ÚJ, a Google Maps Street View és a Turn By Turn Navigation szolgáltatás most és Romániában - videó bemutató

Szia barátok, ma bemutatja a premierjét Street View a Google Maps Románia számára, ezen kívül az új funkció a Google Maps, a hazánkért, és adunk felváltva turn navigációt típus, funkció navigáció működik a PC-n, hanem A legjobb Android telefonok megy, de még béta, van még egy hang, amely azt mondja, mit kell tennie, mint ahogy külön navigációs szoftver.
Tegnap este, mielőtt lefekszem én találtam a navigáció a Google Android telefonok, annyira izgatott, hogy kimentem teszt 2: 30 éjszaka, ez a funkció volt csak az USA és Nyugat-Európa Románia maradt várt sokáig.
Hamarosan fogok csinálni egy tutorial Turn by Turn Navigation funkció mentes a Google Maps, egymáshoz, hogy élvezze a virtuális séta az utcán Románia a számítógép képernyőjén, sajnos jelenleg csak néhány nagyobb romániai városban tartoznak A Street View a Google Maps, biztosan az egész ország fedezi gyorsan, a Google csapata gyorsan mozog.
Az Utcakép segíthet előzetesen megtekinteni egy helyet, mielőtt odaérünk, például láthatjuk, hová megyünk nyaralni, gyakran azok, akik tartózkodást vásárolnak, csalódottak a helyszínen. A Google Maps Utcakép funkciójának használatával 5 perc alatt megtudhatja, hogy néz ki a szálloda, ahová nyaralni fogja, és annak környékét. Így elkerülhetők a lehetséges "tüskék".
Élvezze a virtuális séta előtt computetului, tartsa az egér nyíl a térképen, és megy nyaralni.
Kellemes nyaralást.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.