Microsoft tervező Bluetooth egér felülvizsgálata

Microsoft Bluetooth egér tervező

Microsoft Bluetooth egér tervező


Nekem van egy vezeték nélküli egér, hogy nem érti, nagyon jól Sajnos transciver van dongle vagy túl nagy. A Microsoft Explorer Mini modell az egyik az első Egerek bevezetett BlueTrack technológia.
Technológia BlueTrack technológia növeli a pontosságot és az érzékelő, amely javítja a viselkedését az egér.
A Microsoft BlueTrack egerek működik szinte bármilyen felületen kivéve az üveget. Azok, akik irodában vagy üveg táblák, érdemes kipróbálni egy egér Logitech MX sorozat, amely Sötétlátóteres nyomkövető technológiát.
A régi egér dongle túl magas volt, úgy döntöttem, hogy irány a bluetooth egér.

Előnyei Bluetooth egér:
Mobilitás (nincs transciver)
Alacsony fogyasztás
Kompatibilis laptopok, tabletták és telefonok.
Kevesebb interferencia (szemben a 2.4 Ghz)
Bluetooth egér Hátrányok:
Néhány PC-k és laptopok Bluetooth idősebb.
Azért választottam a Microsoft Bluetooth egér tervező, amely valamelyest megfizethető és elég kicsi ahhoz, hogy ne lássa a táskát.
Természetesen a Microsoft nem a leginkább ergonomikus tervező egér a világon. Szerencsére BlueTrack érzékelő technológia jó munkát, és nem éreztem semmi különbséget a régi és az új egér pontossággal.
Microsoft tervező Bluetooth egér felülvizsgálata
Tervező Microsoft egér, Bluetooth, Fekete (EMAG)
Tervező Microsoft egér, Bluetooth, Fekete (pcgarage) (voucher:I1I7YG41)

ajánlások:
Ha nem bánja, hogy nincs oldalsó gombok, kattintson a zajos és nem túl ergonómikus forma, ez az egér az Ön számára.
Azt kell mondanom, azonban, hogy ha jön egy drágább egér, azt hiszem, köszönöm Microsoft tervező.
Összességében, a Microsoft tervező végzed a dolgod is, és néhány nap múlva megszokja az alakját.
Fontos, hogy a pontosság ott van. BlueTrack technológia tényleg vége klasszikus lézeres érzékelők, amelyek megfelelnek őket leginkább egerek.
Legtöbben valószínűleg azt akarják, hogy egy ilyen egér ilyen legyen a fotel kanapén, ágyán vagy karján. El kell mondanom, hogy textil, fa, faforgácslap, bőr és egyéb felületeken ez az egér probléma nélkül működik. Az egyetlen felület, amelyen csíkokat készít, üveg és vastag szőnyegek vannak (ki…?).

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

    • Csak akkor működik, ha van bluetooth. Azt javaslom vezeték nélküli egér az asztalon. Ami alkalmasabb laptop.

  • Majd elkapjuk kór. Milyen jó, hogy jó, ha ez nem kényelmes? Ön csodálni vele együtt dolgozni?

    • Mit jelent embernek kép? Mit gondol az Apple Magic Mouse kényelmes? Miért nem értékesített egy csomó darab.

      • Igen, igen ... az ilyen problémákkal: A Magic Mouse kezdeti vétele negatív volt, és reagáltak arra, hogy nem tudnak olyan egyszerű napi funkciókat végrehajtani, mint például a középső kattintás képessége (további szoftver nélkül), vagy elindíthatja az Exposé, Dashboard vagy Spaces funkciókat, amelyeket elődje kínálott. Ezeknek a szolgáltatásoknak a nagy részét harmadik féltől származó eszközök használatával engedélyezheti a Magic Mouse.
        Undersidor a Magic Mouse
        Ebben 2009 Több számolt be, hogy a Mac híroldal volt kérdés Magic Mouse amely stabil kapcsolatot Mac Pro munkaállomás.
        Ha fej nélküli termékeket vásárolunk, akkor igen, akkor "sokat eladhat" és "szar" szépen csomagolva.

