Mobaphoto, egy egyszerű és ingyenes program fotószerkesztéshez - oktatóvideó

MobaPhoto egy egyszerű, ingyenes elérésének egyszerű szerkesztési műveletek képek: átméretezés, fényerő és kontraszt beállítási, cropare, forgatás, eltávolíthatja a vörös szemeket, átnevezés, stb
Egy másik érdekes funkció, hogy hozzon létre egy galériát a kedvenc képek. A fő előnye ennek a programnak a könnyű használat.
MobaPhoto egy képszerkesztő szoftver rendkívül könnyen használható, akkor ajánlott program ECEE kezdőknek és azoknak, akik szeretnének gyorsan szerkesztheti a képeket.
Galéria során a bemutató is megtekinthető:
http://videotutorial.byethost32.com/galerie/Videotutorial/index.html
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • Nagyon érdekes bemutató és egy apróság, amit Dan ugyanolyan háttérképként használ az asztalon, mint én :)

  • Őszintén, én nem nagyon szeretem a dan.In elsősorban oktató uni-k nagyon hosszú, és nem hiszem, hogy van ideje, hogy nézd meg a teljes bemutató, és a második az, hogy a hang minősége nem olyan egyértelmű, mint Remélem cristi.Acum ágyak, ne haragudj rám, én csak adtam yum véleményét, és ez a program, hogy bemutattuk a bemutató érdekes

    • Mircea: Őszintén mondom, én nem nagyon szeretem a dan.In elsősorban oktató uni-k nagyon hosszú, és nem hiszem, hogy van ideje, hogy nézd meg a teljes bemutató, és a második az, hogy a hang minősége nem olyan egyértelmű, mint cristi.Acum remény ággyal, ne haragudj rám, én csak eszembe jutott, hogy vizsgálja felül, és ez a program, hogy bemutattuk a bemutató érdekes  

      Őszintén szólva én sem szeretem Dant. Ezek az általa készített "végtelen" oktatóanyagok nem felelnek meg a bemutató fogalmának. Ami a hangot illeti, jobb, ha nem beszél tovább. Ezeket mondva remélem, hogy senkit sem háborítottam fel.

    • Mircea: Őszintén mondom, én nem nagyon szeretem a dan.In elsősorban oktató uni-k nagyon hosszú, és nem hiszem, hogy van ideje, hogy nézd meg a teljes bemutató, és a második az, hogy a hang minősége nem olyan egyértelmű, mint cristi.Acum remény ággyal, ne haragudj rám, én csak eszembe jutott, hogy vizsgálja felül, és ez a program, hogy bemutattuk a bemutató érdekes  


      Dan egy profi, tetszik, vagy sem, az más kérdés.
      Tudás és tapasztalat a mi kollégánk nem vonható kétségbe, Dan bebizonyította, hogy a sorozat tutorials elkötelezett a program Gimp, OpenOffice.org, Blender, stb KeePass.
      Dan nem kerüli nehéz témákat támadni, olyan ember, aki szeret felfedezni, nem az, amit könnyű eljutni, nem pontosan, amit akar, az az eredeti.
      Dan professzionalizmusa nem áll meg az informatikánál ...
      Vélemények, mint hogy jó lenne-e tartani azokat az Ön számára, nem volt diplomata, még akkor is teljesen mentes a józan ész.
      Nem hiszem, hogy az utcán, hogy menjen az embereket, hogy elmondja nekik, hogy csúnya vagy szép vagy, vannak dolgok az életben, meg kell tartani a számunkra.
      Tetszik, ahogy Dan végzi a munkát, ami a szórakozás és azt mutatja.
      Gratulálok Dan,
      Mircea szégyen.

  • Helló,
    Mircea SITMA, a gesztus, hogy bizonyítékot tiszteletlenség. Ez egy privát saját, az Ön véleménye, akkor kifejezni, hogy az utcán, hogy a jogokat akkor jogosult: az egészségügy, az oktatás, az infrastruktúra, a magasabb életszínvonal bun.Dan jó oktató nem számít, amíg azok hosszúak érdekes. Ha nem tetszik ne nézd.

  • gratulálok a bemutatóhoz. további információkhoz. bebizonyítottad, hogy profi vagy mindenben, amit csinálsz. Látható, hogy régen dokumentálod magad. bravó. mircea számára. ne légy érzéketlen. csináld jobban. nem mint ahogy hangzik. oktatóanyagok. annyi van, amennyit csak akarsz a neten. talán "szuper" hangzásúak. érdekel, hogyan hallható a hang, vagy meg akarsz tanulni valamit. ha tökéletesen szólna, de nem tennéd megtanultál bármit, amit megnéztél volna a bemutatón. Tanulj meg becsülni másokat, mert nem vagy mindentudó

  • A bemutatót és a programot is nagyon örömmel fogadjuk, a hangzást is (a hang és az akcentus miatt Ion Creanga jut eszembe ...) Ami Mircea kommentjét illeti, valaki komponálhat neki egy dalt, ez nagy megtiszteltetés lenne. Minden megvan, amire szüksége van ...

  • Mircea bántani akart, és meg is tette ... olyan könnyen, hogy megsebezhet egy férfit!
    De elég a Tanar.Te várják Mircea Dan!

  • Csináltam egy slideshow által Dan menetrend, de van egy probléma, a helyén volt, blokkolt, amikor szeretnék feltölteni Slideshow.Cum kinyit oldal?

  • 1.Multumesc ez a bemutató.
    2. Ha lehetséges, szeretnék egy oktatóanyagot a "Tunngle" -hez.
    Van clicknet-em, és nem tudok bejelentkezni egyetlen játékba sem a "tunngle" használatával.
    Köszönet előre

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.