Az összes Android-alkalmazás áthelyezése az SD-kártyára a Darktremor Apps2SD móddal - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy mit tehetünk, ha nincs hely sufiecient A smartphone alkalmazások telepítéséhez. Alapvetően látni fogjuk, hogyan kell használni DarkTremor, egy script, ami lehetővé teszi, hogy adatokat mozgatni alkalmazásokat az SD kártyára. Sok eszköz van egy nagyon kicsi belső memória, és ezért egy idő után már telepíteni egy beérkező észre, hogy, hogy a hely nem elegendő. DarkTremor lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben az összes alkalmazást az SD kártya Dalvik cache (virtuális memória vagy virtuális környezetben, amelyben alkalmazások futnak és optimalizálva).
Azonban, mint tudjuk használni DarkTremor, mi lesz teljesíteni bizonyos feltételek mellett:
1. Smartphone kell A gyökér
2. Meg kell Flash-nézés ClockWorkMod Recovery hogy a flash-ui DarkTremor.
Hogyan kell root LG Optimus One kimenet egy P500 már tett egy tutorial: https://www.videotutorial.ro/?p=6690
Hogyan flash bemutató uieste ClockWorkMod Recovery már létezik: https://www.videotutorial.ro/?p=7475
Egyszer találkoztunk ezeknek a feltételeknek, akkor létre kell hozni egy partíciót EXT2, 3 vagy 4 adataink SD-kártyára. Hogyan kell csinálni ezt Cristi beszélt kollégámnak a bemutató: https://www.videotutorial.ro/?p=6681
Akkor hozzon létre egy partíciót vagy EXT2 EXT3 ha a kernel támogatja EXT4 partíció formátumot akkor könnyen konvertálni EXT4 a DarkTremor. Honnan tudod, hogy milyen partícióra támogatja a kernel és hogyan kell átalakítani a EXT EXT2 a 3 vagy Ext3 a EXT4, tutorialuo magyarázni a videót.
DarkTremor lehet használni a segítségével a Terminal Emulator rendelkezésre szabad piac vagy A2SDGUI telepíthető egy grafikus felületen DarkTremor. Ha úgy döntünk, hogy használható interfészt Darktremor A2SDGUI akkor sok lehetőség, mint a legfontosabbak. Segítségével Terminal Emulator, néhány parancs férhetnek hozzá minden funkciója DarkTremor.
A hivatalos oldalon a script DarkTremor a Facebook-on ezen a címen: http://www.facebook.com/pages/Darktremor-Apps2SD/127051514027383?sk=notes (Akkor érhető el, anélkül, hogy egy Facebook számla)
Tippek és javaslatok:
- az EXT2, 3 vagy 4 partíciókhoz rendeljen legalább 512 MB-ot. Ha a ROM-kernel támogatja az EXT4 partíciót, akkor ajánlott ezt az EXT4-et tenni
- az alkalmazások jobb futtatása érdekében javasoljuk, hogy helyezze át a Dalvik gyorsítótárat az SD-kártyán, és aktiválja a Zipalign alkalmazást az alkalmazások optimalizálása és a gyorsabb futtatás érdekében.
- A csere opcionális, és használatakor nem fogja érezni nagyon magas teljesítményt, különösen, ha rendelkezik 2. osztályú SD-kártyával
- Ha rendelkezik 6. vagy 10. osztályú SD-kártyával, akkor az alkalmazások teljesítményének és futási sebességének javulását fogja érezni, ha az SD-kártyára helyezi őket.
FAQ:
- Ha villog a DarkTremor és engedélyezem az alkalmazások áthelyezését az SD-kártyára, az alkalmazás telepítésekor automatikusan az SD-kártyára kerül?
R: Igen
- Áthelyezhetek-e csak az SD-kártyán lévő alkalmazásokat, és nem a Dalvik gyorsítótárat?
A: Igen, de ajánlott, hogy mozogni és Dalvik cache mert található alapértelmezésben az összes belső memória a smartphone és az idő, az alkalmazások telepítése elfoglalja tárhely a memóriában.
- Az alkalmazások és a Dalvik gyorsítótár visszahelyezhető-e a telefon belső memóriájába?
A: Igen (tutorial megmutatta, hogyan kell ezt csinálni). Ehhez, akkor legyen nagyon óvatos! Ha már telepítve van sok alkalmazás, nem fog illeszkedni a belső memória a telefon, és mi lesz, hogy távolítsa el őket, mielőtt azok mozognak alkalmazásokat az SD kártyáról a belső memóriába.
Ha bármilyen kérdése van a bemutató, ne feledje, hogy a megjegyzések rovatban a tiéd! Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell eljárni, ha nincs elég hely a telepítéshez alkalmazásokat az Android telefont, és hogyan tudjuk mozgatni az összes alkalmazást az SD kártyára.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (152)

