Miracast, Android telefon vezeték nélkül csatlakozhatunk a TV-

Hi barátok, ma fogom mutatni, hogyan működik Miracastot. Ha az iOS (iPhone, iPad, iPod) mi AirPlay tükrözés egyes laptopok mi WiDi, Miracastot vagy Android mi Screencast.
Miracastot egy olyan protokoll, amely segít bennünket, hogy jelenik meg a TV képernyőjén vezetékek nélkül, pontosan mit látunk a képernyőn a telefon vagy tabletta, egyfajta Wireless HDMI.
Ahhoz, hogy használni Miracastot szükségünk van egy telefon, amely támogatja képernyő tükrözés (Jelly Bean vagy KitKat), hogy pontosan mi az operációs rendszer és a hardver szükséges, kivéve szükségünk van egy telefon Miracastot kompatibilis TV vagy android MiniPCI Melyik használni abban az esetben, ha nem rendelkezik Miracastot kompatibilis TV.
A kapcsolat az eszközök segítségével WiFi Direct (nem a helyi hálózathoz), ez azt jelenti, hogy nem kell, hogy egy router egyébként készülék közvetlenül az adó- (telefon) és reciver (TV Miracastot vagy mini PC csatlakozik a TV) .
Hogyan működik pontosan?
Mindent egyszerűsítve a Miracast feladata, hogy a telefon vagy a táblagép képernyőjén megjelenített videojelet közvetlenül a vevőkészülékre küldje. Vannak olyan szoftver utasítások, amelyek ezt a jelet a keretpufferről veszik, tömörítik, csomagolják, és a WiFi Direct-en (nem útválasztón keresztül) továbbítják a vevőhöz, csak a leállások kiküszöbölése érdekében az eredményül kapott adat a TV-hez vagy a MiniPC-hez csatlakoztatva érkezik. TV-n), itt a patak kicsomagolva van, és valós időben (szinte) megjelenik a képernyőn. Most természetesen egyes készülékeknél jobban, másokon pedig a telefon kompatibilitásától és teljesítményétől függően jobban fog működni. Természetesen az idő múlásával az utasítások elkészülnek, a hardver javul és a késleltetés csökken, talán lesz egy exkluzív chipünk a Miracast számára, amelyet később streaminghez, videó kódoláshoz / dekódoláshoz, archiválásra lehet használni ... A Miracast azonban egy hasznos szolgáltatás, amely néha segíthet nekünk multimédiás tartalom élvezetésében nagyobb képernyőkön kábelek nélkül, még a DLNA is képes erre, játszott filmeket vagy fotókat a telefon vagy számítógép a TV de bizonyos korlátai.
Azok számára, akik nem tudják, DLNA futhat csak a telefon, hogy a TV videó, fotó vagy hang, Miracastot megjeleníti mi látható a telefon vagy tabletta.
Figyelem.
Még ha a telefon támogatja Miracastot, és nem feltétlenül működik. Találkoztam ezzel a problémával, amikor szoktam a Nexus 4 a Miracastot kapcsolat, csatlakoztatott és leválasztott néhány másodperc múlva. Kell lennie valami közötti kompatibilitás hálózat szembesül az adó és reciver. Ugyanakkor a telepítést, az LG G3 már nem volt semmilyen probléma. Kétségtelen, hogy a Nexus 4 wifi mód (Murata), nem jól ismert és wifi modulja MK 908 (Broadcom).
A tapasztalat kellemes a játék, ahol szinte lehetetlen játszani bámulja a tévét, a lag túl magas.
Az olyan filmek, youtube, alkalmazások, facebook, webböngészés és egyéb könnyű dolog megy, sajnos a játék nem jelent megoldást. Szerettem volna, hogy a munka egy bluetooth vezérlő csatlakozik egy álom volt mini konzol vezetékek nélkül.
Ha szüksége van egy gyors kapcsolatot biztosít a TV és a vezeték nélküli telefon vagy tabletta csak videó, fotó vagy zene, akkor bemutató és kb DLNA.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

    • Egy egzotikusabb rum használatát követően a műanyag tok megolvadt / deformálódott, majdnem teljesen eltávolítottam. Most passzív chipset-hűtőt (azt hiszem, megmutattam neked) hővezetőkkel ragasztva használom.
      Most nagyon jól megy az stock rom (legújabb verzió). Azóta sem volt probléma, mivel elkezdtem használni a passzív hűtőt a stock rom-mal.
      http://postimg.org/image/cyjb9s4r7/

  • Tudtam előre, hogy a funkció, amely mindig megmutatja George Buhnici telefonok. Hogyan hiányoztál az oktató ott figyel.

