OpenOffice.org irodai programcsomag ingyenes, 3 Impress egyenértékű PowerPoint Office - video bemutató

Impress a bemutatása a teljes eszköz suite OpenOffice.org, mint a csomag ingyenes. OpenOffice.org Impress a siuta iroda lehetővé teszi, hogy látványos multimédiás bemutatók létrehozásával grafika és 2D 3D. Ez lehetővé teszi, hogy hozzon létre speciális effektusok és animációk segítségével rajzeszközök, hogy jelentős hatással.
OpenOffice.org Impress program hasonlít a Microsoft PowerPoint a funkcionalitás. Azon kívül, hogy a PDF fájlok létrehozása egyszerűen prezentációs fájlok, akkor export a prezentációkat Shockwave Flash formátumban (SWF). Ez a funkció lehetővé teszi, hogy fut előadások bármilyen számítógépről Flash player telepítve.
Íme néhány a kényelem a program Impress:
Létrehozása vektorgrafikus: Impress tartalmaz számos eszköz elérésének vektoros grafika. Akkor export raszteres képek, vektorgrafika, fordítva, akkor konvertálni raszteres képeket vektoros grafika.
Így diák: Válasszon előre definiált sablonok, vagy használható eszközök rajzoláshoz és készítésére diagramok, hogy szépít diák személyes stílusát. Ezen felül, a felhasználók telepíteni Impress adott Nyitott ClipArt könyvtár, amely egy óriási a választék a képek, hogy lehet használni anélkül, hogy kényszer.
Animációk és speciális effektusok, hogy segítsen fűszer fel a bemutató diák. 2D tehetik lenyűgöző hatást és szövegek 3D használatával Betűbűvész lehetővé teszi, hogy könnyen teremt képeket 3D tűnt levált a valóság.
Közzététele előadások: Impress előadások teszik lehetővé kiadvány közöltnek lehetővé teszi az exportáló PDF, konvertálni SWF fájlokat és közzététele, a prezentációkat HTML dokumentumok. Köszönhetően ezek a létesítmények, elérhetjük előadások a különböző platformokon.
Menteni a bemutatókat más formátumban más alkalmazásokkal OpenOffice.Org, Impress menti az nemzetközi formátumban
OpenDocument. Ez lehetővé teszi, hogy mentse dokumentum más formátumban, mint például a PowerPoint.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Dan Constantin...... ..tutorialegimp.blogspot.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Viorel - mondta

  tutorialul.va köszönjük a nagyon jó munkát végzett, hogy segítsen nekünk megtanulni a legmelegebb IT.sunteti.

 2. Cristi salu Azt akarom tudni magam km csapat beléphet videotutorial.ro?ce azt kell, vagy mit tegyek? Köszönöm nagyon jó !!!!!!!!! közeledik tutorialul.felicitari dan.;)

  • alexSallu Cristi és szeretném tudni km beléphet videotutorial.ro?ce csapat azt kell, vagy mit tegyek? Köszönöm nagyon jó !!!!!!!!! közeledik tutorialul.felicitari dan.;)


   Küldünk egy demót a cím "[Email protected]"Néhány szó magadról, követni fogjuk a demo, és tudatja Önnel, hogy miért és hogyan.
   Demo, hogy egy rövid bemutató a téma, hogy mi nem közeledtünk lehetőleg át 10 perc, jobb, ha nem túl rövid, között 10 és 15 perc tökéletes bemutató lenni hang nem az a fajta útmutatók, hogy megtalálja a youtube-on, vagy hang nélkül trilulilu és jegyzettömb nyitva.
   Néhány szó magáról azt a nevet, az életkor, a kedvenc programok, a szaktudás és a lelkesedés opcionális százalékban.
   Alapvetően nagy hangsúlyt fektetünk a lelkesedés a ki akarja, hogy tegye a számunkra, inkább dolgozni egy lelkes ambiciózus, mint egy unatkozó szakértő.

 3. papyy08 - mondta

  Egy jó útmutató
  Mikor útmutatók Joomla (e-kereskedelem)

 4. babanu - mondta

  mondjuk nekem egy programot, amelyben decupes fotók

 5. sieigi - mondta

  Kérjük, ha lehetséges, a bemutató a hatását linux gnome
  ......... .. Valami ehhez hasonló március érdeklődés
  Gratulálok a helyszínen

 6. Francisc - mondta

  Gratulálok tutorial. Ez hasznos és érdekes. További sok sikert.

 7. Nagyon jó tutorial, gratulálok Dan, most láttam őt teljesen, miután ez a bemutató, amit tehetünk még előadásokat marketing belsejében.
  Nagyon jó, gratulálok.
  Még ha nem hiszel nekem, tudom, hogy néz, és néhány oktató a videotutorial.ro sok dolog nem tudom, valaki, hogyan életét tanul, Ez egy öröm tanul Dan barátai tudják, hogy miért.

 8. vlad_a - mondta

  Open Office Impress az a funkciója az export SWF (Flash), amely segítségével létre weboldalakat f érdekes elem.

