Az új Windows 8 Release Preview, töltse le és írja le az ISO képet DVD-re - oktatóanyag

Szia barátok, ez a videó bemutató bemutatjuk a legújabb verziót Windows8, ez az úgynevezett Release Preview, és úgy néz ki, mint ez fog megjelenni a végleges változat Windows8.
Ebben a leckében beszélünk híreket hoznak Windows8 Release Preview, a Windows, hogy letöltés és éget DVD ISO kép, alapvetően mi fog készíteni a telepítéshez.
Inatalarea Előnyös, hogy tiszta, úgy értem, tiszta telepítés upgarde nem a frissítést hozhat néhány hibát, és nem akarom.
Letöltés A Windows ingyenes, akkor csak meg kell, hogy egy e-mail címét, és készen áll a mentesítési varázsló kap egy soros, amit használni fog telepíteni.
A fájl letöltése után varázsló megkérdezi, hogy mit akarunk, van két lehetőség, az első lehetőséget tudunk létrehozni egy USB stick, amin Windows8.
A bemutató úgy döntöttem, hogy éget a ISO kép DVD-ImgBurn mert ellenőrzése minden paraméterét felirat, míg ég a lemez egy operációs rendszer, akkor jobb, ha kisebb sebességgel, mint az előítéletek elkerülésére.
Ha érdekelnek a további konzultáció a Windows8, kérjük, írjon a hozzászólások részben.
Downoad Windows8 Release Preview

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (84)

  • Nagyon jó bemutató, milyen márkájú volt, DVD, amit írt? Ez volt a DVD-R és DVD + R?
    Milyen márkájú DVD-k használata ajánlott, és milyen, hogy távol marad. Köszönjük!

  • Vali:
    A kíváncsiság vettem avea.Adrian nyaralás? Otthagyta a munkát? Kirúgták?
    Nem sok minden is történt megjelenése itt ...

    Alapvetően Adrian jó, nem kilép az üzlet, nem volt rúgva.
    Azok, akik követnek engem a Facebookon, tudják miért ...
    Volt néhány egészségügyi problémák közös influenza szezon átmenet tavasztól nyári kaptam is zavart engem (szarkazmus)
    Elveszítem a hangom egy időben, és nem tudtam egy szót.
    Ígérem, hogy vissza friss erők és folytatom a munkát, amint a szolgáltatás tech szerelmeseinek

  • Nagyon hasznos tutorial. Úgy gondolom, hogy hasznos a jelenlegi proriu hívják ezt a csontot. Szeretném elmondani, hogy stabil az operációs rendszer, ha a Windows jobb, mint 7 és dc? jobbak a hardveres erőforrások kezelésére?
    És azt mondtad, hogy 64 bitest vesz fel, van egy 2.6 GHz-es Intel Pentium kétmagos processzorom, 3 GB-os DDR3 RAM-mal, 320 GB-os HDD-vel, és nem panaszkodok egy kis helyről, mi a baj, amit DVD-re tettem ... Mit mondsz Cristi , hogy ablakokat 64 bitre tegyen? Láttam, hogy nincs probléma a perifériákkal (illesztőprogramokkal) .... Néztem az oktatóprogramot 32 és 64 bittel, de minden, amit ott mondtál ... többet hagytunk a választásunkra, eleinte megéri, megértette végül nem az, ki tudja mit ... kicsit zavarban vagyok.

  • daniel:
    úgy néz ki, mint te, tudja, hogyan kell vitatkozni (https://www.videotutorial.ro/?p=6850)
    és azt mondod, hogy nem használja a DVD-író sem (09: 10) : D: D: D: D :) :) :) :) :) =)) =)) =)) =)) =))

    Általában én nem használtam az optikai meghajtó, de ez a bemutató I: DVD azoknak, akik nem tudják, hogyan kell csinálni, vagy nem helyesen.
    Most, hogy tisztességes, akkor milyen kap, használja az optikai meghajtó minden alkalommal, és nem akarja elismerni.
    Inspector Bravo!

  • Nos, az oktatóprogram nagyon hasznos, telepítettem ezt a Win 8 RP-t is, és első pillantásra elmondhatom, hogy sokkal jobbnak látszik, mint a Win 7, és látható, hogy extra funkcionalitást kínáltak. A „szemcukorka” fogalmán túl és az olyan dolgok elkerülése érdekében, mint például: „tele van, nem tele van, csak teljes vagyok”, „jaj nekem nincs Start gomb, maradok a Win 7-nél” vagy „játékok folytatódnak? " amelyet rendkívül gyakran látok, a következő részekben részletesebb magyarázatot szeretnék tőled, bizonyos szegmensekre vonatkozóan, az ezen irányelvben szereplő új koncepciók hasznosságát és funkcionalitását illetően, hogy amikor egy végleges verzió megjelenik, már képzettek vagyunk erről az operációs rendszerről! pontosabban szeretném tudni például, hogyan lehet bezárni azokat a "parancsikonokat", amelyek a szoftver telepítése után maradnak, és a Metro felületen színes négyzetekként jelennek meg valahol a képernyő jobb oldalán az olyan alkalmazások mellett, mint a News, a Travels , Posta. Telepítettem a Nero szoftvert, és a telepítési folyamat egyik közbenső fázisa ott maradt. vagy például amikor megnyitott egy olyan alkalmazást, mint a News, észrevettem, hogy később, amikor átmegyek a Metro felületen, még mindig nyitva van és ott van. Nem fogyaszt erőforrásokat (talán RAM-ban), mert még mindig sok alkalmazást nyitunk meg! Összefoglalva tehát oktatóanyagokat készíthet például szegmensekre vonatkozóan: egy Metro felülettel, egy asztallal, egy a rendszer fő beállításaival, darabokra imádkozom, hogy amikor tudnunk kell, hogy a dolgok hogyan kapcsolódnak valamihez pontosan tudjuk, hol kell keresni!

  • Van egy kérdés, legalább kínos, de csak nem találom a választ sehol.
    a laptop van egy nagyon gyenge processzor (AMD V140)
    a kérdés: ha telepítek egy x64 operációs rendszert, akkor erősebben kényszerítem a processzort, mint ha x86 operációs rendszert telepítek? vagy működni fog rendesen? (most már van a Windows 7 X64, de úgy érzem, hogy "küzd")
    Köszönöm szépen.

  • Több oktatóprogramom van a 8-as win-ről, hogyan kell trükköket felhasználni, hogyan kell kezelni az erőforrásokat, és mindenféle alkalmazáshoz az ilyen típusú nyeréshez 8 jobb mondani szinte mindent, amit tud, hogyan kell csinálni ezt a Win8 nagyon jó oktatóprogramot, még mindig rendben van a véleményem szerint

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.