MK908 + + OnLive gamepad, konzolos játékok TV

Ma itt az ideje, hogy kapcsolja be a kis állat, hogy Tronsmart MK908A konzolos játék a TV, a legolcsóbb és legmenőbb konzol a világon.
Android egy nagy operációs rendszer, melynek segítségével meg telepíteni OnLive app, amely nem érhető el a románok számára, de megtalálhatja a neten, keresse meg az „Online apk” kifejezést, és megtalálja.
OnLive egy felhő platform játék, tudom, hogy a fejem, amikor értesült ilyesmi, de az a helyzet, nagyon könnyű megérteni.
OnLive játék telepítve van a szerver, és látni fogod, hogy a TV-ben egy élő video stream. Amellett játékplatform OnLive clude május, és lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzék a játék révén egy zseniális rendszer távoli bemenet.
Mit kell tudni, hogy a kapcsolat az internet kell szuper sima, így nem érzi magát lag (késés), sem a kép, sem a parancsokat adsz a gamepad vagy a billentyűzet.
Hogyan működik a mi kis konzol?
Játékok nincsenek telepítve a botot, akkor a felhő (több szerver), minden úgy történik ott. Játékok jutnak el hozzánk a folyamatos stream, ahogy nézzük az élő adás.
Eddig semmi bonyolult, nem lesz nagyon bonyolult, ha azt gondoljuk, hogy a gamepad parancsokat kell jönnie, hogy OnLive szerverek (azaz a játék), a másodperc tört része alatt, ami közel a fénysebesség.
Ha óvatos lesz észrevesz egy fél másodperces késéssel között, ha adsz rend és emlékeket, hogy látjuk a képernyőn. A második félidőben egy csoda, kíváncsi vagyok, hogyan lehet a mérnökök, akik tervezték OnLive platform ennek elérése érdekében.
Javasoljuk a játékvezérlő, mint a bemutató már használt a legközelebbi hivatalos OnLive gamepad. Használhatja más modellek gamepad, de azt javasoljuk, hogy érdeklődjön, mielőtt, ha működik az Android, és természetesen OnLive.
Mint látni fogod, a bemutató játék nagyon jól megy, nem én választottam egy szimulátor, nem lag is egy rémálom, ha nem veszi a görbe akkor fog nem más, mint egy második, majd egy másodperc már szerepel a bokrok vagy az alján.
Nagyon nehéz OnLive:
Meg lehet próbálni minden játék 30 percig, akkor játszhat, amíg nem fog unatkozni pénz nélkül, persze, ha szereted a játékot, és szeretnék, hogy őt, hogy a végén, akkor vedd meg, nem drága.
Gamepad Ajánlott honlapok:
Microsoft XBOX Controller 360 (Menj Android, PC, Xbox)
Logitech Gamepad F310 (Menj Android, Linux, Xbox, PC, Mac, PlayStation)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (55)

  • Szia Cristi, nem a tutorialu de van egy nagy kérés, hogy néhány dokumentumot recomandami / bemutató, hogyan kell csinálni valamit, hasonló ahhoz, amit RTMP streaming az oldalon, de érdekel csak a helyi vizsgálata és a lehetséges megoldásokat szabad / nyílt -forrás.

    Előre is köszönjük.

  • Üdvözlet Cristi, nagyra értékelem az elvégzett munkát, és a szívem alján köszönöm.
    Kérdésem van, hogy tud-e egy oktatóprogramot telepíteni a semmiből egy gps navigator igo-ba térképekkel, amivel még mindig nem találtam ms-ot

  • Rövid és lényegre törő. Bravo. Mi törlődik, és a baba a PC-s játékok. Remélem, hogy továbbra is az egyéb oktatóanyagok róla, hogy lenne egy csomó dolog tanulni.
    Köszönöm a erőfeszítés.

  • Helló, George!

    Meg tudná mondani nekem még a megrendelés, hol érdekében ezen az áron, szállítás, garancia, stb? Megrendelt és távoli levegő?
    Köszönjük!

    Gratulálunk, Cristi az összes elvégzett munkához, nem egy nap telik el, hogy nem ellenőriztem, hogy új oktatóprogramok jelentek-e meg! Szerintem a Videotutorial addiktív :)

  • Üdvözlet, cristi, ha meg tudod csinálni egy oktatást arról, hogyan lehet a gyorsulásmérő telefont Symbian telefonok játékpultjává változtatni. Köszönöm.!

  • DarosSzia, George!

    Meg tudná mondani nekem még a megrendelés, hol érdekében ezen az áron, szállítás, garancia, stb? Megrendelt és távoli levegő? Köszönjük!
    Már egy kis linkeket, de vár érvényesítés moderátor.

    Gratulálok, kristályok minden munkát, nem telik el nap, nem jelent meg oktató ellenőrizze us! Azt hiszem, Videotutorial függőséget

    Én T428 kértem, és én 80 USD, de ez csak ház aluminiu.Am azt mondta, hogy jobb egy usb racire.Are de Rendeltem egy hub 2 usd.

  • AndreyHi cristidaca tehet a bemutató, hogy hogyan kapcsolja be a telefont egy gamepad gyorsulásmérő a telefon Symbian.Multumesc.!

    Őszintén Symbian hivatalosan halott, azt hiszem, a fejlesztők is működik, minden mozgott az Android és iOS.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.