Alaplap és merevlemez felszerelése egy kis tokra - video bemutató

Szia barátok, ma folytatjuk telepítését PC alkatrészek, akkor szerelt az alaplap és a merevlemez egy kis házban.
Készülékház használt bemutató a legolcsóbb a piacon, azt kell kiválasztani, hogy ez a bemutató, általában egy szabványos formátumban ház sokkal könnyebb, hogy illeszkedjen az alaplap és egyéb alkatrészek. Ha tudod összerakni egy pc ebben az ügyben, akkor lehet, hogy minden PC-n. Általában jó, hogy megszokja a kemény rész, azt követően, hogy úgy tűnik, sokkal könnyebb. Ebben az esetben egyáltalán nem könnyű dolgozni!
Hogy őszinte legyek, ez az eset, még ha olcsó is (a legolcsóbb), meglehetősen jól szervezett, ha vastagabb volt a lap.
Amikor telepíti az alaplap feltétlenül kell használni távtartók, ez segít elkerülni a véletlen érintkezést a varratok hátoldalán PCB (rövidzárlat), egy másik érv a távtartók a hely kell lenniük hűvösebb klipek csatlakoztatását.
Mielőtt a tényleges telepítés az alaplap, ne feledkezzünk meg a maszk hátsó panel, ez a tábla megfelelő kivágások a hátsó panelen az alaplap (usb, net, hang, egér, billentyűzet, stb), ügyeljen arra, hogy a lehetséges változás az alaplap, minden alaplap más a hátsó panel hely, és így a különböző hátlap.
A merevlemez meglehetősen furcsa módon van felszerelve, és azzal az esettel együtt, amikor néhány fém tartót kapunk, ezeket a merevlemezre kell felszerelni, és csak ezt követően tudjuk felszerelni a merevlemezt, de nem a házra, hanem egy táblára, amelyet fel fognak szerelni viszont az ügyben fáj a fejed.
Ez a bemutató része egy sor video tutorials telepítésével hardver elemek egy külön PC-n. Abban az esetben, ha nem láttam korábbi epizódok ebben a témában, kérjük, hogy követni annak érdekében, hogy a kiküldetés:
Hogyan szereljük a CPU hűtő és a RAM az alaplapon
Hogyan szereljük egy új forrást, vagy hogyan kell kicserélni a régi hatalom
Ne próbálja fedezni kábelek (előlapon) az alaplapon
Opcionális a tudás:
A különbség egy jó és egy rossz forrása, csatlakozók, a zaj és a hidegindítás forrásokból

Folyamatos sorozat

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Helló Cristi! A kérdésem nem kapcsolódik a bemutató, de azt akarom, hogy adományokat a helyszínen, és nem talál adományt gombot, akkor kell egy fiókot? Hogyan regisztrálni, ha szüksége van, kérem, mondja meg, mit tegyek, ms.va f megértsék, hála neked sokat tanultam a PC.

    • mihaipacoss:
      Helló Cristi! A kérdésem nem kapcsolódik a bemutató, de azt akarom, hogy adományokat a helyszínen, és nem talál adományt gombot, akkor kell egy fiókot? Hogyan regisztrálni, ha szüksége van, kérem, mondja meg, mit tegyek, ms.va f megértsék, hála neked sokat tanultam a PC.

      Nemrég megváltozott hainel oldalon, és adományok gomb én még nem hozott létre holnap legkésőbb őt a helyére.
      Csak nem hagysz minket jó helyen ...
      Köszönjük a támogatást!

  • nagyon jó bemutató, gratulálok Cristinak. erőfeszítés, tényleg megvan a szövete és a hangja valami ilyesmhez, őszintén szólva minden nap belépök erre a webhelyre azzal a gondolattal, hogy valami újat, jó és minőségi feltöltötted, mi mást ... minden nap tanulok valami újat! :)

  • Érdekes, mint a bemutató :). Szeretem magyarázni a laikus szempontból, meg kell, hogy legyen egy idióta nem érti :))
    Körülbelül egy éve követek téged

  • Nem tudom, milyen előnyökkel, hogy volt, hogy az ilyen esetben, csak azért, hogy helyet takarít meg a számítógépen, ahol található ul.Am találkozott ekkora egységet telepített Spanyolország, függőlegesen beépített optikai meghajtó, de ha jól emlékszem meghajtó tálca van egy kis árok alján, az árokban támaszkodva Cd meghajtót addig, amíg bezárul.

  • Bogdan Preda:
    Érdekes, mint a bemutató :). Szeretem magyarázni a laikus szempontból, meg kell, hogy legyen egy idióta nem érti :))
    Követjük Deun év múlva

    Nem hiszem, hogy oktató még hülye emberek, mint mi, hogy mindent megmagyarázni olyan világosan, hogy ez több felhasználóbarát weboldal.
    Nem minden tapasztalat, aki nem tud gyorsan tanulnak, és azok, akik, és talál valami érdekeset az egyik magyarázatot adott oktató.

  • Az jó dolog. Egy barátom darabokra akar vásárolni egy PC-t (ebben a hónapban az alaplap .......), és nem igazán tudtam, hogyan kell megjavítani az alaplapot, és mindezt a számítógépre helyezni. Most láttam és sikerül összeszerelnem, de egy processzorral (nem tudom, mit mondjak neki, hogy vásároljon). Nem igazán bízom benne. Megtanultam a Windows telepítését, mert nem volt pénzem, és a rendszer porozott volt. A PC összeszerelésével kapcsolatos következő bemutatóra várok

  • Szia Cristi, tipp az Ön számára a mágneses csavarhúzó fej, és nem zavarja, hogy nagy, hogy képes legyen jobban kézművesek esetben láttam, hogy küzd a kezed, tettem a pac a mágnes, és húzza meg egyenletesen. De hol mindezt a nappaliban, egy asztal, ahol?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.