  • Albert1831:
    Lehet csinálni egy tutorial, hogyan kell borítani a processzor LG Optimus One?

    Ezt az oktatóprogramban két nappal ezelőtt tárgyalták. Nyilvánvaló, hogy nem vagy hűséges látogató a weboldalunkon ... vagy valószínűleg te, mint sokan mások is, az oktatóanyagokat futtatja, és ebben az esetben sokat veszíthet.
    Írja be a fekete szegély jobb felső sarkában található keresőmezőbe a "Flash Player telepítése az lg optimus one p500" gombbal, és megtalálja az oktatóprogramot ...

  • Nagyon hasznos tutorial! Van, hogy kövesse őt, és én is gondoltam a minap, a bemutató, kerestem az interneten információt, vettem A2SDGUI a Market app, és talált egy Facebook oldalt Darktremor, de formázott SD kártya (2GB, jött a telefon) a ROM Manager és azt látom, hogy én létrehozott partíciót Ext3. Ez a kernel? Én 2.3.3 eredeti ROM de 3 napokban megváltozott a kernel LG otthon Franco meg: forum.xda-developers.com/showthread.php? T = 1148196.

    Adrian milyen ROM és milyen kernel használ most? Tudna ajánlani az Ön tapasztalatai néhány egyéni Rom + kernel verzió alkalmas Optimus One. Lehet Önt érdeklő maximális teljesítményt akkor nyomja meg az okostelefon, egy másik (mint én), az akkumulátor élettartamát, míg minden funkcionális okostelefon alkalmazás fut tisztességes.

    Előre is köszönöm, és gratulálok tutorials!

    • Adrian rosszul válaszol a webhelyek sok felhasználójára, de most például nagyon igaza van! A férfi azt mondja: "Milyen ROM-ot és kernelt használsz most?" Tapasztalata alapján ajánlhat nekünk néhány olyan egyedi Rom + kernel-variációt, amelyek az Optimus One '' -hoz alkalmasak ... A válaszom egy kérdés lenne: Hány éves a barátaid és hol tudtad meg? a farokig: kik azok, akik kommentálnak? ... nem számít, hogy nem számít vagy sem .... még mindig ember-jó, Adi ne ölj meg kalapáccsal vagy sündisznóval a szamárkal! ... Kedves!

    • Daros:
      Nagyon hasznos tutorial! Van, hogy kövesse őt, és én is gondoltam a minap, a bemutató, kerestem az interneten információt, vettem A2SDGUI a Market app, és talált egy Facebook oldalt Darktremor, de formázott SD kártya (2GB, jött a telefon) a ROM Manager és azt látom, hogy én létrehozott partíciót Ext3. Ez a kernel? Én 2.3.3 eredeti ROM de 3 napokban megváltozott a kernel LG otthon Franco meg: forum.xda-developers.com/showthread.php? T = 1148196.

      Adrian milyen ROM és milyen kernel használ most? Tudna ajánlani az Ön tapasztalatai néhány egyéni Rom + kernel verzió alkalmas Optimus One. Lehet Önt érdeklő maximális teljesítményt akkor nyomja meg az okostelefon, egy másik (mint én), az akkumulátor élettartamát, míg minden funkcionális okostelefon alkalmazás fut tisztességes.

