A Fordító alkalmazás új beszélgetési módja segít idegenekkel beszélgetni - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan lehet kezelni a más nyelven, nem úgy értem, az angol vagy a francia, hogy szinte mindenki érti, mármint az egzotikus nyelveket, hogy lehetetlen megérteni.
A Google Translate app Android bevezetésre került néhány érdekes hír, a frissen kinevezett beszélgetés egészen a közelmúltig nem volt valami túl látványos nekünk a rómaiak, de most azzal, hogy a vokális támogatja a román nyelv az új lehetőséget nyit új távlatokat.
Képzeld el, majd a nyaralás Kínában vagy Japánban, hogyan lehet azokkal az emberekkel?
Fordítás beszélgetés üzemmód fordított olyan nyelv, amit beszélnek románul, és nem csak lefordítani, hanem hangsúlyos ezen a nyelven.
A képernyő két részre van osztva beszélgetési módban, az egyik oldalon beszélnie kell, a másik oldalon "kínaiul" kell beszélni, csakúgy, mint én az oktatóprogramban.
Mint látni fogod, a bemutató, én kiejtés a kínai nem túl jó, hogy azért, mert nemrég beszélt ezen a nyelven.
Egy másik nagyon hasznos új szolgáltatás átszámításra OCR szoftver (Optikai felismerés charcater) nem, hogyan lehet egy képet a szöveg szeretnénk fordítani, majd válassza ki a ujj mondatot vagy mondatokat nem érted, és hogy meg kell fordítani lefordítani őket.
Google Translate Android alkalmazás nagyon hasznos azoknak, akik szeretnének beszélgetni valakivel, aki beszél egy másik nyelvet, esetleg a nyaralás tanyán vagy Chia lefordítani a hívást. Ha figyelembe vesszük a fordítás OCRAlapvetően ezt a felhasználási területe korlátlan, akkor korlátozhatja a képzelet.
Természetesen a Google a legrövidebb idő alatt jobban „homokolja” az autó kiejtését, van néhány hasonló szolgáltatásunk, amelyek megmutatják, hogy ez lehetséges. Jobb kiejtés és diakritikus kiejtés, akár az írásjelek és bekezdések betartása is lehetséges.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.