Hírek iOS 9 iPhone és iPad

Kedves barátaim, a mai bemutató látni fogjuk, hogy melyik operációs rendszer frissítése bejelentette a WWDC iOS 9 2015 vagy World Wide Developers Conference (amit tévesen ejtik Wild World Developers Conference videó bemutató).
Előtt felsorolni iOS frissítések 9 kell mondanom, hogy jelenleg ez a OS egyelőre béta, amíg a végleges változat vártunk 8.4 iOS verzió, hogy verzió, és jelenleg béta, és lesz 4 megjelent a felhasználók június 30. Mint egy iOS változata a rendszeres felhasználók számára válik elérhetővé, meg kell haladni 3 béta (béta fázisában néha 4)
Igaz, itt vannak a szolgáltatások listája, az új operációs rendszer iOS 9:
- Apple érintőképernyős ID készülékek (iPhone 5S, 6 és 6 Plus) mellett kinyit lábnyom, lehetősége van arra, hogy hozzanak egy képernyő feloldási kódot 4 6 vagy számok. A modellek alább felsorolt, hogy képes beállítani a feloldó kódot csak 4 számok.
- Minden modell iPhone vagy iPad Touch ID (ujjlenyomat-érzékelő) hasznára válik a gyors aktiválódását fizetési metotdei Apple Quick Pay megnyomásával a Home gombra 2 vagy zár képernyőn.
- Side oldalsó kapcsoló vagy kapcsoló használható némítani, vagy Elforgatásizár
- Egy új betűtípust a operációs rendszer interfész nevű San Francisco
- Új funkciók a keresést, két keresési lehetőség, spot lámpa és proaktivitás, a keresés, mely eredmények alapján a felhasználók érdekei és a kontextustól függően, egyfajta Google Now on Tap ajándék az Apple-től
- Shortcut to gyakran használt, vagy a közelmúltban történt kapcsolatfelvétel költözött proaktivitás keresés
- Egy új design a app switcher
- Egy gombnyomás, amely lehetővé teszi a gyorsabb visszatérjenek korábbi. Amikor egy alkalmazást, amely már át van irányítva egy másik alkalmazás egy linkre kattintva a bal felső van egy visszatérjenek korábbi gombra. Az iOS 8.3 8.4 illetve váltani a kérelmet, amelyben jelenleg a korábbi, meg kell tennünk a app váltó.
- Hozzáadása kereső dobozok konfigurációk, hogy könnyen megtalálják lehetőség, hogy érdekelnek minket
- Az a képesség, csoport értesítések
- Fejlesztések a billentyűzeten most azt tükrözi, hogy írsz a kis- és nagybetűvel, ez a funkció kikapcsolható a Beállítások> Kisegítő. Szintén a billentyűzet le van tiltva, és a gombok lenyomását preview de ha azt akarjuk, hogy újra ezt a funkciót, megteheti a Setup> Általános> Billentyűzet
- Könnyű manipuláció a szöveget A billentyűzet érintésével két ujjal, hogy a kurzort a kívánt részt szöveg vagy elérni a gyors 2 2 alkalommal ujjaival a billentyűzeten válassza ki a kívánt részét szöveget.
- Egy új design az animáció a Siri és hangvezérlés
- Egy új utat válassza ki gyorsabban képek a galériában
- Új háttérkép
- A mail alkalmazás már hozzá mellékleteket az e-maileket küldeni. Korlátozza 5 csak küld fényképeket Mail app már eltávolították, és ez
- Hírek a akkumulátor részén került a kis energiaigényű üzemmódba. Amikor aktivált „alacsony fogyasztású üzemmód” csökken a készülék teljesítményét és a hálózati aktivitást. Üzenetletöltéshez a Mail, frissítse alkalmazások a háttérben, mozgás hatását és animált háttérképek vannak tiltva.
- Az előtelepített új funkciók Notes vagy Notes.
- Poaibilitatea változtatni a felbontást a kamera, amikor akar lőni. Honnan Configuration> Képek és fényképezőgép állítható forgatás lehetőségek: 720 30 a káderek, káderek és 1080 30 1080 a 60 kereteket. Ők csak a iPhone 5S, iPhone és iPhone 6 6 Plus
- Safari és ő szenvedett a kis változások lehetőség betölteni a desktop változata a honlapon áthelyezték Megosztás gombra. Szintén Safari beállításokat találunk pontosan funkció „lezárja tartalom”
- Az a rész Configuration> General> Auto-Lock opció került 30 másodperc. A korábbi verzióiban iOS, a legkisebb timeout a képernyő (auto lock) lehet állítani, hogy 1 perc.
Az összes hír lenne megemlíteni, hogy Passbook átkeresztelték Wallet alkalmazás és a végleges változat kerül bevezetésre, és az alkalmazás News, a hírolvasó, mint a Flipboard és a Music alkalmazás lesz elérhető az Android készülékek. A Térképek alkalmazás látható közforgalom (tömegközlekedés), vagy a közelben (közeli helyek), de jelenleg csak az Egyesült Államokban. Az újabb iPad modell kerül bevezetésre multitasking, azaz képes futtatni két alkalmazás egyidejű, egymás mellett a képernyőn. Minden van most az iPad és a Picture in Picture lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy játszani egy videót egy interaktív pop-up ablak marad mindig a másik tetején futó alkalmazás Függetlenül felhasználó.
További újdonság, a Mozgás a iOS alkalmazás, amely letölthető opcionális azoknak, akik szeretnének áttérni a személyes adatokat egy Android készülék egy újonnan vásárolt iPhone vagy iPad.
A végén, ahogy ígértem, akkor hivatkozásra kattintva letöltheti az új operációs rendszer iOS háttérkép 9: Töltse Wallpaper iOS 9Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Michael ganiel - mondta

  Adriane sal!
  csinos kérjük, ha a jövőben lehetővé tenni, hogy a bemutató telepítésével új ios9
  Nekem személy szerint engem érdekel
  köszi
  Üdvözlettel

 2. madalin - mondta

  Hogy csináltad frissíteni?

 3. ALEXANDRU - mondta

  Ahogy mondta a végén jöjjön egy frissítést a videót, hogy valami más.

 4. Gaya - mondta

  Hé, Adrian! Mindig, amikor csatlakozni a Wi-Fi automatikusan aktiválódik, és a VPN (iPhone 4s) mellett ez azt mutatja nekem, folyamatosan körbe a „terhelés”, hogy a kör úgy néz ki, mint a folyamatokat!? Én általában tehet valamit megállítani indul VPN? (Ha le állításával egyszerűen, automatikusan újraindul néhány másodperc) Köszönet előre
  (iPhone 4s 32 giga
  Rendszer: iOS 9.1)

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.