Új Android Lolipop 5, felhasználói fiókok

Helló barátok, ma bemutatom Önnek az Android 5 Lolipop alkalmazással bevezetett legérdekesebb funkciót. A "felhasználókról" vagy "conturi de takarékoskodó".
Ezek a fiókok lehetővé teszik számunkra, hogy biztonságban tartsuk adatainkat, miközben a telefont felajánljuk valakinek, például egy barátnak vagy egy gyermeknek. Így amikor felajánljuk valaki másnak a telefonját, belépünk a "Vendég" fiókba, illVendég"Ettől a pillanattól kezdve az adatok már nem lesznek hozzáférhetők. Alapvetően az mint mi külön telefonokCsakúgy, mint a kelt külön szoftver, mint a Windows.
Android 5 Lolipop hivatalosan is megérkezett a több eszköz és nem hivatalos többség. Hamarosan Samsung, LG, HTC, a Sony és mások küld OTA frissítések (Over the air) a legtöbb telefonok és tablettát.
Biztosan kissé kínosan érezte magát, amikor átadta a telefont egy barátjának. "nézni, és ő". Ahogy telt több mint 1-2 perc, aggódni kezdett. Normális az aggódás ebben a helyzetben, mert mindegyikünknek rengeteg adata van a telefonon.
Melyek a kényes adatokat a telefon?
Jelszó wi-fi
A böngészőben tárolt szavak
Jelszó Facebook
Jelszó Google
Jelszó Yahoo
Twitter Password
History Browser
Sessions navigációs
Adatgyűjtési különböző üzletek
SMS bizalmas
E-maileket tartalmazó személyes adatok
Képek és videók kínos
IPhone / iPad, iCloud fiók
Az Android, a Google Account
És sokkal, sokkal valószínűbb, hogy nem gondoltál!
Miután megkapja a frissítést Lolipop, használja a felhasználói fiókok amit kölcsön valakinek a telefont, és ne feledd, tedd be a jelszót vagy feloldási mintát a rendszergazda fiók.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Gyári beállításokat végzett a nyalóka frissítése után? Van egy középkategóriás Lg-m (L90 d405), és a nyalóka frissítése után van egy kis késés ... Csinálnom kellene a gyári visszaállítást? Várható köszönet a válaszért.

    • Írja be az xda szót, ahol a telefonja szerepel, és nézze meg, mit mondanak ott.
      Az utóbbi időben a gyártók előzetes értesítés, miközben jelentős frissítéseket.

  • nemcsak a lolipón lehet megtenni. Van egy telefonom, ahol ezt meg tudom csinálni, és rendelkezik android 4.1-vel, lehet, hogy az adott céget gyárba helyezte

    • Lolipop előtti belépési módszereket felhasználói fiókok ROM. Sok esetben ez a funkció már portolták a tablettát.
      Hivatalos bár vezették telefonok Android 5 Lolipop funkciót.

      • ez jó, hogy van ez a lehetőség, mint a Windows
        Jelenleg az a kérdés, láttam egy filmet, régen nem is tudom, mi volt a neve
        kínai vagy japán fiú volt, akit már nem ismerek, és elhaladt egy nagy panel (képernyő) mellett,
        Odament az ő okos és megváltoztatta a hirdetés panel valakinek a képet.
        Hogy lehetséges ez?

        • Ha a központ rendelkezik egy vezeték nélküli kommunikációs felület lehet csapkodott.
          Ha nincs interfész nem lehet.
          A jövőben a paneleknek még érzékeik is lesznek. Kontextus szerinti hirdetéseket jelenítenek meg, attól függően, hogy mely felhasználók vannak a hatókörében.
          Például, ha elhalad a panelen, akkor babákkal ellátott hirdetések jelennek meg, amelyek egy S6 vásárlását sürgetik.
          Ha egy idősebb felhasználó átmegy, akkor nyugdíjalapokkal és prosztamollal kapcsolatos hirdetések jelennek meg.

  • Nagyon köszönöm daaaar, nem is tudom kitalálni, hogyan állítsam be az LG Leon készülékemet! :(

  • Szükségem van egy ajánlásra ... Mi éri meg jobban, egy Karbonn Sparkle V vagy egy Karbon Titanium S6? Tud ajánlani nekem mást ugyanabban az árszegmensben. Köszönöm!

    • Az általad felsorolt ​​2 közül a Karbonn Titanium S6-ot választanám, annak egyszerű tényéért, hogy 8 GB tárhelye van a Sparkle V-hez képest, amely csak 4 GB, és azok közül, amelyeknél valószínűleg 2 GB áll rendelkezésre. Ami manapság nagyon kevés. Játékok telepítése nélkül is gyorsan megtöltődik a memória, és amikor egy adott alkalmazást telepíteni szeretne, egy üzenet fogadja, amely azt mondja, hogy a tárhely megtelt, és nem tudja telepíteni az alkalmazást. Az S6 kamerája jobb, mint a V (elméletileg, ha az MP szám után vesszük), ha érdekel ez a szempont. De ha 4 GB tárhelyet köszönöm, akkor a Motorola Moto E-t választanám, bár a Sparkle V nem hangzik rosszul . Mindkét választott telefon jó specifikációval rendelkezik (papíron) az árhoz képest. Most rajtad múlik, hogyan akarod használni a telefont.

  • Hello.
    Számomra ez egyáltalán nem újdonság, kb. Egy éve van egy Toshiba AT10A táblagépem, amely rendelkezik Android 4.2-vel és több felhasználói fiók is létrehozható.

  • Helló! elnézést a kérdésemért, aminek semmi köze az oktatóanyaghoz, van egy nsa zyxel 320-as, mindegyik 2 HDD-vel, egyenként 3 TB-val. Hány napig esett egy HDD, próbáltam újra életre hívni a HDD regenerátorral mbr sérült, 2,80 TB-tól csak 3950 MB-ot lát, a szkennelések és az összes szektor rossz, és nem javítja meg őket, a hdd regenerátor engedéllyel rendelkezik. Tudna valaki segíteni valamilyen tanáccsal, hogyan kell csinálni, a partíciókat együtt készítették jbod, nem külön 5tb adattól nem maradt semmi: ((. Megadom, hogy nincs asztali gépem, és hdd-t usb-n keresztül csatlakoztattam laptophoz, én is megpróbáltam easyusszal és semmi. A címen catalinkato@gmail.com.Va Köszönöm, és sajnálom ismét le a kifüggesztett itt !!

    • Csatlakoztassa a haed lemezt egy asztalra, a SATA interfészre, és formázza azt egy Linuxon, amely az élő CD-n fut.
      Talán volt egy áramszünet, amikor a merevlemez írt.

      • Nagyon köszönöm, de megpróbálom megjavítani és adat-helyreállítást nem lehet beszél igaz?!

        • Igen, megpróbálhatja helyreállítani az adatokat korábban. A halálos kísérletnek nincs.

  • Szia, jó munkát, és mindig követni. Van idő, hogy ha van egy bemutatót, hogy a csomag alkalmazások Greenify + Wakelock Detector (nagyon jól működik együtt). Mindenki azt hiszi, hogy szeretné, hogy egy jó akkumulátor autonómia smartphonurilor. Köszönöm, és kívánok kellemes napot!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.