Nettó mobil szuper olcsó és korlátozások nélkül Digi Net Mobil 7.2 Mbps - video bemutató

Szia barátok, ma fogom bemutatni egy módszert a csatlakozó mobil internet, ez a megoldás a Digi Net Mobil (RDS-RCS), úgy döntöttünk, hogy olyan mobil net ajánlatot Digi, mert van néhány nagyon fontos előnye.
Az első és legfontosabb előnye az ár minden előfizetések az RDS, az ár a mobil ügyfeleinknek nulla lesz pontosan, akkor nem fizet semmit, ha gyorsabb net előfizetések RDS. Azoknak a kis előfizetések havi előfizetési Aste csak £ 10 100.000 most ROL egyenértékű egy doboz cigarettát, egy rendkívül kicsi a mobil net. Azok számára, akik nem rendelkeznek előfizetés RDS, az ár lesz 15 lej havonta, modem utánozzák nem fizették meg, akkor kapnak őrizetbe, hogy a modem fogja használni az egész szerződést, minden fenti árak a egy naptári hónapban, akkor kap egy 7.2 Mbps letöltési sebesség (HSDPA) és töltsd 384 Kbps (3G egyszerű).
A második legnagyobb, azt mondanám, nagy előnye, hogy nincsenek korlátozások, mint tudod, az összes mobil net szolgáltatók, hogy drasztikus korlátozások a forgalom havonta megosztani a forgalom, akkor 2 Giga Például, ha a forgalom meghaladja ez lesz arra kényszerült, hogy extra pénzt egy 0.04MB 1 a forgalmi, vagy csökkentse a sebességet valahol 128 Kbps, hogy az Orange, 128 Kbps sebesség a rendetlenség, fele a sebesség EDGE (az oldal terhelés 20 30-másodperc), a Digi Net Mobil hagytam korlátozás nélkül, ez a kezdeményezés üdvözlendő, talán más szolgáltatók fog tenni valamit, hogy őszinte legyek, ma semmit nem tehetsz Giga 2 a forgalmat havonta, mi vagyunk a korában HD, a klip a YouTube-on lehet 1 Giga.
Nem túl izgatott, vannak hátrányai, az első fedél, kezdetnek Digi Net Mobil lefedettség már csak a nagyvárosokban, reméljük, rövid idő alatt, hogy fedezze a sok város és utak, autópályák megyei és természetesen ( mi is a 2).
A másik nagy hátránya, hogy nincs HSUPA-képes, ami azt jelenti, nem feltölteni túl nagy feltölteni 3G nélkül marad nicin mint gyorsulás, reméljük, hogy valamit gyorsan, ha youtube írók szenvednek ha azt szeretné, hogy mászni valamit a számla, akkor is szenved időzítés és ahol szükség van egy gyors feltöltés.
A bemutató csináltam néhány tesztet, kérjük, hogy a következő, elnézést a hangminőség, a fogás az autóban a város zajától, és azt mondta, a szó, megígéri, hogy nem történik meg újra.
Hamarosan átfogóbb áttekintést készítünk a piacon lévő összes mobil megoldásról, autó teszteket végeznek Bukarest és környéke minden területén, elhagyjuk a várost, ott valóban meglátjuk, ki a „főnök” a romániai mobilhálózat részét, addig meghívom Önt, hogy nézze meg ezt a video bemutatót a Digi Net Mobil 7.2 Mbps bemutatásával.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (185)

  • Én Romtelecom nettó modem, és ha adsz Speedtest mutatja nekem 6mb / sec, és amikor a letöltés több mint 650 kb / sec.Asa mivel Speedtest nem túl pontos.

    • A dolog marketing megabit és megabájt nettó forgalmazók gyakorlott Ezért támaszkodva a fogyasztói tudatlanság és a tudatlanság. nagyon jól tudják, hogy az egyszerű Omu fogalma sincs, hogy mit jelent és hogyan működik a megabites, amelyek többszörösei és osztóinak azok.

