Hírek az Ubuntu Linux 12.04 LTS Precis Pangolin operációs rendszer új verziójában - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni az új operációs rendszer Ubuntu. Konkrétan a Precise Pangolin 12.04 LTS verzió. Azt hiszem, már mindenki tudja, hogy az Ubuntu Linux egy nyílt forráskódú operációs rendszer, amely azt jelenti, hogy nem kell engedélyt szoftver vagy operációs rendszer. Ubuntu Linux egy szabad operációs rendszer, és a nyílt forráskódú, aki azt akarja használni a számítógépet és a Linux.
Az Ubuntu Precise Pangolin böngészhet az interneten a Firefox, akkor kezelheti a kedvenc fényképeit a Shotwell Photo Manager, lehet beszélgetni a barátokkal a Yahoo, a Google Talk és más azonnali üzenetküldő protokollok empátia, akkor is küldhetünk és fogadhatunk mail használat Mozilla Thunderbird levelező kliens, akkor nyissa meg, és hozzon létre irodai dokumentumokat LibreOfiice, zenét hallgatni, a Rhythmbox lejátszó, filmet nézni a Movie Player, tárolására, és szinkronizálni fájlokat online minden eszközt használó Ubuntu One, lássa a frissítéseket hálózatokon társadalmi, mint a Twitter, a Facebook, a Identi.ca Gwibber
Újdonságok az Ubuntu Precise Pangolin 12.04?
Nos, mi nem találkozunk jelentős változások tekintetében GUI, és sokan nem változott a legutóbbi változat az Ubuntu, de ha az operációs rendszer, hogy elemezze a teljesítmény, a stabilitás és a sebesség a válasz Ezek lenyűgöző új Ubuntu Precise Pangolin. És van néhány változás az operációs rendszer interfész:
- most a telepített alkalmazások részesülnek a gyorslista menüben található új funkciók előnyeiből (a gyorsmenü, amely a jobb egérgombbal jelenik meg az indítóikonjain)
- a ritmbox-lejátszó újra az Ubuntu alapértelmezett lejátszójává vált. figyelembe véve, hogy ez volt az Ubuntu alapértelmezett játékosa, majd Banshee-vel váltották fel, és végül a Canonical úgy döntött, hogy visszatérnek a Rhythmbox-hoz, és ez történt a Precis Pangolin 12.04 LTS esetében.
- Az Ubuntu One apró változásokon ment keresztül a felületen
- A Shotwell fotókezelő most támogatja a fényképek exportálását a Flickrbe és a Facebookba
- HUD App, az alkalmazás, amely lehetővé teszi a gyors keresést a fókuszált ablak menüiben. A HUD aktiválható az Alt gomb megnyomásával
- A Dash Home (az Ubuntu logót ábrázoló első jelölőnégyzet ikon) hüvelykujjikonokkal dinamikusan megjeleníti a leggyakrabban hozzáférhető alkalmazásokat, fájlokat, mappákat, helyeket, webhelyeket. A korábbi verziókban mindig 8 ikon jelenik meg, amikor a Dash Home elemre kattint
- Kaméleon szín hordozórakétákhoz és felbukkanó értesítőkhöz. Ez azt jelenti, hogy amikor megváltoztatja a háttérképet, az indító és az értesítő léggömbök színe automatikusan alkalmazkodni fog a beállított háttérképhez. Attól függően, hogy milyen színű a háttérkép, a hordozórakéta és az értesítő léggömb színe lesz a legfontosabb a háttérképen.
- Ha lenyomva tartja a Windows gombot, aktiválunk egy felbukkanó ablakot, amelyben sok hasznos gyorsbillentyűt írtunk a szokásos feladatok könnyebb és gyorsabb végrehajtásához.
- Amikor megváltoztatjuk a háttérképet, a beállított kép a háttérben és a bejelentkezési képernyőn lesz
- amikor a Dash Home-ban vagyunk, és klipet vagy filmet keresünk a Videó részben, a kifejezéseket online keresjük a YouTube-on, a Dailymotion, a YouTube Filmek, a Youtube Show és más video-oldalakon is. Az online talált eredmények hüvelykujjal jelennek meg közvetlenül a Dash-ban, ahol lehetőség van egyszerű bal egérkattintással megnyitni őket.
- ha eddig még nem voltak alapvető beállítások a bal oldali hordozórakétaban, most lehetősége van növelni vagy csökkenteni az ikonok méretét az indítóban.
Szóval, ez lenne a változtatásokat az új operációs rendszer interfész 12.04 Ubuntu LTS Precise Pangolin. Azok számára, zavaros, LTS jelent hosszú távon, hogy a támogatás hosszú távú támogatás, ami azt jelenti, hogy a felhasználók élvezhetik Precise Pangolin 5 év rendszer frissítése, biztonsági javítások, frissítések, hogy stabilizálja a rendszert, update helyek alkalmazásokhoz.
Igaz, én egyszerűen lenyűgözött ősszel gyors és stabil ez az operációs rendszer. Arra kérlek benneteket, hogy nézni a videót bemutató, hogy mi újság a Ubuntu operációs rendszer 12.04 LTS Precise Pangolin

