Online Armor Firewall egy nagyon egyszerű tűzfal a Windows számára - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni ismét egy forró téma azok számára, akik a Windows. Pontosabban fogunk beszélni, egy nagyon jó és nagyon lite tűzfal számára az operációs rendszer, ami azt jelenti, hogy nem fogyaszt sok erőforrást. Azok számára, akik nem tudják, mi az a tűzfal, úgy tervezték, hogy kiszűrje, és őrzik a belépési és kilépési szoftverek és szolgáltatások, és a számítógép az internetre. Mi nagyon érdekes ebben tűzfalat, hogy tartalmazott egy HIPS, ami azt jelenti, hogy elemezni fogja a viselkedését alkalmazások, amelyek még nem az adatbázisban, és értesíteni fogja keresni a megállapodás arról, hogy lehetővé teszi a futó alkalmazás.
A vizsgálatot oldal Matousec azok HIPS szoftvertesztelés, Online Armor lejött 3. A felület egyszerű és érthető mindenki számára, nagyon könnyű létrehozni, amit szeretek erről, hogy a telepítés a tűzfal a rendszer felajánlja a varázsló Biztonsági ellenőrzés, a varázsló megkönnyíti a munkát felállításakor tűzfal. A telepítés után, és miután végzett varázsló Safety Check (kihagyhatja a varázsló, de azt javasoljuk, hogy menjen át) meg kell adni újraindítás, ha egyszer kap a Windows, Armor tűzfal kell 2 perc alatt megtanulni, átvizsgálja és elemzi a futó folyamatokat, és végre az operációs rendszer.
Ez a tűzfal a Web Pajzs modul, amely kiszűri a káros tartalom weboldalakat. Program Guard modul elemzi az alkalmazások viselkedését, és felismeri a keylogger szoftver modul, amely képes felvenni a beírt. Ezek a modulok is megtalálhatóak az Általános lapon, a felület Online Armor, és ki lehet kapcsolni egyszerűen eltávolítja a jelölőnégyzetet előtt helyezkedik el a modul célja, hogy kell kapcsolni, és megerősíti Igen. Ha úgy gondolja, a varázsló Biztonsági ellenőrzés még nem választott semmit jobb, akkor mindig megy a telepítő varázsló ismét bemegy a tűzfal felület és kattintson a bal oldali panelen a biztonsági Check varázsló. Ennek ellenére azt mondta, kérjük Önt, hogy kövesse végig a bemutató videót, mielőtt javasolni fogja, hogy ne használja ezt a tűzfal Avira víruskereső is használható együtt más vírusvédelmi termékek.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Cristi sall sajnálom, hogy kérdezni nem ezzel kapcsolatos bemutató

    Hogyan tudom helyreállítani az Opera Unite fiókomat, még a felhasználónevemre vagy a jelszavamra sem emlékszem, de ismerem az e-mailt, és valahogy helyre tudom állítani, hogy e-mailben hozzám jöjjön? úgy tűnik, hogy a felhasználónév gepeto, de nem biztos, hogy tudna nekem segíteni? kérem, akkor hoztam létre a fiókot, amikor megláttam a videotutorial.ro oldalon található, a veled egyesített munkával kapcsolatos oktatóanyagot
    Segítség!

    • Gepeto: Sall Cristi sajnálom, hogy kérdezni nem ezzel kapcsolatos bemutató
      Hogyan tudom visszaállítani az Opera Unite számla nem emlékszem jól, de tudom, hogy nem nevet, vagy jelszót mail - e-mail és tenni valamit, hogy jöjjön vissza hozzám e-mailben is? felhasználónév park volt gepeto, de nem biztos, hogy tud nekem segíteni? Könyörgöm hozta létre a fiókot, amikor megláttam a bemutató Opera Unite neked ezen az oldalon videotutorial.ro
      Segítség!  

