MiniBin, elegánsabb szemetes asztali számítógép bármely Windows-on - oktatóvideó

Hi barátok, bemutató ma beszélni MiniBin, egy kis alkalmazás, amely fogyaszt nagyon kevés erőforrást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elrejtse a szemetet, vagy Lomtár ikonra az asztalon, hogy a Windows Vista, a Windows 7, Windows XP sőt a Windows 8.
Telepítése MiniBin nemcsak, hogy nem fogjuk elveszíteni alkalmassága kukaikonra de menekülni egy ritkán használt, és amely végül is nem tartalmaz semmi érdekes csak, hogy törli a fájlokat, és már nem kell őket. Tehát mi szükségünk van egy ilyen ikonra a felhasználói felületen?
Ahogy az életben tartjuk szemetet a konyhában valahol egy rejtett helyen leple mosogató és nem marad vele az ágy mellett vagy a nappaliban, ahogy rejtett és védett, és marad a DeskTopBinder mi akkor is, ha nem bocsát ki a rossz szagok nem csak a digitális információt, hogy töröljük.
MiniBin alkalmazás hozzátesszük a tálcán (jobb alsó az óra mellett) egy ikon az elegancia és a kicsi, hogy teljesíti pontosan ugyanúgy működik, mint a Lomtár. Azok, akik szeretnének még minimális alkalmazása egyaránt, és kevesebb funkciót választhat, hogy töltse le és telepítse MicroBin a gyártó honlapján szerepel a bemutató videót.
Valószínűleg akkor vajon mi köze Lomtár ikon a Windows XP, mert nem lehet eltávolítani ugyanolyan egyszerűen az operációs rendszer beállításait, mint tudjuk megszabadulni ez a 7 Windows, Windows Vista és a Windows 8. Nos, a megoldás látható a videó bemutató fogjuk használni a gyakorlati alkalmazás TweakUI Mi került bemutatásra a múltban minden az oldalunkon. Használata után TweakUI hogy elrejtse a Lomtár ikonra a Windows XP, akkor távolítsa el a TweakUI alkalmazás békésen mert Lomtár marad rejtve még eltávolítása után TweakUI

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Nagyon hasznos. Rég feladta a lomtárba csak azért, mert az úgy néz ki. Most már minden ok, hogy használja azt. Köszönöm.

  • Nagyon érdekes mini alkalmazás, amit egyenesen a megoldást.

    Sorin:
    hogyan lehet többé védeni metro felület

    Visszatérés a Windows 7-hez. Véleményem szerint a Windows 8-t még Windowsnak sem kell nevezni. Milyen ablakokat? Csak egyet látok a modern felhasználói felületen ...

  • Sorin:
    hogyan lehet többé védeni metro felület

    Megáll Windows 8. Windows 8 mi ez az egész, kb Metro UI felület és így tovább. Nem tetszik? Ne használja a Windows 8.
    Tudod csak dobja meg automatikusan, hogy a rendszer interfész asztali számítógép indításakor, de nem lehet véglegesen eltávolítani Metro felület.
    Írja be a KERESÉS mezőbe a jobb felső oldalsávban: "Hogyan állítsuk be a Windows 8-t az Asztali felület önálló megnyitásához indításkor", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóprogramot.

  • Újrahasznosítás Systray egy mini alkalmazás, amely nem igényel telepítést kattintson rá, és azonnal létrehoz vásárlás tálcán, és körülbelül azonos lehetőségeket minibin

  • Nagyon érdekes és hasznos, de van egy probléma: én nyerek ome alapvető 7, amely személyre szabott lehetőséget, meg tudja mondani, hogy hol kell törölni ikonok az asztalon? Köszönjük!

    • Van egy megoldás az Ön számára csak akkor kell, hogy a Windows-a engedély (licenc, amikor azt mondom, nem jelenti azt, hogy próba-engedély, de a megvásárolt licenc vagy más módon megszerzett illegális gyakorlatok nem próbáltam őket). Frissíteni, és kész

    • manu:
      Nagyon érdekes és hasznos, de van egy probléma: én nyerek ome alapvető 7, amely személyre szabott lehetőséget, meg tudja mondani, hogy hol kell törölni ikonok az asztalon? Köszönjük!

      A testreszabás engedélyezéséhez kövesse ezeket a lépéseket: D https://www.videotutorial.ro/?p=9476

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.