      Előre is köszönöm, és gratulálok tutorials!

      Megmutattam 2 nappal ezelőtt, hogy melyik ROM-ot használom, nézd meg a "Flash player telepítését az lg optimus one p500" -hez

      • AdrianGudus: Most már kimutatták, hogy a ROM használata 2 nap nézni a bemutató a "Flash Player telepítése az LG Optimus One p500"


        Láttam, köszönöm! Sajnos, már figyelembe lehet venni az adott 3G nem működik.
        Másik hír, hogy találtam egy véleményt a Dalvik cache jobb, hogy továbbra is a belső memóriát, ha nincs a kocsi a telepített alkalmazások, a magyarázat, hogy ez gyorsan elérhető a belső memóriából az okostelefon , mint az SD kártyán, mit Adrian?

    • Szia frate.dca Megértem ac3st Dalvik cache cacheul virtualizációs programot egyfajta belső sandbox Android.
      Ha igen, akkor lehet, hogy egy bemutató, hogyan cryptából accest cache, mert (véleményem szerint) az összes alkalmazást, beleértve chachurile brovserelor és a rendszer gyorsítótár (cache karnelui), a virtuális memóriát (ha van Windows pagefile.sys nem tudom analóg android )) wats alkalmazás-gyorsítótár, stb mesenger Minden megy keresztül a dalvick gyorsítótárat és titkosítani, így ha nem kell titkosítani a teljes operációs sistem6l vagy SD kártya (ha osztály 4 ami elég lassú) Tehát az alapvető kérdés a következő: poaate ??????? bravo amúgy ????? ptru tutorialu ezt.

  • Helló, nincs-e lehetőség arra, hogy az összes alkalmazást a kártyán gyökér / stb nélkül áthelyezhessük? (Noob itt - kicsit attól tartok, hogy a gyökérkönyvtárba / óraszerkezetbe stb. Lépj ... még akkor sem, ha legalább milyen szerepet játszik: |)

    • Symbian:
      Helló, van-e mód arra, hogy helyezze át az összes alkalmazás a kártya nélkül root / etc? (Noob itt-me fajta félnek ragaszkodni a gyökér / ClockworkMod stb ... Amit nem is: |)

      Ha jobban keres, webhelyünkön vannak olyan oktatóanyagok, amelyek minden témára vonatkoznak: "mit jelent, és melyik gyökérkönyvtárat használ", vagy "Hogyan kell a ClockworkMod helyreállítást használni flash, biztonsági másolat készítéséhez, visszaállításához és még sok máshoz"
      A kapcsolat a két kérdés a fenti képen a bemutató, hogy biztos vagyok benne, hogy már figyelmen kívül hagyja (valószínűleg sokat tudnak ezekről a dolgokról, és nem érdekel (remélem észre a gúnyt)

      Tanulja meg egy weboldal használatát! Ha az egérmutatót a piros szöveg fölé viszi, az egér kurzusa kesztyűvé válik, ami azt jelenti, hogy a szó kattintható ... linket tartalmaz, és ha rákattint a szóra, eljut egy másik oldalra, ahol, esetünkben eléri a fent említett oktatóanyagokat.
      Ez rohadt nehéz naivighezi egy oldal szuper, szuper, mega kemény

  • Szeretném megemlíteni, hogy kipróbáltam ezt a módszert a ROM 2.3.3 verzióján, és a készlet kernerét a ROM ezen eredeti verziójával kapcsolatban, mivel a gyökér telefonon található az LG Optimus One P500 telefonon, és nem mentem át egyetlen kártyán lévő alkalmazást sem a annak ellenére, hogy felosztottam az SD-kártyát az oktatóprogramban leírtak szerint! Valószínűleg a telefonnak egy egyedi ROM-ot kell futtatnia. Próbáljuk újra ... Köszönjük az oktatóprogramot! Üdvözlet és üdvözlet csak a "Videotutorial.ro" csapatnak, és utoljára, de nem utolsósorban a webhely látogatói számára.

