OnLive, a legfejlettebb játék platform PC, mobil és még TV - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni OnLive, innovatív játék platform használatával OnLive játszhat a legújabb játékokat, anélkül, hogy szükség van a szuper hatékony hardver, még a régebbi számítógépeken élvezhetik az új játékokat. Emellett OnLive platform lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférést, és játssza le iPhone vagy az Android a kiegészítők is játszani a TV (mini konzol és a vezérlő), de meg tudjuk csinálni, hogy egy Android telefon csatlakozik a TV, tudom csinálni A beállítás, mint ezt, ha ezt kéri a megjegyzések rovatban.
Az OnLive futtatásához Android-on elvégeznünk kell néhány apró változtatást, szükségünk lesz Market Enablerre és természetesen gyökeres telefonra, a Market Enabler segítségével meghamisítjuk a telefon szolgáltatót és az országot, mert az OnLive Romániában nem érhető el. (csak egy USA és Egyesült Királyság).
A PC-khez nem kell semmilyen "különleges" lépést tennie, csak létre kell hoznia egy fiókot, le kell töltenie a telepítőt és meg kell vernie.
Ez a leírás alapján készült javaslatokat a hozzászólások részben, köszönöm barátok, és gyere vissza hamarosan javaslatokat legalább annyira érdekes.
OnLive for Android
OnLive Hivatalos oldal

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Arról nem is beszélve, hogy a számítógép egy Intel Celeron által 2009 anélkül, hogy a video kártya megy simán minden meccsen. Én tényleg nem tudom, hogyan sikerült ez a bravúr, és milyen nagy játék gyártók nem alkalmazzák ezt a rendszert a játék a világ, hogy nem kell megvenni egy nagyon drága játék! Én egy vagyok nyűgözve, még mielőtt a játék nagyon nagy dolog, most ez a platform böngésző nagyobb teljesítmény. Most várja a több játék, még ha azok demo, 30 min van a pihenésre várjuk bármikor ráadásul meg is dicsekedni a barátainak, hogy játszani, aki tudja, milyen új játékot!

    • vali:
      Hello sir hogyan tudnak Cristian OnLive az ASUS Eee Pad transzformátor

      Ha fizetett játszani, video tutorial, és elfelejtette fej-tail görgetés nélkül megtalálta ezt!
      Hagyja abba az olyan megjegyzések közzétételét, amelyekre már megválaszolták az oktatóanyagot, nézze meg a fej-farok útmutatót, és olvassa el a teljes feletti szöveget MEGFELELŐEN, mielőtt hozzászólást küld.

  • Nagyon szép bemutató. Egyébként van egy kérésem is, meg tudsz-e csinálni egy oktatóprogramot az Active @ KillDisk oldalon?

  • A legforróbb fázis: X: X MAM játszottam, mindent át ez gyönyörű: X :)) 10 / 10 a bemutató :)

  • Egy Dell Inspiron laptop Celeron 5030 900 n2,2 GHz borítani tette menjen a BIOS-ban, csak az egérrel járni.

  • AdrianGudus: Ha fizetett játszani, video tutorial, és elfelejtette fej-tail görgetés nélkül megtalálta ezt!
    Ne hozzászóláshoz, hogy már megvan a válasz, a bemutató, nézze útmutatók és olvassa el a fej-farok fölött INTREGIMEinainte a hozzászóláshoz.

    Hello Sir Adrian bemutató Csináltam lépéseket magával a bemutató, és ez nem működött, és én majd nézd meg a bemutató, és nem ugyanaz, mint a látható Cristian


    Dmonule Helló Adrian futok a bemutató tettem, ahogy én láttam nem működött
    1.Am törölt adatok
    2.Am enable piacon történt a bemutató, és nem működött
    3.Cand megy a piaci alkalmazás nem jelenik meg

  • vali: Hello Adrian dmonule futok a bemutató tettem ahogy láttam, nem működik
    1.Am törölt adatok
    2.Am enable piacon történt a bemutató, és nem működött
    3.Cand megy a piaci alkalmazás nem jelenik meg

    Te gyökér a telefon?
    Ha igen, a link szövege, hogy az alkalmazás keresni a piacon nem jelennek meg.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.