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Rossz. A rendszer licenc licenc GNU-Linux nyílt forráskódú és GPL. Természetüknél fogva, mivel dolgoztak ki, és használja replikáció másolni darab kódot, jelezve a forrást, ahonnan azt meghozták. Licencek lehetővé teszik a szabad felhasználás és viszonteladó szoftver, ha az általuk használt részét a kód, vagy a szoftver javult meg kell adni a kereskedelmi használatra.
    Ha a nyílt forráskódú nem jelenti azt, hogy nem lehet eladni, és a pénzt. Lásd a Red Hat. Ha ez a nyílt forráskódú és ingyenes szoftver nem jelenti azt, hogy nem engedélyezett. Azt hiszem, meg kell határozni, hogy a cucc.

  • Érdekes bemutató. Szeretném hozzátenni az érdeklődők számára, hogy a felső panel, ahol a hang, az óra stb. Található, szintén átlátszó. a MyUnity alkalmazás telepítésével az Ubuntu Szoftverközpontból.

  • Ratzoiu:
    Rossz. A rendszer licenc licenc GNU-Linux nyílt forráskódú és GPL. Természetüknél fogva, mivel dolgoztak ki, és használja replikáció másolni darab kódot, jelezve a forrást, ahonnan azt meghozták. Licencek lehetővé teszik a szabad felhasználás és viszonteladó szoftver, ha az általuk használt részét a kód, vagy a szoftver javult meg kell adni a kereskedelmi használatra.
    Ha a nyílt forráskódú nem jelenti azt, hogy nem lehet eladni, és a pénzt. Lásd a Red Hat. Ha ez a nyílt forráskódú és ingyenes szoftver nem jelenti azt, hogy nem engedélyezett. Azt hiszem, meg kell határozni, hogy a cucc.

    Azt hiszem, a sznob. Ezt beszélt Ubuntu Linux és általában nem, nem volt mit mondani a Red Hat
    Amikor azt mondtam, hogy "nincs szükségünk licencekre", arra gondoltam, hogy nem kell manuálisan beírniuk a szoftverbe, mint ahogy a Windows esetén.

  • A leginkább idegesítő dolog az Ubuntu esetében a jobb oldali oldalsáv, amely az X böngésző felett túllép, hogy egy órakor kilépjen a sávból. Adrian, hogyan mozgatja az oldalsávot úgy, hogy letegye, mint az ablakokban :)?

  • ASUS:
    Az Ubuntu a leginkább bosszantó, hogy sérti a jobb oldalsáv felett a kijárat X böngésző egy bárban ideje. Adrian, hogyan kell mozogni sidebar, hogy tegye le, mint a Windows?

    Launchernek vagy Unity Launchernek hívják (a szövegben megtudhatja, ha elolvassa), és nem a jobb oldalon, hanem a bal oldalon ...

  • AdrianGudus: Azt mondja Egység Launcher vagy Launcher (megtudja, ha olvassák a szöveget), és nem a jobb, hanem a bal ...


    Igen, tudom, de nem voltam otthon, telefonon voltam és nem maradtam tanulmányozni.

  • ASUSIgen, tudom, de nem volt otthon, én voltam a telefont, és mi nem érdekel, hogyan lehet sidebar studiez.Atat cserben, ez az, amit a béta 12.04 hogy feltettem a Firefox böngésző egyenlőtlenség át, és ez bosszantó sidebar

    Ha valóban érdekli a probléma, megnézte a fej-farok útmutatót, és rájött, hogy rendelkezik az Indító program beállításaival, amelyekkel beállíthatja, hogy elrejtse magát. Az érzékenységgel kapcsolatos beállításokat is megadhat. Folytasd a tudatlanságot, és így fogsz elmondani nekünk, hogy az X funkció nem működik érted, vagy hogy a Facebook bejelentkezési jóváhagyása az amerikaiak számára készült, mert neked inga inga inga ... nem működik domle ... inga inga.

  • Igen, megnézem az oktatóprogramot, és csak akkor futok, amikor ez nem túl fontos. És nagyon azt kérem tőled, hogy engedjék meg a csapat nézőjének, hogy ellenőrizze saját szemével, hogy az FB dolga nem működik. Nem azt kell mondanom, hogy nem tudom hogyan, segít nekem, és észreveszi a problémát. :)

  • "Ennek ellenére egyszerűen lenyűgözött, hogy milyen gyors és stabil ez az operációs rendszer."
    Én is!

  • Servus Adriane, értem sokkal nagyobb és nehezebb, telepítettem néhány kemény chestii.Pe 10.04lts ez az én jelentését, és félkemény 11.10.As 12.04 LTS akar telepíteni és eltávolítani anélkül 11.10.Se törölheti 10.04? Mi legyen a minimális műszaki teljesítmény PC 12.04? Köszönjük a megértést?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.