  • Salut! Mi a jobb egér, Bluetooth vagy vezeték nélküli? Kerestem a Google, de szeretnék választ kapni élményt proprie.Multumesc!

    • Hogy őszinte legyek, a legstabilabb a sorban, amely után a vezeték nélküli adó-vevő és az utolsó bluetooth. Nem azt mondom, hogy a Bluetooth funkció nem olyan stabil, mint 2.4 GHz-es vezeték, bluetooth vezetők csak néha nincs telepítve corrct és kisebb problémák léphetnek fel. Ha tudja, hogy telepítette a megfelelő illesztőprogramokat, amikor bluetooth ugyanolyan stabil, mint egy vezeték nélküli egér GHz plusz 2.4 nem biztos dongle.

  • Anélkül suparaee Nem tudom, van-e értelme a bemutató. Rosszabb az egér plusz vezeték nélküli egér és tasterule nem mindig jó a felelősség. és néha hiányzik, ha lesz végre írsz, vagy nem. Én már a Mause most egy év és egy vezeték nélküli billentyűzet és I. furfangos ,, ,, és én adtam, hogy bosszantott ingyen

  • Óvatos!. Csak olyan laptopokon működik, amelyek rendelkeznek Microsoft Bluetooth LE Enumerator programmal, különben pénzt pazarol el.

  • Helló, Adrian és Cristi, a témámban vagyok, és próbálok feladni abban a reményben, hogy mivel az utolsó bemutatóm el tudja olvasni a hozzászólásamat, KÖRNYEN hamarosan válaszoljon: Van egy 64 GB-os OnePlus One-mal, egy ideje az Egyesült Királyságban vagyok Nem volt hosszú ideje a SIM, nem tudom elolvasni a hálózatot. Soha nem tévedek be a SIM helyzetébe, amikor megváltoztatni akartam (vagyis nincs fizikai hiba az olvasópálya "meghajtójának" megsemmisítésében). Van-e szoftver? Eddig próbáltam és telepítettem körülbelül 5 ROM-ot, CM11, CM12, OXYGEN, ColorOS, ...
    Ez az oka? Hogyan tudom 0-ra állítani, azaz talán működni fog, MINDEN törölni tőle, és a gyári alapbeállításra hozni? Az Ebay-től vásároltam, a CM 12-et akkor telepítettem a Lolipop 5.0.1-re.
    Kérem, lehetséges valami bemutató? Próbáltam és néztem a Youtube-on és a Google-on, nem találtam megoldást.
    Köszönet minden választ! Szeretlek!

    • Azt javaslom, menjen egy telefonfülke, úgy tűnik, hogy a probléma sok az Egyesült Királyságban hard.Sunt elég olcsó a kínai vagy indieni.succes egy oneplus

  • Valahogy megoldottam, ma mindent töröltem tőle, a TWRP-ből, beleértve a belső tárolást is, még csak nem indult el, semmit nem csinált, halott. Aztán megnéztem az oktatóprogramot https://www.youtube.com/watch?v=O2_x9SnJ1Ak , majd telepítettem a CM12-et, az utóbbi itt https://download.cyanogenmod.org/ és PICO gapps itt http://forum.xda-developers.com/android/software/tk-gapps-t3116347 . Jól vagyok! Próbáltam két érzékelőt, a Lyca-t és az O2-t, mindkettő csatlakozik a hálózathoz.
    PS: tud valaki segíteni ezzel a problémával, így feladtam szándéka, hogy megtaláltuk. Telefon telepítettem TWRP újra, és gyökeret, telepítettem apot CM12. Minden tettünk egy Windows7 / 64 kicsit.

    • Bravo, jól is írt oldani, és hogy a probléma megoldásának, talán segít valaki mást.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.