A Nero 9 ingyenes, a piacon először egy nero ingyenes verzió - oktatóvideó

Szia barátok, a bemutató látni fogjuk, hogyan néznek ki az első változata nero szabad, jól hallottad, az első Nero Free azok Nero megérteni, hogy van, hogy azokat egy kimeneti amelyen keresztül kiadja a nyomás által létrehozott kalózkodás, miért venne szoftverek, mint a Nero világban, amikor a torrent oldalak vagy agyak talál nero minden probléma nélkül egy kattintásnyira van.

Ez az áram mentes változatai néhány kereskedelmi szoftver nyitotta meg a Microsoft kínál a béta verzióját a Windows 7 összes vizsgálatot, a valódi ok nem vizsgáltuk, csökkenti a kalózkodás, akit hordozza, hogy vista torrentek amikor az ablakok 7 mozog jobb a tetején, és ingyenes.

A Nero követi a "Vezetőt", és a felhasználók számára egy "nélkülözhetetlen" nevű ingyenes verziót kínál, nézzünk szembe, ez nem próbaverzió, hanem mindenki számára 100% -ban ingyenes.

Ez a verzió a Nero Free nem jeleskedik lehetőségeket, azt mondhatjuk, hogy semmi, mint a kereskedelmi változat, az igazság az, hogy sem kellene, az átlagos felhasználó nem használja a Nero, mint a betűk, és időnként, hogy egy képet indíthatók -a iso.

Ingyenes Nero két nagy és széles körű lehetőségek közül:

1. Adatok Burning.

2. Disk Copy.

Keresztül egy kis improvizáció dolgoztuk a bemutató videót, egy módszer, hogy éget a ISO kép egy lemezen, a módszer igen egyszerű és elérhető helyen bárki, csak azt kell Daemon Tools és megoldjuk szerelt lemez iso a Daemon Tools és nero disk példányát a virtuális meghajtót Daemon Tools a fizikai meghajtó.

De miért olyan hosszú, kövessük a tutorial, Enjoy.

de Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (86)

  • Érdekes a Nero választása egy ingyenes verzió elindítása érdekében, de a többihez képest ... Inkább vásárolnék egyet. Az oktatóprogram használata, különösen mivel a nero free valami új. Kérem, Cristi pontosan rögzítse az oktatóprogramokkal, mint általában

  • CDBurnerX Hagyja élni az édesanyjuknak !!!! Könnyen egyszerű és hatékony. A románok nem tudnak angolul, a videó bemutatóját lépésről lépésre szuper magyarázzuk, de mi ......... vagy én választom a CDBurnerX-et. A videó talán ennél is jobban működött. .....

  • Én még nem láttam sehol a honlapjukon, hogy ez egy ingyenes változata is Essentials
    Lehet, hogy én vagyok a hiányzó valamit.

  • Cristi őszintén értékelem a munkáját ebben az anyagban, de nem hiszem, hogy ezt a hibát is figyelmet érdemel, amíg van olyan sok szabad Burnie akik sokkal többet tudnak, mint megkérdőjelezni. Remélem, megérti nem akarom megsérteni nimeni.Au, és látnak egy hölgy, mint ő egy ingyenes változata az abortuszt.
    BAFTA tovább!

  • blackarowCristi őszintén értékelem a munkáját ebben az anyagban, de nem hiszem, hogy ezt a hibát is figyelmet érdemel, amíg van olyan sok szabad Burnie akik sokkal többet tudnak, mint megkérdőjelezni. Remélem, megérti nem akarom megsérteni nimeni.Au, és látnak egy hölgy, mint ő egy ingyenes változata az abortuszt.
    BAFTA tovább!

    Nem akarjuk, hogy létezzen, és azt kell mondani, hogy a legégetőbb és legmegbízhatóbb a piacon az égető szoftver, nem szabad elkerülni vagy elhagyni, hogy ne beszélj egy óriásról !!! Tehát az ingyenes linuxok, mit jelent nem beszélni a Windowsról? Nem így van, létezik, és beszélnünk kell! Az embereket tájékoztatni kell, és mindig van alternatíva, alternatíva van, hogy választhassanak, ismerek sok embert, akiknek nem kell neroval máskal égniük, mintha édesanyjuk neroval készítené őket a számítógépben ... az ImgBurn-hez vagy a CdBurnerXP-hez, és hogy felejtsük el azt a pulykát a fában, nem tudom, hol égetni és hol adni, mit kell rákattintani ... Így ... nem akarjuk, hogy a Nero létezzen, és nem tudod elkerülni!

