Az Opera 11, egy szupergyors böngésző, mostantól a kiterjesztések támogatásával is - videó bemutató

Szia barátok, ma mutatja be az új Opera beta 11, hogy jön a sok jó és Opera premier, támogatja a kiterjesztések.
Az Opera 11 nagy sebességet nyert, akárcsak egy gyönyörű lány (egy év alatt nőtt, mint mások 10-ben), kivételesen mozog, szinte ugyanolyan jól, mint a köztünk lévő Google Chrome, nem fényes, amikor a "monster" gyorsítótár letöltésének vagy frissítésének menedzsere a google szervereken.
Hogy új támogatást kiterjesztések testreszabása Opera szemében a rajongók nélkül is kiterjesztéseket, Opera böngésző számos hasznos eszközt alapértelmezett: sync mód, widgetek, e-mail kliens, Opera Unite, Notes (szinkronizált).
Beszéljünk sebessége után, hogy minden, amit érdekli az alábbi linkre, látható a Futuremark Békefenntartó vizsgálati eredmények, az online program benchmark tesztek különböző böngészőnek, akkor még több teszt a nap folyamán ma.
http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=4qnA
Nagyon szeretem az Opera böngészőt, eddig még nem tudták használni 100% hiánya miatt dugó, már azzal, hogy a támogatás a kiterjesztések én végre lépni Opera, Firefox hagyja, hogy a helyszínen csalódást nekem, amikor azt a sebesség, amellyel értelmezi javascript oldalak, króm csalódást okozott nekem a letöltési menedzser, töltse le néhány esetben sérült fájlokat, és nem is gondolom, hogy azt jelenti, a sérült BIOS flash uiesc.
Internet Explorer nagy lépéseket tett, de nem egyezik a népszerűsége a Firefox vagy a Chrome sebessége, remélhetőleg Opera bevezetésével kiterjesztések lesz a siker, amit megérdemel, a szuper sebesség, képminőség extra görgetés luxus hardveres gyorsítás, javascript oldalak egy játszótér és számos funkció működik 11 alapértelmezett.
Őszintén szólva, azt hiszem, az Opera böngészőt, és a sikere ez, megéri.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
UPDATE 5-12-2010
Azok számára, akik meg akarják szabni a megjelenését a könyvjelzők, megtalálja a rövid bemutató által munkatárs Adrian: http://screenr.com/wWL

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (98)

  • Cristi Bravo! Nagyon szép és jó tutorial. Még mindig az Opera, de én még nem költözött 11 béta változat. További sikereket készült szép és hasznos útmutatókat.

    • BGDNagyon jó bemutató Krisztus. Most már nem használja többé a Mozilla és az Opera 11?  

      Elmegyünk Opera, mert gondjaim voltak a firefox javascript a telek nincs munka, ha nincs javascript, html szól, mint
      Ez egy nagyon sikeres böngésző van LastPass, sima görgetés, könyvjelzők szinkronban a mobiltelefon, stb.
      Nem értem, miért marad a firefox

      • Cristi-admin:
        Elmegyünk Opera, mert gondjaim voltak a firefox javascript a telek nincs munka, ha nincs javascript, html szól, mint
        Ez egy nagyon sikeres böngésző van LastPass, sima görgetés, könyvjelzők szinkronban a mobiltelefon, stb.
        Nem értem, miért marad a firefox  

        Igen, megértem, az Operát ajánlod a Mozila helyett, mert én is átállnék az Opera 11-re :)

        • BGD:
          Igen tudom, ajánlom Opera helyett Mozilla, megyek, és én az Opera 11   

          Aaaaa, Cristi van egy kérdésem: Van egy Intel Pentium Dual-Core E5300 és akarok borítani fel 3.0GHz, megy ott? És hallom leejti ha borítani a processzor élet, igaz? és DCA ad arról, hogy az élet esik? 9drastic?)

          • BGD:
            Aaaaa, Cristi van egy kérdésem: Van egy Intel Pentium Dual-Core E5300 és akarok borítani fel 3.0GHz, megy ott? És hallom leejti ha borítani a processzor élet, igaz? és DCA ad arról, hogy az élet esik? 9drastic?)  

            Borítani nem tanulnak, ne kérdezd, senki nem ad egy kis mágikus számok.
            Te vagy a számítógép ...

    • sailorriver: Egy másik érdekes tulajdonsága ez a böngésző "Tab Stacking", így nem lehet-több lap egy ablakban.  

      Jó pont, hogy kihagytam ezt a funkciót nagyon hasznos, ha dolgoznak jdemi a fülek.
      Egyszerűen fogalmazva fülek egymásra, és hozzon létre csoportokat lapok így csoportosíthatjuk hasonló lapokat, hogy helyet.

  • A Firefox-ot használtam, most úgy döntöttem, hogy elmegyek, és csak azért van az operában, mert sokkal több előnye van, mint a Firefox-nak, elégedetlenségem az operával az, hogy nincs bennem a szükséges "ietab" adon.

    • alexHi Cristi! Ajutama szépen kérlek, hogy a probléma a számítógép, ahol POSTATISZTEK:http://www.youtube.com/
      ROF is szívből ajutatima  

      Jelentkezz be csökkentett módban, és távolítsa el, hogy mit telepített utoljára egyébként káosz ott is sok operációs rendszernél.
      Ha nem működik, állítsa vissza a számítógép után a biztonsági mentés, ha nem egy tanfolyam.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.