  • Adrian - mondta

   vlad_a: Open Office Impress az a funkciója az export SWF (Flash), amely segítségével létre weboldalakat f érdekes elem.

   És még azt mutatta meg a bemutató, tanultál, és látta, ha néztem volna a bemutató!

   • vlad_a - mondta

    Adrian:
    És még azt mutatta meg a bemutató, tanultál, és látta, ha néztem volna a bemutató!

    Nem talál egy másik választ. Mindkét te?

 9. Köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzés.

 10. Croitoriu - mondta

  Nagyon jó rutorialele .Amsieu problémája eltávolítottam a szoftvert inapoi.Am gps, hogyan tegye a CD, de a számítógép nem látja a GPS.

 11. Bulgac - mondta

  szép, nagyon szép, és segített ezer mult.Tinetio így tovább.
  Kérjük, jön, hogy nem egy bemutató útmutatók osztott: a Avira Premium Security Suite.MULTUMESC

  • Francisc - mondta

   Bulgac: Szép, nagyon szép, és segített ezer minden asa.Va kérjük mult.Tinetio jövő oktató bemutató, hogy egy osztott: a Avira Premium Security Suite.MULTUMESC Idéz nekem

   Nincs szükség egy tutorial Avira Premium Security Suite. Beállítás ugyanaz vírus-és Web Guard, és adja meg "heurisztikus" a "Medium érzékelési szint". A tűzfal beállításai nem megfelelő figyelmeztetéseket, egyébként nem változtat semmin. De tudjuk, hogy a tűzfal nagyon gyenge, és nem éri meg. Jobb ha Avira Premium együtt Comodo (vagy ha engedélye Avira suite nem telepíthető Comodo Firewall és kész.)

 12. viorelpicu - mondta

  Vravo Dane ... Ez hosszú út ... de merita.Felicitari.
  Ami a mi jön össze Avira, a remény mindent ezen az oldalon ... Keresés motor site..si ha nu..inrebati Adrian megmondja neki, mit kell tennie ...

 13. Hrib Cosmin - mondta

  Calum bemutató köszönöm szépen.

 14. Ghitza - mondta


  Segítségre van szükségem Impress.Nu is tudom, hogyan folosesc.As szeretné, hogy a rendszergazda, hogy tudja, hogyan kell használni egy nagyon jó Impress, adja meg a skype messenger.

  Id rendetlenség comangheorghe11
  Find me on Skype csak akkor írjon keresés [Email protected]

  köszönöm

 15. Ovidiu Zeicu - mondta

  @ Ghitza
  Várjon a hosszú és kemény. Nem hiszem, hogy megragad valakit, hogy az Ön magánórákat.

 16. doinita - mondta

  Szia, Dan. Volna egy kérésem, ha tud segíteni kérem, de nem ezzel kapcsolatban programot, de a Power Point. Próbáltam, hogy a bemutató képekkel és szeretnék futtatni a háttérben dalt. Persze próbáltam Beszúrás> Hangok> Hangok fájlból .. de a dal megáll következő dia. És így hogyan tesz egy dalt, de ez addig, amíg a végén a bemutató, és ezzel egy időben, hogy menjen, és én képeket gomb megnyomása nélkül? Lehet, hogy ez egy egyszerű dolog, de én nem, mert nem volt problémám. Köszönjük!

  • doinita: Szia, Dan. Volna egy kérésem, ha tud segíteni kérem, de nem ezzel kapcsolatban programot, de a Power Point. Próbáltam, hogy a bemutató képekkel és szeretnék futtatni a háttérben dalt. Persze próbáltam Beszúrás> Hangok> Hangok fájlból .. de a dal megáll következő dia. És így hogyan tesz egy dalt, de ez addig, amíg a végén a bemutató, és ezzel egy időben, hogy menjen, és én képeket gomb megnyomása nélkül? Lehet, hogy ez egy egyszerű dolog, de én nem, mert nem volt problémám. Köszönjük!

   Itt található a választ itt. Ugyanígy történik Impress.

 17. Elena - mondta

  Jó. Van egy kérdésem a Power Point. Hogyan tartja a dalt be, és ha küld valaki mást? Megértem, de nem MP3 Wav és nem kell, hogy helyezze a menü Beszúrás> Film és hang> Hang fájlból mert nem csak hallani tőlem a számítás. Ki és olvassa el a menü Diavetítés> Diaátmenet, és hogy, hogy az utolsó hangok és egyéb hangok rendben ... de én nem tartják-e vagy sem. Tehát, ha tudtam volna, hogy legyen óvatos, hogy a dal wav és nem az a hely, ahol én rossz Insert nem maradt fenn? PPS És kaptam annyi levél, amely összekapcsolja a hang, és ezért. Előre is köszönöm!

 18. Gabriel - mondta

  Jó estét!
  Kérem szépen hozzon létre egy oktatóanyagot az OpenOffice.org Base alkalmazásban. Szeretném tudni, hogyan kell használni az alapalkalmazást, az adatbázisokat és azok kezelését.
  Kérjük, legyen kedves, ha lehetséges. Köszönjük!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.