Senki sem véd meg az adathalászattól, meg kell védenünk magunkat! - HD videó bemutató

Ebben a videóban bemutató bemutatja ismét hogyan lehet védekezni a phishig

Először is azok számára, akik nem tudják, vagy még soha nem hallottam adathalász a következő sorokat azt fogja mondani, hogy, és hogyan tudjuk e jelenség elleni küzdelem
Ami a számítógépes biztonság, adathalászat egy formája illegális tevékenységek megszerzése bizalmas adatokat, mint fidate hozzáférési alkalmazásokat, mint a banki, kereskedelmi alkalmazások (E-Bay vagy PayPal), vagy hitelkártya információáramlás, technikák alkalmazásával kezelésére személyazonosság vagy intézmény

Az adathalászati ​​támadás áll, általában a támadó küld egy e-mailt az azonnali üzenetküldő programok, vagy telefonon, a felhasználónak javasoljuk, hogy bizalmas információkat nyerjen egy kis díjat vagy tájékoztatást, hogy miatt szükséges technikai hibák vezettek a veszteség eredeti adatokat. Az e-mail általában jelzi, és egy webcímet tartalmazó klón a weboldalon, vagy a kereskedés a pénzügyi intézmények. A legtöbb adathalászok használja ezt a módszert, hogy banki adatokat.
fontos
Néhány javaslat a számítógép biztonsága
1. Soha ne nyissa egy e-mail mellékletet, ami egy ismeretlen forrásból vagy megbízhatatlan.
2. Ne nyisson meg egy e-mailt, ha nem tudod, miről van szó, még akkor is, ha jön egy barát vagy partner. A legtöbb vírus terjed e-mailben. Ez könnyebb megelőzni, mint megjavítani, ezért kérje a visszaigazolást a feladónak.
3. Ne nyissa ki a mellékletet az üzenet gyanús vagy váratlan témában. Ha meg szeretné nyitni, először mentse a merevlemezre, és kutatnak a víruskereső frissül.
4. E-mailek törlése vagy az üzenetek nem akarod. Nem kérek, vagy válaszolni a küldők. Ez a fajta spam üzenetek tartják, mert ez nemkívánatos és kéretlen és ez túlterheli az internetes forgalmat.
5. Ne másolja a fájlt, ha nem tudja, vagy nem jött megbízható forrásból származnak.
6. Legyen óvatos, te letölthető fájlokat az internetről. Ellenőrizze a forrása minden alkalommal, és győződjön meg arról, hogy egy víruskereső program ellenőrizte a. Ha nem biztos benne, másolja a fájlt a merevlemezre, vagy egy CD-t vagy DVD-t és ellenőrizze, hogy a víruskereső saját.
7. Készítsünk biztonsági fájlokról. Ha egy vírus elpusztítja őket, akkor cserélje ki őket. Javasoljuk, hogy ezeket a másolatokat tárolja külön helyen, vagy akár egy másik számítógépen vagy papíron.
8. Minden alkalommal, amikor kétségei vannak egy fájl vagy üzenetet, ne töltse le, nem fut, vagy nyissa meg, ha megbízhatatlan.

Tehát több Româneste te vagy az egyetlen, meg tudja védeni magát az adathalász
Gyakorlatilag csapdák és a hiszékeny fog esni nekik.
Amint ezt a Microsoft Internet Explorer videó oktatóanyagában láthatta, a Mozilla Firefox és az Opera már tartalmaz adathalászat-ellenes modulokat, de sajnos egyetlen böngésző sem képes igazán megvédeni.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (65)

  • Néztem, és hülye voltam ... Nincs szó, hogy hova került ... jó, hogy a gabori tudja, hogyan kell egy babutát beletenni a zdupba, amely egy haragot (botot) vett ki a földről, amely jelölte a földterületet, amelyet " uraim "a kataszterből, de senki sem látja őket a társadalom ilyen szivárgásaiban ...

    • SRJ: Ha összeomlik a 2009 bitdefander amtiphishing oldalt, amely egy blokk minden brawserele nekem, mint azt  

      A bemutató oldalon próbálta meg?
      talán leállít néhány oldalt valahol, de egy "jól megtett" mégis becsapja

  • Van egy módszer, ritkán használt, látom, annál biztosabb, hogy a víruskereső.
    , mire gondolok:
    van PC-jünk (a bizalmas adatokat az elejétől távolítják el), és belépni akarunk egy webhelyre, nyitni kell egy keygen-t, torrent-t, valamihez csatolt fájlt, vagy szeretnénk, hogy ne féljünk valahova bejutni ... ez továbbra is biztonságos forrás legalább egy virtuális rendszer használatának ténye, amelyben mindezeket "tesztelni" lehet

  • WOW> .... vannak olyan erős emberek, akik még ennél is rosszabb rendes embereket másolnak ... és főleg az idősebb embereknek nincs olyan, ami ez a pszichés .... és hányat nem bolondítottak meg eddig. .. :(

  • Tudod, hogy vannak a dolgok? Jó, hogy még mindig emlékszel a vb-re (a világnak tudnia kell, hogyan kell tudni) De mi történt, tziai elvesztették az ihletet, ???? Valami hangosan mondom, amit támogat, és igazán igaza van, van egy öntelepítő link, amelyre kattintva a PC-n vagyok) de ez nem az én hibám, hogy csináltam, hanem azok, akik odamennek, mint mások ... tudod mi lenne / miamrescris biosul malasat renelu! MULTA BAFTA

  • Elfelejtettem, és ezért az SCZ tesz a Visual bassról, az emberek nem tudják, mit tettek a számítógépbe, amikor letöltenek: megtudják a yahoo jelszavát, látják a kamerát anélkül, hogy tudnának, áradás, ezzel írják be a számítógépet bárkihez, amit tegyek, tedd az asztalra ,,, ,, meg kell értened, hogyan kell dolgozni! :)

  • @Corleone:
    Amit tettem, az a bemutató nem hívják adathalászat, az úgynevezett Anti-Phishing.
    Ön arra kért bennünket, hogy "adathalászatot végezzünk, hogy megtanítsuk a világnak, hogyan kell elkerülni", és nem csinálhatunk adathalászatot, mert gyermekeket figyelünk, NEM akarjuk, hogy a videotutorial.ro legyen az a hely, ahol ostobaságot tanulhatunk. , azt akarjuk, hogy a világ jobb hely legyen, és ne a bűnözőket kiképzzük.
    Tudom, hogy mit akar, de nem tudjuk, hogy az ilyesmi, mindig mutat védelmi módszerek, hogy az emberek tudatában a módszereket használnak támadók.
    Kár, azok számára, akik, amelyek valóban tehetséges adathalászat, és megszűnik, hogy csúnya dolog.

    Az illúzió a könnyű pénz mindenkit őrült!

  • @admin_cristi: Nagyon igaz az adathalászok tehetségével ..... de igaz az is, hogy senki sem érdekli ezen gyémántok őrlését .... senki nem ösztönzi a fiatal előadókat Romániában. Ha támogatjuk a fiatal tehetségeket, akkor Románia könnyen elérheti Európa élvonalát.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.