Új funkció a videofájlok felhőben történő tárolására a Google Docs szolgáltatás segítségével - video oktatóanyagok

Szia barátok, ez a video tutorial bemutatja az új funkció a Google Docs, ez a video hosting platform még a Google Docs.
Fájlokat feltölteni a felhő miatt Google Docs lehet megtekinteni bárhonnan, nem lesz rögzítve, csak fogadd el, aki felmászott a fájlt, akkor kell, hogy néhány fiók beállításait, hogy mások fájlokhoz való hozzáférés.
Ez a funkció megnyitja tároló a felhő, sajnos a hely korlátozott, hogy 1024 MB, ez normális, ha azt gondolja, hogy a Google Docs a webes platform megtekintésére és szerkesztésére dokumentumok.
A játékos megegyezik a Youtube, Hiányzik a YouTube vízjel a jobb alsó sarokban. Valószínűleg sokan azok közül, akik a fogadó videókat a YouTube-on, és megpróbálja ezt a megoldást, különösen egy frissítés a felhő térben nem drága egyáltalán.
Az árak a növekvő helyet a Google Docs:
20 GO ($ 5.00 USD évente)
80 GO ($ 20.00 USD évente)
200 GO ($ 50.00 USD évente)
400 GO ($ 100.00 USD évente)
1 TO ($ 256.00 USD évente)
Nem akarom azt mondani, hogy mennyi a normál video hosting professzionális 2 évvel ezelőtt írtam egy e-mailt a Brightcove ahol kértem egy idézet, azt kérdezte tőlem, majd vissza 900 dollárt egy hónapban hosting A fájlok (video tutorials), hogy ajánlatukat rendes volt, tekintve, hogy akkor fogyaszt körül 600 GB forgalom naponta, de nekünk ez egy kicsit sok, tekintve, hogy ez az ár csak a hosting videó, végül úgy döntöttünk, A másik megoldás, amit ma is használnak nélkül is sikeresen szerénység hiszünk oktató betöltése rendkívül jól futó történik valós időben és a minőség, és én is látom.
Az árak a Google Docs, hogy tárolja a felhő rendkívül alacsony, jó lenne, ha ez a terület lehet széles körben egy nagyon forgalmas website, akkor érdeklődni, és térjünk vissza a frissítés.
Másik előnye, hogy képes feltölteni a fájlokat a hosszabb videót 15 percet, mert tudja, Youtube 15 perc a limit.
Ha érdekel a téma visszatér a részleteket, hogyan kell használni videó fájlokat a bemutató, csak meg kell, hogy a védjegy a megjegyzések rovatban.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

Demo videó házigazdája a Google Docs


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (24)

  • Érdemes megemlíteni, hogy ezek a számok, amikor a tárhely, utal gigabájt, így 1000GO = 125GB.

    • Andrei Ionut Adrian: Érdemes megemlíteni, hogy ezek a számok, amikor a tárhely, utal gigabájt, így 1000GO = 125GB.  

      Hol szerezted 1000GO = 125GB
      A byte áll bitek 8 és az úgynevezett byte.
      A byte értéke egy byte így 1GO = 1GB.

  • Érdekes tutorial... De a link, amit az oktatóanyag mögött hagytam, nem működik. Amúgy nagyon jó a tutorial... Csinálj tutorialt Google Site-tel is, úgy hallottam érdekes és ingyenes!

  • testvére minden oktató az Ön által kiváló minőségűek. néhány akkor is, ha tudod, hogyan kell járni a különböző szoftverek Lefogadom, hogy van türelme hallgatni a végén. Egy kis kérdés miniatűrök ID típust rozolutie van, szeretném lőni az apró betűs, és nem értem, tekintettel minden d legjobb!

  • Ez egy nagyon hatékony "kiszállítási" rendszer lenne, de nem hasonlítható össze a klipek tisztaságával, amiből a videotutorial.ro látogatói profitálnak :) Még 720p-nél is szánalmas a videokép minősége ahhoz képest, amink van.

  • Áthelyezése vagy hogy a jövőben oktatóanyagok Google lenne downgrade a minőség és korszerűsítése a technológia.

  • lehet mondani valamit a SSD OCZ RevoDrive PCI-Express 50GB X4, OCZSSDPX-1RVD0050
    Milyen SSD ajánlott ebben az időben köszönhetően

    • Sasa: Lehet, hogy mond valamit a SSD OCZ RevoDrive PCI-Express 50GB X4, OCZSSDPX-1RVD0050
      Milyen SSD ajánlott ebben az időben köszönhetően  

      Az oktató elkötelezett SSD nézted? ha nem, írj a jobb felső keresőmező: SSD, nyomd meg az Entert, és találsz néhány video oktatóanyagokat a SSD

  • üdv... nekem is lenne egy kérdésem
    joystick Play Station 2 lehet csatlakoztatni a számítógéphez PS2?

  • Tudom, hogy optikus vagyok, de lenne egy kérdésem is, ne zavarj már...
    Tettem 4 csal a VMware és nem teszik, hogy a vezeték nélküli kártya. Ha fut a cd, live cd verzió, látom a vezeték nélküli kártya. Én meg a beállításokat híd, és tegye a vezeték nélküli kártya első, de ő nem lát. Ha Integrada vezeték nélküli kártya nem fogja látni az a virtuális gép? Próbáltam a virtuális doboz, és nem lát egyébként.
    Vezeték nélküli kártya: intelel 5100
    Köszönjük!

  • Van egy másik alternatíva a google docs: screencast.com a TechSmith. Itt 2G ingyenes, és néhány a vételár kevesebb helyet foglal.
    Azért a Google marad a fotza :D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.