  • mirunixa: Én még nem láttam sehol a honlapjukon, hogy ez egy ingyenes változata is Essentials
    Lehet, hogy én vagyok a hiányzó valamit.

    Az oktatóanyagban nagyon egyértelmű volt, hogy hol kattint, mit írsz a google-ban a Nero ingyenes eléréséhez, hogyan töltsd le és telepítsd. Kérjük, ne futtassa az oktatóanyagokat, ha valamit meg akar érteni, és a végpontok közötti megjelenés ... gyerünk az oktatóprogram nem nagyszerű, pont egy perccel ezelőtt beléptem a webhelyre, ahogyan azt a cristi mutatta, és semmi sem változott, a saját webhelyük opciói megegyeznek a cristi által az oktatóprogramban megadott adatokkal, valószínűleg Internet Explorer-t vagy egy régi böngészőt használ, és a az oldal más és zavaró, ha a böngésző nem naprakész és nem frissül, akkor a webhelyek elrendezése az oldalon lesz, furcsa és nem megfelelő, és naprakész a böngészőkkel, különösen a böngészőkkel. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nyitva vannak mindig az asztalon, a legújabb verzió biztonságot, javított hibákat, biztonságot és jobb védelmet jelent!

  • mirunixa: Én még nem láttam sehol a honlapjukon, hogy ez egy ingyenes változata is Essentials
    Lehet, hogy én vagyok a hiányzó valamit.

    Normális, hogy még nem találta meg, akkor nem tette az első oldalon a helyén, mert szeretnék eladni a kereskedelmi termékek, úgy tolta május a hátsó, mint a szuper-market, drága termékek azok járkált fel és olcsó.
    Követi a bemutató, mint én, és mit csinálsz, csináld lépésről lépésre, hogy mit tettem, mert csak így talál.

  • Őszintén nagyra értékeltem téged és nagyra értékeltem a munkádat, de nagy hiba ez a Nero "panoráma" felállítása. Sokan már nem használják a Mault Nero szoftvert ... későn ébredtek fel és ingyen kiosztották. Tudod, hogy a számítógép vásárlásakor CD-ket töltöttek be, még azt sem tudták, mi az ingyenes értékelési verzió stb. A Nero már egy ideje működik. Ha bemutatott néhány ingyenes égési lehetőséget, miért jött fel erre? Ez egy vélemény, és kérjük, fontolja meg azt. Néhány napos 2 lejű "hecareala" után, hogy Nero-val jusson "ingyen", tiszta "öngyilkosság". Gyere gyorsan valami újdal (ha van} a Video Tutorial meghal.

  • Adrian: Nem akarjuk, hogy ott, és szóltam, a legtöbb "nagy" és megbízható a piacon égető szoftver, nem tudja elkerülni, vagy kihagyja ne beszéljünk egy hatalmas !!! Linuxuri így szabadon, ez azt jelenti, nem beszélünk a Windows? Ez nem, hogy ő beszélt ott kell! Omu tájékoztatni kell, és mindig van valaki más, hogy van egy választás, tudom, hogy sok ember, aki nem gabar kell égetni egy másik valami külső Nero, bár ő tette az anya nero PC ... teszel elé ImgBurn vagy CDBurnerXP és felejtsd a pulykát fát éget, és nem tudom, hogy hol adja, hogy milyen közhely ... Ez ... nem akarjuk Nero nincs módja, hogy elkerüljék azt!

    És ismét Adrian ... beszélt, amikor bezárnia kellett ...!

  • ... elkerülni vagy kihagyni ugyanaz a Marie, de más kalapban van ... Adrian kérlek, zárjon be, mert azt mondtam, hogy körülbelül 2382 hullámot készít (a cmentarii-ról)!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.