  • Szia Cristi, teljesen igazad van.
    Én vagyok a Pitesti, használja DigiNet megoldás körülbelül egy hónap, és a fél minden nap, hozzáférési helyek, webmail, kis letöltések feltöltése nélkül.
    Helyes az a nyilatkozat lefedettség, de a technikai megbeszélés valakivel tőlük megtudtam, hogy gyorsan növekszik.
    Számomra ez egy nagy eredmény, hogy sikerült, hogy a SIM-kártyát az USB stick közvetlenül a modem netbook, így megszabadultak a szörnyűség, hogy az, hogy a laptop bot, amely különösen óvatos, amikor az autóban vagy a Street nem törik meg!
    Megvan ingyen, de maximum 3,6Mbps kielégítő figyelembe véve, hogy nincs extra költség
    Voltak pillanatok, amikor beleesett a patak, és így oldja meg a NET, és megmentettem DigiNet.
    Still Waiting és vélemények más megoldásokkal, ha lehetséges, az új vizsgálatok, és az ország, hogy megy a bukaresti metró!
    Rock on!

  • azt mondta, nem tudja, nem, nem. telefon, itt:
    "A mobil internetes ajánlat, a promóció és a társaság szolgáltatásainak részletes információi megtalálhatók a következő weboldalon: http://www.rcs-rds.ro, a 031.400.4600 telefonszámon vagy az RCS & RDS jelenléti pontok bármelyikén. "

  • Nincs korlátozás valóban nem? Gred nem tudja ;)), hogy fog becsapni, letöltöttem 1 gb és követő nagyon rossz, gyenge, de ez tényleg nem vesz 1 2 gb-limit igaz, hogy minden sebesség rendben 200 kb.

  • £ 15 Azt hiszem, ez egyértelmű 50 £ alamizsnát a más hálózatokon.
    Mellesleg, ha nem használja nem működik egyáltalán?

    • működik, de rendkívül nehéz az unokatestvéremnek egy közösségben, net rds vezetékes vezeték nélküli telefonon keresztül (HUAWEI B160), és 32 kbps sebességgel működik, így nincs letöltés / feltöltés, mert jobban idegesed, de ő internet = messnger, tehát jó

  • Szia Cristi! Van egy problémám is ... Van egy mobilhálózatom a Vodafone-tól, és közvetlenül a telefonban használom a modemet (HTC HD2). Van egy otthonom az RDS-től, és érdekelne ez a mobilhálózat, az egyetlen probléma az lenne, ha ennek a hozzáférési programnak jelentősége lenne. És a vodafone rendelkezik egy programmal, amely a modemen almát ad, és telefonon kívül is. Szerinted mi működne? Köszönöm!

    • Helló, van egy mobilhálózatom az rcs-től, és működik a telefonon, csak annyit kell tennie, hogy beállítom a telefont, oktatóanyagokat találhatok a neten, csak néhány dobozt kell kitöltenem, 2 vagy 3 perc alatt meg tudod csinálni. )

  • Telepítettem a friss Windows XP nem látja az oktató mondja \ letöltés Flash Player telepítve, de én még mindig nem látom tuttorialele nekem segíteni?

    • Távolítsa Flash Player bővítmény, és hogy van a Revo Uninstaller (vagy más program) és a letöltési flash player a honlapján

  • Úgy gondolom, hogy a cristi elmulasztotta azt mondani, vagy szándékosan azt tette, hogy az usb támaszkodik és kártyát ad, így felhasználható a reeady boost funkcióval (helyesbítsen, ha gressc) Ami a nettót illeti, az enyém mokka, tehát általában jó (Mocha = jó) Így van velünk. Pontosabban nem tudok sokkal csinálni, mert "a blokkok mögött vagyok", és nincs jelem, de mégis hozzáférhetsz a Yahoo-hoz, a levelekhez, a többi oldalhoz ... elfelejtettem remélem, hogy még jobban segít!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.