A Windows XP rejtett beállításainak módosítása az ingyenes Tweak ui - video bemutató programmal

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogyan lehet, hogy bizonyos rejtett beállítások Windows a szabad program (ingyenes) nevű Tweak UI, akkor töltsd le a Microsoft, a cég, amely tudja, és nagyon jól termelő Windows XP és a Windows Vista és azon túl.

Hallottad jobb Szabad a Microsoft, a meglepetés, és ez a cég tudja, hogyan kell előállítani szoftver ingyenes, nagyon jó, és nem sok memóriát vagy processzor terhelést.

Tweak UI olyan program, amely kell telepíteni telepítése után azonnal az operációs rendszer Windows XP, mert ez ad némi lehetőséget a tipikus beállítások a Windows XP nem mutatja.

Én sikeres, mert kihagytam ezt a szoftvert, és eddig már tárgyalt más video oktatóanyagokat, mert ez egy nagyon jó és fontos szoftver, hogy mindenki szükség van, hogy a számítógépre telepített szükséges.

Ez freware a Microsoft Tweak UI központosítja fontos beállításokat a Windows XP egy helyen a számunkra, hogy a lehető legjobb ellenőrzést felettük.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató, de előtte létre egy visszaállítási pontot, vagy vissza az Acronis True Image, vagy bármilyen más szoftver, amely segítségével biztonsági másolatot!

Ezt megelőzően a pálya ez a bemutató, kérjük, olvassa el a másik video tutorials kapcsolódó Windows XP vagy megteremtése a biztonsági Acronis True Image.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (35)

  • Cristi, nem az örömről van szó ... ez egy nagyon népszerű program ... "büdös" a youtube-on video oktatóanyagok nála, blogokon és fórumokon is vannak fotó oktatóanyagok ... nincs sértés: P egyébként is köszönöm a bemutatót I Régóta tudom, de nem tudtam, hogy mire szolgálnak egyes beállítások ... és soha nem használtam őket, csak arra használtam, hogy véglegesen eltávolítsam a nyilat az ikonokról, és hogy hatástalanítsam a népeket, különben nem. Nem működik nekem, nem vagyok olyan mániákus, hogy az egér beállításaihoz sétáltam ... elégedett vagyok azzal, amim van, és ha nagyon akarok valamit, akkor is, de soha nem szoktam divatot követni, ha van egy elképzelése arról, hogy még akkor is, ha nem tetszik, de én tettem ... nem, nem vagyok ilyen, beteszem, amire szükségem van, és megteszem. Néhány dolgot, amit ez a program megtehet, megteheti néhány regisztráció módosításával kulcsok!

  • Nagyon régen videojátékokat néztem a youtube-on erről a kis programról, és hogy őszinte legyek ... Megnéztem az összes ehhez a programhoz kapcsolódó oktatóanyagot, de egyikük sem magyarázta jobban, mint te, az egyes funkciók! nagyon felszínesek voltak így, csak megmutatják annak az úrnak a funkcióit, aki angolul beszélt ... de nem magyarázza el, mit tesz azért, amiért, mi történik. Gratulálok !!

  • Javaslom egy oktatóanyagot ... készítsen egyet a Sopcastról ... vagy bármi másról, ami az ő alternatívája lenne ... egy bemutató arról, hogyan nézhetünk tv-programokat a pc-nkon tv-tuner nélkül (mintha azt mondanánk: D)

  • a kérdésem, hogyan készítsek indítható képet, láttam oktatóanyagot, hogyan lehet indítható CD-t készíteni a Nero-val, de kipróbáltam a Samit, indító CD-t készítettem Windows-szal, és nem működött annak ellenére, hogy a legalacsonyabb égési sebességet választottam


  • Hello mindenkinek!
    A "Beleaua" az alábbiakból áll: Szeretnék megszabadulni ettől a bosszantó párbeszédtől, amikor bekapcsolom a PC-t (a bejelentkezést használóat). .
    Ami engem a legjobban idegesít, amikor újra akarok indulni Ugyanaz a stresszes párbeszéd> Mit akarsz a számítógéptől?
    Köszi ..és választ várok a "baj" kapcsán: D

  • @Sergiu 1:
    Ez párbeszéd a fájdalom, de ez egy nagyon jó dolog a biztonság, nem lenne normális, hogy mindenki számára.
    Ez login ablak megjelenésekor telepítése után egy biztonsági program, amely előírja a jobb Windows UI.
    Általában pote letiltható vezérlőpult / felhasználók, de lehet, hogy nem működik, amíg tudom eltávolítani a programot, amely elindította ezt.

  • Szia Azt szeretném megkérdezni, hogy én akartam csinálni a Windows XP-vel nLite követtem a lépéseket, pontosan és IAI fc de amikor sal telepítés adott nekem egy hiba úgy néz ki, mint az E: \ i386 ASMS \ 10 \ msft \ windows \ gdiplus \ gdiplus . MAN mio, hogy miért úgy tűnt, hogy az egyetlen hiba követtem a lépéseket, amelyeket meg Sami bemutató mondani

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.