Az OCR Online, a beolvasott dokumentumok és képek szövegének felismerésére szolgáló szolgáltatás - oktatóvideó

Gyakran valószínűleg abban a helyzetben, hogy szükség van a szöveget egy kép, vagy volt a kép a számla szkennelt, illetve lehet, hogy nem egy engedély végén tanév, és ez elég kellemetlen néhány maradni, hogy minden egyes begépelt szót a Microsoft Word. Annak érdekében, hogy a munka leszkennelhetnénk tartalmazó oldal, amelynek szövegét meg kell dolgozni, mint engedélyezett, de azok a képek, vagy szöveg kinyerése importált képeket a szkenner? Sem egyszerűbb !!!
Online OCR (Optical Character Recognition) egy online szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kivonat szöveg egy kép vagy kép bármilyen, mely kitermelése után a dokumentum a következő formátumokban:
Adobe PDF (pdf)
Excel (xls)
4.0 HTML (HTML)
MS Word (doc)
Szó RTF (rtf)
Egyszerű szöveg (txt)
Ha a szöveg illusztrálja más nyelven, mint a román, kiválaszthatja, hogy milyen fajta elismerés, hogy ezt a munkát, mondd el nekik, hogy mi a nyelv gyakorlatilag jelen kép és a szöveg fog tenni a többit. Szolgáltatás rendkívül egyszerű használni és könnyű! Ez a leírás csak a kezdete ennek a témának a következő bennünket megközelíteni a jövőben bemutató és szoftver, ami ezt profi módon, amely integrálja a Microsoft Office. Szoftvert, hogy nem ez ABBY FineReader.
De mi van egy már nem olyan, jön össze jobb nézni ezt a videót bemutató, amely megmutatja, OCR!
Ne felejtsük el, mi vár véleményeket és javaslatokat a megjegyzések rovatban.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (68)

  • Hello !!!
    Nagyon jó ötlet ez a bemutató! Sok elveszíti mindenféle egész éjszaka írásban papírok, projektek, tanulmányok, stb, stb Most már tudom, elegáns módon, hogyan kell csinálni mindent sokkal könnyebb. Mindazok, akik megkérdezik azt fogja irányítani, hogy ez videotutorial és valószínűleg a következő mintegy ABBY FineReader. Én személy szerint a ABBYY FineReader nagyon jó, és mint Adrian azt mondja a fenti megjegyzés profi!

    Csak így tovább a jó munkát!
    Csak jó hallunk
    GPA

  • Adriane jó, hogy említed. 2 profi és nagyon jó szoftver ABBYY FineReader és OmniPage vannak 17. Ami fontos, hogy tudja, hogy megy a kamera, nem csak a szkennert. ABBYY FineReader még van néhány beépített OCR motort lehetőség a képek felismerésében.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.