      És miért írt a bemutató az Opera Unite? nem látok senkit meg véleményét! Amikor azt mondják, hogy nem számít, hol lát Hozzászólások? Azt hiszed, kiküldetés, az utolsó válasz kapsz gyorsabban? látod, hogy nem értem! Kiküldetés ezt, hogy a hülye megjegyzéseket nem járna előnyökkel, sem gyorsabb választ! Ismerje meg kell rendelni! Tutorial lánynak semmi köze Opera Unite!

    • Liviu: Hello. Ez firwall lehet telepíteni, és emellett avast! 5 szabad? Üdvözlettel ...  

      Igent mondok. Azonban mi történik, ha megpróbálja? Expoldeaza valamit?

    • Liviu: Hello. Ez firwall lehet telepíteni, és emellett avast! 5 szabad? Üdvözlettel ...  

      Mostanáig nem jelentettek necorcondante a két termék között. De ütközhetnek Web Pajzs modul Avast! 5 és Web őr Online Armor. De ismét, mivel senki sem jelentett problémát ebben a tekintetben. Tehát, ha minden rendben van, és netul jól működik, használja a kombináció.

  • Szia, én követte a bemutató, és telepítette a szoftvert magam, én még soha nem használt nem a Windows tűzfal, úgy értem, hogy az én pc ul.sper jobban nem tévedek, bár Dunt kezdő, de találok valamit megváltoztatta a jobb. köszönöm a bemutató

    • flo13: Szia, én követte a bemutató, és telepítette a szoftvert magam, én még soha nem használt nem a Windows tűzfal, úgy értem, hogy az én pc ul.sper jobban nem tévedek, bár Dunt kezdő, de találok valami megváltozott a jobb. köszönöm a bemutató  

      Ne aggódj, nincs igazad. Ez a tűzfal mindent megad (nincs víruskereső, természetesen), hogy biztosítsa a számítógép.

  • Telepítés után, beállítás Windows tűzfal Online Armor Firewall, hogy mi történik? Letiltható, a munka egyszerre? Köszönjük! Szereti!

    • Costel: Miután telepítetted, beállítottad Windows tűzfal Online Armor Firewall, hogy mi történik? Letiltható, a munka egyszerre? Köszönjük! Szereti!  

      A Windows tűzfalat le kell tiltani. Ellenőrizze: Indítás - Megállapítások - Vezérlőpult - Biztonsági központ - az újonnan megnyílt ablak alján kattintson a Windows tűzfal elemre, és innen válassza a "Ki" lehetőséget.

      • Francisc:
        Windows tűzfal ki kell kapcsolni. Érkezés: Start - Settinds - Vezérlőpult - Security Center - az alsó, a megnyíló ablakban kattintson a Windows tűzfal, és így a "Ki".  

        vagy futtassa a / cmd / firewall.cpl fájlt, elég egyszerű :)

  • fogadtatás

    Sajnálom, hogy tegye ide
    Érdekel a Saját hálózati helyek, a WindowsXp és a Windows7 összes beállítása, valamint a kapcsoló segítségével 2 számítógép közötti hálózati beállítás. Nagyra értékelem a video oktatóanyagokat, de érdekelnek a hálózatokról szóló információk is, oktatókat szeretnék ezekről a témákról.

  • Hűvös tűzfal ....... Én a Comodo-t használom, és egy idő után a telepítéstől nem is tudod, hogy telepítve van, eleinte bosszantó, hogy nem áll le a programok futtatásakor! Köszönöm, amit csinálsz, és sok sikert a jövőben!

    • BGD: Cool tűzfal ....... Én használ Comodo és egy idő után a telepítő nem tudja, még a telepítés, először ez bosszantó, hogy nem a végrehajtó programokat popapurile! Köszönöm, amit csinálsz, és sok sikert continare!  

      Igen. Kényelmes, bár eleinte "idegesítő", de nagyszerű tűzfal. Valóban nem érdemes változtatni. Dicsérjük azonban az Online Armor Free programot, amely nagyon jó, kevés erőforrást emészt fel, könnyen beállítható, kevésbé "idegesítő" és vezető helyet foglal el a matousec teszteken.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.