmények (Benchmark).

Ezek a programok a következők: az első az Ntune, amely a videokártya túlhúzási és felügyeleti segédprogramja, az Nvidia által gyártott, a második segédprogram pedig a Furmark, egy szoftver, amely segít a túlhajtási folyamat (Benchmark) és az azt követő teljesítmény tesztelésében. vagyis ellenőrizni kell a stabilitást a videokártya megterhelésével, annak intenzív használatának szimulálásával (stabilitási teszt) vagy (égő stressz).

Overclock használják egyre növelni teljesítményét megfizetése nélkül további összetevők, egyszerűen vegye frekvenciáján működő GPU (grafikus feldolgoz egység), memória, videokártya, és a közös shaderek.

Essence a borítani egyre nagy teljesítmény alacsony áron, de míg ez az ágazat saját maga által kifejlesztett, és eltávolodott az eredeti célra, most az borítani rajongók befektetni ezer dollárt alkatrészek egyre kifinomultabb és hűtőrendszerek forradalmi.

Amikor a legnagyobb gyakorisággal a CPU (központi feldolgoz egység), GPU (grafikus procesing egység) vagy a RAM ( Random Access Memory ) Növeli a teljesítményt, de a mellékhatás növeli a hőmérsékletet, és ezért szükség van egy aktív hűtési rendszer, azaz a ventilátor.

A videokártya-gyártók a költségcsökkentés iránti igényük miatt sok belépő szintű videokártya (kezdő választék) és a fő áramlás (a legnépszerűbb középkategória) némelyikéből kiküszöbölték az aktív hűtést, és ezért a videotutorial.ro túlhajtást javasol azoknak a videokártyáknak, amelyek nem rendelkeznek aktív hűtőrendszerrel.

Ez a videó bemutató része egy sor video tutorials dedikált PC alkatrészek és borítani, amely megtalálható a kereső az oldalunkon.

Videotutorial.ro nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek survenii ha tuningolás folyamatot.

Ez a te saját felelősségre, csak megmutatja, de a választás a tiéd végrehajtásának magyarázat a bemutató videót.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (162)

  • salut.felicitari.am sokat tanultam voi.am problema.am a GeForce 2mx 400.stiu ez veche.nu originale.le tudom rakni a legújabb illesztőprogramokat nvidia, még egy régebbi számítógép 2003? merci.cind egy bemutató Azureus.

  • nézd meg az azonosítóm: beb3_mykk, ha valaki közületek cristi vagy boby, hogy tisztáztasson engem, és a kezemre tegyél valamit, amivel tedd ezt az idu makr-ot, hogy tisztázzalak ...... online ..... ms gyönyörű

  • @beb3_mykk: Hadd tisztázni, hogy mit? nem kérdezted semmit! Nincs kapcsolat, nem hagyom, hogy bárki azonosítók és fogadhatunk e-maileket a spam szép a rosszindulatú!

  • Sajnálom az én PC-ATI Catalyst amúgy erkölcsileg és fizikailag elavult, igazából Cumar a boltban elavult ahogy Krisztus azt mondta: utolsó bemutató kaptam becsapni, de nem hagyja abba az egészet, így TIET remélem nem fog hagyjuk ezeket a gyönyörű útmutatók csak finom

  • salut.am fel magamnak egy intrebare.astept a raspuns.merci.daca sajnálom valami rosszat tettem.

  • @Eugen: senki sem válaszolt neked, mert a válasz a szemed alatt van! az oktatóanyagban megmutatták, hogyan kell menni, és hogyan kell letölteni az illesztőprogramot az nVidia videokártya számára, ha nincs ilyen az Ön típusú kártyájához, ez ... egyébként nem ismeri a kártya típusától eltérő illesztőprogramot!

  • Én rezolvat.merci.cit százalékos lehet overcloca a tábla nélküli égés .. vagy placa.am attól függ, hogy mennyi támogatást gt.depide 8600 nvidia alaplap?

  • @Eugen: A túllépésnek nincs sok határa ... tudnia kell valamit a frekvenciákról ... azt kell éreznie, hogy mikor tudja vagy nem, hogy "adja" nekik, hogy érezzék, mikor megfáradnak ... amikor elég ... nem legyen kálla, hogy magasszintre dobja magát ... de emelje fel kissé ... úgy érzi, mikor le kell engednie őket

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.