Freedom Oké, online fizetés és böngészés biztonságos

Hi barátok, a mai bemutató fogom bemutatni egy ingyenes VPN szolgáltatást, és nagyon, nagyon gyorsan. Oké VPN szolgáltatás az úgynevezett szabadság és a vendégek ingyenesen Steganos cég ismert szoftver biztonsági egy kicsit száraz.
Egy ideje az oktatóanyagban " Wireshark, lopás jelszavak ingyenes Wi-Fi hálózatok "Megmutattuk, mennyire könnyű elfogni az internetes forgalmat. Bank- vagy személyes adataink, valamint személyes jelszavaink megőrzése érdekében VPN-kapcsolatot kell használnunk, vagy kerülnünk kell a nyilvános vagy nagyon zsúfolt hálózatokat. Meg kell mondanom, hogy jó hálózati biztonság nélkül hiába telepítünk vírusölőket, tűzfalakat, kémprogram-elhárítókat stb., Továbbra is megsértjük a biztonságot. Mindenekelőtt a hálózat biztonságára összpontosítson, és csak akkor lépjen tovább a szoftverréteg (víruskereső, kémprogram-elhárító stb.) Biztosításához.
Legtisztességesebb VPN szolgáltatások költsége sokkal, ezért kerestem és találtam neked a Szolgáltatás Oké Freedom ingyenes és mozog kiváló, plusz van egy választás között VPN-kiszolgálók, hogy szeretnénk használni őket.
VPN jelenti Virtual Private Network, amely a magán-hálózat két pontja közötti, alapvetően, ha szeretné elérni a bank honlapján a a kifizetést, akkor először megy a VPN-kiszolgáló titkosított kapcsolaton keresztül, és onnan a VPN-kiszolgáló fog irányítani bank. Érdekes, hogy még ha valaki lehallgatja a forgalmat nemcsak látni néhány titkosított adatok (szinte lehetetlen dekódolni), nem az adatokat.
Egy másik használata VPN szerver a hozzáférés lehetősége az online szolgáltatások más országokban (Hulu, Netflix, Spotify, stb), hogy általában tiltja a felhasználók Romániában.
VPN-kiszolgálók használják névtelen szörfözés. Lehet változtatni az IP-címet használja bármikor.
Oké Feedom mentes határ 500 MB forgalmat havonta, egy másik 500 MB havonta ajánlani ezt a szolgáltatást barátaival a Facebook vagy a Twitter.
Ha tetszik a szolgáltatás, és azt hiszem, nem lehet nem tetszik, akkor vegyél egy kereskedelmi liceenta neve 69 $ évente, és korlátlan forgalom.
Ha nem tudja megvásárolni a kereskedelmi liceenta, ami enyhíti a forgalom a stressz, azt javasoljuk, hogy használja a Szolgáltatást kizárólag ülések Oké Freedom online fizetést, megrendelések, termékek, bejelentkezési e-mail, Facebook, Yahoo, stb Azonban 500 az MB nem elég a multimédiás szolgáltatások USA (Hulu, Netflix, stb)
Letöltés Oké Freedom (Windows)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (60)

  • Nem tudom, ha ő sebességet, azt még nem próbáltam. És ha van egy másik IP-t és más alkalmazások nem csak a Firefox. És a letöltés gyorsan?

  • 1) A kapcsolat köztem és TOR biztonságos? Vagy ez a legjobb használni TOR anonimitást és online fizetés?
    2) Ugyanez a Rendben szabadság az Hotspot Shield (a hotspot korlátozás, de nem volt egy banner minden oldalon surf)

  • Andrew: 1) A kapcsolat köztem és TOR biztonságos? Vagy ez a legjobb használni TOR anonimitást és online fizetés? 2) Ugyanez a Rendben szabadság az Hotspot Shield (a hotspot korlátozás, de nem volt egy banner minden oldalon surf)

    Az online fizetés is jobb, mint vpn proxy.
    Oké Freedonia nem hozott semmilyen banner.

  • CristianHi, de van-e módja annak, hogy böngészhet névtelenül a hálózaton keresztül VPN nélkül?

    TOR hálózat, van téma oktatóját.

  • Aurel: Nem tudom, ha ő sebességet, azt még nem próbáltam. És ha van egy másik IP-t és más alkalmazások nem csak a Firefox. És a letöltés gyorsan?

    VPN bemegy bármely alkalmazás, nem csak a böngésző.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.