    • ddsutu:
      Azt szeretném mondani, hogy én próbáltam ezt a módszert 2.3.3si Kerner ROM változata ez a verzió az eredeti állomány ROM root az LG Optimus One P500 és átadása nem ment minden alkalmazás a kártyán, annak ellenére, hogy Én particionált az SD kártyát ahogy az a tutorial! valószínűleg kell futtatni az egyéni ROM.Mai feltétlenül egy próbát .... Köszönöm a tutorial! Üdvözlettel és minden jót kíván csak jó csapat "Videotutorial.ro", és nem utolsósorban a honlap látogatói.

      Mit jelent "nem működött"? honnan tudta, hogy nem működik?

      • AdrianGudus: Mit jelent a "nem működik"? Hogy jöttél rá, hogy nem működik?


        Röviden: rájöttem, hogy nem az alábbiak szerint működik: miután PONTOSAN haladtam, mint a Cristi-ban leírt oktatóanyagban, a kártya particionálására utalok, az ATOCMAI-nak követtem az ebben az oktatóprogramban ismertetett lépéseket. "Az alkalmazások belső tárolójában vannak!" Ezután az A2SDGUI alkalmazásban a "Rendszerinformációk" szakaszba "kedvesen" mentem, és azt tapasztaltam, hogy az abban a szakaszban található összes előrehaladási sáv nulla. nincs fájl. És amikor át akartam helyezni a Dalvik gyorsítótárát a „Dalvik gyorsítótár az SD-EXT” -re, az „Áthelyezés és újjáépítés” paranccsal, egy üzenetet kaptam, amely a következőképpen figyelmeztetett: „nincs hátra szabad hely”. Összegzésül azt hiszem, hogy a 2.3.3 készlet ROM-on és a hozzá kapcsolódó kernelben nem hiszem, hogy működik! Legalább telefonon! Még mindig próbálunk;) tisztelem és nagyra értékelem az erőfeszítést, hogy megmutassuk nekünk az Andrid készlet új arcát! Köszönöm, üdvözletét és jókívánságait csak a videotutorial.ro csapatnak, és utoljára, de nem utolsósorban a webhely látogatóinak!

  • Szia ..... Problémám van még a számológép bekapcsolásakor is, amely a "BIOS-kép szkennelése a merevlemezen" üzenetet kapja erre a problémára. Egyáltalán nem tudtam zavarni ..... köszönöm, mélyen várom.

  • AdrianGudus: Ha jobban néz honlapunkon útmutatók minden témában Dečić "jelent és mit a root" vagy "Hogyan kell alkalmazni ClockworkMod Recovery villogni, mentési, visszaállítási és több"
    A kapcsolat a két kérdés a fenti képen a bemutató, hogy biztos vagyok benne, hogy már figyelmen kívül hagyja (valószínűleg sokat tudnak ezekről a dolgokról, és nem érdekel (remélem észre a gúnyt)


    Tanuld meg használni a honlapon! Amikor át az egeret a piros szöveg a kurzor válik manuta, ami azt jelenti, hogy ez a szó ... tartalmaz egy bootolható kattintás linkre, és ha rákattint a szót, akkor kap egy másik oldalra, ahol, ha a A konzultáció eléri a fenti.
    Ez rohadt nehéz naivighezi egy oldal szuper, szuper, mega kemény

    Könnyű könnyű ... nagyon jól tudom, hogyan kell használni egy weboldalt / ezt a webhelyet (nem vagyok itt új), ismerek az oktatóanyagokat, csak nekem nincs szükségem a root./etc fájlra, csak azt kérdeztem, hogy lehetséges-e nélkülük. ha nem tudok, meg is gyökerezem: P.

    Nem kell, hogy így legyen sértő (I OBS d ezt több hozzászólás a tiéd.) Köszönöm a választ.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.