Net vezetékes nagy sebességgel egy USB adapter Android

Hi barátok, ma fogom mutatni, hogyan kell egy Android eszköz tud csatlakozni az internethez vezeték nélkül, közvetlenül a szolgáltató vagy a router, menjen esetén is PPPoE kapcsolatokat.
Ahhoz, hogy a vezetékes net a telefonon, táblagépen vagy android mini pc, meg kell felelniük két feltétele van:
1. Szoftver támogatás, azaz a USB OTG támogatás és illesztőprogramok az adapter (tartozék Android).
2. A USB-Ethernet adapter, dugót RJ45.
Azt észleltük, hogy a sebességet, hogy ezek a kártyák egy hihetetlen megközelíthető, mi lesz ugyanolyan sebességgel, mint az asztali vagy laptop.
Amire szükségünk van az a vezeték nélküli net Android készülékek?
Android eszköz nem kell mindig a mobil, akkor használhatja fel más célra. Például tudjuk használni a telefont, tabletta vagy mini PC egy-felügyelet rendszere, valamint az IP kamera vagy a szerver állomáson. Tudjuk tartani kioldódásának torrentek PC nélkül indul fogyaszt több energiát. Tudjuk használni a tabletta vagy telefon multimédia szerver kiszolgálására TV.
A tutorial, hogy a sebesség eléri adapter 10 szor magasabb, mint a vezeték nélküli kapcsolat, akik nagyobb sebességet.
Ha szeretne többet Flat Android Mini PC MK908, hívlak benneteket, hogy néz útmutatók hogy mi történt erről a csodálatos eszköz.
USB-Ethernet adapter az eBay-en (EU vagy az Egyesült Királyságban vásárolni, nem kell adót fizetni)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • Üdvözlet, cristi, azt mondtad, hogy van 2 vállalkozásod internetje, az X társaságnak 10 MB, az Y 5 MB társaságnak pedig letölthető egy fájl 15 Mb / s sebességgel?

  • Srácok van egy kérdés nem az, hogy hogyan tudom eltávolítani az elemet Mozilla Firefox Babylon. Azaz, ha adok új lapot, hogy megvédje google vagy több helyen, mint a google chrome nem Babilon? Egyébként szuper erős és megtartani az egészet, így találtam egy pár nap, és már voltam nagyon hasznos.

  • Helló,

    Érdekes tutorial. Meg tudja mondani, hogyan kell használni a két internet-előfizetés egy jobb arány? Beletelik egy speciális router? Ha így van, kell egy router erre. Talán érdemes lenne oktatóját.

    Köszönöm.

  • MihaiHelló,

    Érdekes tutorial. Meg tudja mondani, hogyan kell használni a két internet-előfizetés egy jobb arány? Beletelik egy speciális router? Ha így van, kell egy router erre. Talán érdemes lenne oktatóját.

    Köszönöm.

    Van két előfizetése ugyanazon szolgáltató, a sávszélesség jön többet várnak el a szerver nem tudja pontosan, hogy milyen módszert használtak is.
    Kettős kapcsolatom és két ips van. Belsőleg legfeljebb 200 mbit / s sebességgel tudok felfelé és lefelé, és külsőleg azt hiszem, legalább 20 mbit / s sebességgel fel és le.

  • RobertHi Cristi azt mondta, 2 Internet cégektől, X vállalat és Y cég 10 Mb Mb 5 15 lehet letölteni egy fájlt Mb / s?

    Ha 15 Mbps kapcsolat, akkor nem le több mint 1, 8 MB / s.
    A letöltési sebesség függ, nem csak az én sávszélességre, számlálja, milyen zsúfolt az, hogy letöltési szerver. Ha torrentet, bár egyre nagyobb sebességgel, még mindig függ az infrastruktúra-szolgáltatók.
    Egy gyors kapcsolatot, hogy segítsen több multitasking, streaming, VoIP, navigációs és töltse le az összes egyszerre.

  • AlexSrácok van egy kérdés nem, hogyan tudom eltávolítani az elemet Mozilla Firefox Babylon. Azaz, ha adok új lapot, hogy megvédje google vagy több helyen, mint a google chrome nem Babilon? Egyébként szuper erős és megtartani az egészet, így találtam egy pár nap, és már voltam nagyon hasznos.

    Letöltés Avast segédprogram, amely innen: http://goo.gl/NeU5Vh

  • AlexSrácok van egy kérdés nem, hogyan tudom eltávolítani az elemet Mozilla Firefox Babylon. Azaz, ha adok új lapot, hogy megvédje google vagy több helyen, mint a google chrome nem Babilon? Egyébként szuper erős és megtartani az egészet, így találtam egy pár nap, és már voltam nagyon hasznos.

    Próbálja ki az iobitUninstaller ezt a segédprogramot eltávolító programokat. A videotutorial.ro webhelyről azoknak van egy bemutatója ezzel a segédprogrammal. kezdve a böngészőkkel stb.

  • Helló Cristi.
    Az oktatóprogramban, valamint a szöveges leírásban megemlítette, hogy "használhatjuk a telefont, táblagépet vagy mini számítógépet egy megfigyelő rendszerben, IP-kameraként vagy szerverként". Valami ilyesmi érdekel, tudod-e tovább fejleszteni a témát egy Android-eszköz szerverével? Nagyon hasznos lenne számomra.
    Jobb leírni, amit csinálok.
    Nemrég vettem egy IP kamera Edimax IC-3110 (kb terjedelmes de nagy felbontású és éjjellátó) ebben a szobában akarjuk használni olyan helyen zárt, ahol csatlakozik a router TP-LINK működő bridge módban a képek továbbításához a 300m távolság (így a vezeték nélküli kapcsolat a külső keresztül dedikált antenna), hogy a router TP-Link TL-WR1043ND (FirmwareVersion: 3.13.13) router, amely USB külső tároló és kiszolgáló ptr http://FTP...
    Az a probléma, hogy nem tudom a WR1043ND útválasztó ezt a tárolási opcióját láthatóvá tenni a PC-n és az FTP-kiszolgálón, hogy az az IP-kamera számára is látható legyen, annak ellenére, hogy ezt megpróbálom a belső hálózaton ... Átirányító portokat nyitottam, de semmi. Tehát sehol sem tárolhatom a képeket a kamerán. Hasznos lenne egy táblagépen is tárolni (alacsony költséggel és 16 GB-os kártyával rendelkezik), de ehhez gyanítom, hogy van egy alkalmazás szerver funkcióval a táblagépen. :(
    Várakozás válaszára bárki sikerült funkcionális FTP funkció a router WR1043ND!
    Minden a legjobb!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.