    • Elfelejtett valami alapvető dolgot .... Hogyan csatlakoztassa a telefont a TV-hez ... dugók, kábel és egyéb dolgok, amelyek szükségesek ahhoz, hogy elérje a már meglévő kapcsolatot !!! ... probléma mindazoknak, akik már ászok, de triviálisnak tűnik ezt elmagyarázni a kezdőknek, hogy zárójelben azt mondják .. ez a bemutató szerepe, hogy megértessék mindazokkal, akik követnek, és én tényleg nem tudom, nem tudom a lépések odafent, nem csak az ínyenceknek ... Nem érdekel a képek minősége a játékokon, ... elvesztegetett idő, gyakorlatilag ebben a videóban ... Számomra ez az egész .. hogy csinálom érj oda! ??? .. up úgy tűnik, hogy ez ... És nem először figyeltem fel rád. és nem először teszed meg, nagyon hiányzik a didaktikai tapintat! A jövőben kérem, legyen mindenki számára érthetőbb .. egyszerűbb és hatékonyabb, ne bonyolítsa le a példákat, mert valójában ma ez valakinek az intelligenciája, hogy egyszerű, hatékony és mindenki számára érthető legyen!

  • Videotutorial Hello! Van egy probléma a PC meu.Astazi megnyitni egy játékot, amiben 2-3 percig, majd adtam egy baleset volt, masiv.Adica képernyőn mindenféle vonalak, de a készülék még functiona.Dupa amit húzza (mivel különben nem zárja be vagy újraindítás gomb nem működik), és elkezdek dolgozni, de csak akkor, ha játszom, ez így történik.
    Köszönjük!

    • Forrás vagy visszaemlékezések miatt. Leggyakrabban ez történik emlékek, amelyek gyakran nem kompatibilis 100% vagy több hiba van valami. Poaye lenni, és a forrást, ha aluli vagy rossz minőségű.
      Feltéve persze, hogy a játék eredeti, legálisan megvásárolt.

        • Igen, ez az, hogy túl. Mégis, amikor találkoztam hibás videokártyák, problémák voltak súlyosak. Csak a memória vagy forrás leírás jött a fejem, sigurca lehetnek. Lehetséges, hogy nincs légáramlás nem sificient, különösen akkor, ha meleg a szobában.

  • Cristi Van egy kérdésem. Te vagy az egyetlen, aki megvilágosít engem. MicroUSB és egy USB kábelt csatlakoztathatja telefonu hosszú IIa TV? Azaz, hogy nyissa sopcast android telefon és a tévében látni, ha nem elkapni TV Look akiket szeretünk meccsek 1 közelében, mint én másképp? Nem lehet valami?

  • Hogyan törölhetem azokat a videókat, amelyeket a YouTube-on feliratkoztam, és nem kedvelem őket a tab.samsung 3100 dr 7 "-ben. Köszönöm, srácok, köszönöm.

    • Emellett horizontális klip jelenik meg a három pontot, és kattintson a Hide ezeket a videókat

  • Szia! Őszintén ptr ajándék, amit kell tudni a sok csodát, Kérem, engedjék meg elmagyarázni, van egy tabletta LG GPAD 8.3poate csatlakoztatható egy Samsung TV f5000 (rendszeres egyik nélküli smart) a termék samsung AllShare Cast Dongle ??? köszönöm tekintetében SIMON

  • Salut.scuze az offtopic, de van egy probléma a telefon.
    Van egy viszonylag új samsung s3 mini (2 hét), amikor valaki felhív egy telefonnal az Allview-ból (mint velük, észrevettem a problémát). Válaszolok, és bezáródik, nekem úgy tűnik, hogy kapcsolatban állunk, de nem hallok semmit, nem hall. semmi. A hívás bezárása után nincs hangom, játékok, zene, youtube ... semmi. Csak az újraindítás után tér vissza.

    Én nem csináltam semmit a telefon, sem gyökér.
    Van ötlete, mi lehet?

  • egy tutorial, hogyan lehet változik összeállítása és dekompilálása apk fájlokat, könyvtárakat, különböző szempontok grafikonok

  • Üdvözlet Cristi. Kérdésem van. Miközben elindítunk egy androidos alkalmazást, amelyen keresztül megtekinthetjük a cikkeket és a videó oktatóanyagokat. Ha nehezebb elindítani azt a boltban, akkor legalább tegye az apk-t a webhelyére, és elegendő felhasználó van ahhoz, hogy telepítse. Ez alkalommal benyomásaink vannak az alkalmazásról és az idő múlásával. Lehet, hogy elindítja a Google Playen, és valami más gyűlik össze a reklámból. Alkalmazási ötlet, amely működik és alkalmas az Ön specifikációira.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.