Microsoft Office 2007 oktatóanyag 2007 szóval - video oktatóanyag

Ez a videó bemutató örömmel bemutatni suite microsoft office 2007 és pontosabb szó 2007 híres szövegszerkesztő (text), amely szinte mindenki legalább egyszer használták a munkába vagy iskolába vagy állandó használat.

Miért mondom, hogy örülök, hogy bemutassa 2007 irodaMert ez a csomag a Microsoft valóban kivételes, és ez nem csak a mi, mondván, hogy, de sok szakember világszerte.

Tisztázzuk az elején, szó az egyetlen program a maga nemében (szövegszerkesztő), rengeteg alkalmazás is ugyanaz, és még sok hasonló suite 2007 irodai programcsomag a Microsoft, amely akkor próbálja meg, hogy előtted, és te oktatóanyagok.

Nézd meg ezt a csomag a Microsoft természetesen a szövegszerkesztő szó 2007Ki kapott csak egy arc lift, de nem kapott sok új és hasznos lehetőség, amit majd beszélni a bemutató, de ezekben a videó oktatóanyagok a 2007 többi Office program a Microsoft.

Egyáltalán nem szeretem látni, ha egy Microsoft terméket dicsérnek, mert egyáltalán nem értek egyet a vállalat politikájával, de amikor a Microsoft kivételes szoftvert készít, csak örülhetünk és felkiálthatunk: "vegye le a kalapját".

A másik dolog, hogy értékeljük az ideje tesztsorozat 2007 iroda amely 60 nap, ezekben a napokban a próbaverzió 60 tudjuk használni a csomag teljes kapacitással korlátozás nélkül, természetesen nyilvántartási rendszer és a letölthető Microsoft csak korlátozó és bosszantó.

Ahhoz, hogy egy letölthető a Microsoft 2007 iroda rendkívül idegesítő és unalmas rendszeren kell keresztülmennie, amely miatt egyesek feladhatják és igénybe vehetik a p2p hálózatok (torrent vagy gnutela) szolgáltatásait, ezért választottam egy kicsit gyorsabb utat a softpedia révén, de ha engedélyt szeretne szerezni a 60 napos próbaidőszakra, akkor meg kell Regisztrált Microsoft oldal (Nem sokáig). Konkrétan Töltse le az Office és 2007 egy sor a Microsoft.

Ez a leírás a microsoft office 2007 történt egy könnyű laza, mint a fele a játék, remélem tetszik, és kövesse és a jövő video oktatóanyagokat fog jönni hamarosan, és kezelni, és más programok a lakosztályban 2007 iroda.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (72)

  • Sajnálom, de nem tudom követni a végéig, mert nagyon gyenge nettó hálózatom van, ez egy vezeték nélküli hálózat, amelyről megkértem, hogy készítsen egy oktatóprogramot: D Tudod, hogy "nettó kapcsolat nettó nélkül"

  • oktatóanyagok inkább érdekes, de sajnos az utóbbi időben foate oldalon megy nehezen
    remélem, hogy a jövőben a probléma, nem lenne szégyen, hogy nem oldja meg a problémát for're csinál egy nagy munka

  • Adinel.
    Sajnos egy kicsit, amíg egy sokkal hosszabb, hogy független a hardver.
    A szerver, amelyen állunk most alig kezelni ezt a minőségű videó tartalmat.
    Mikor elindítjuk a saját szerver megjelenik egy kép és a hang minősége példa Romániában eddig.
    Az első szakaszban 720p felbontású video oktatóprogramok lesznek, és a stabilitás bizonyítása után szinte teljes HD felbontást kínálunk az oktatóprogramokhoz.
    Reméljük, hogy olyan gyors, de addig is meg kell győzni, és a nettó szolgáltatók kapsz egy tisztességes sávszélességet.
    Még a jelenlegi helyzetben úgy gondolom, a legjobb kép videotutorial.ro videotartalmak Románia és azon túl.
    Hasonlítsa össze a videókat a YouTube-on a mi oktató.

  • Az én véleményem? Túl sok baj és 2007 irodában! Túl bonyolult az otthoni felhasználók és a nyereség! Kellett mutatni suite Open Office egyszerű volt, és több mint ingyenes, és a Microsoft Office 2007 fények! Én nem tudom, hogy sokan használják a szerszámokat a grafika, és bla-bla oldalakon van el.Dar kártyák bemutató Cristi.Ar szégyen nincs jelen, és Open Office, mert nem tudom, hogy mennyit tesz lehetővé teljes Microsoft Ofiice 2007 , különösen fptului csak azért, mert több ezer beállítások brizbrizuri, Chichi többsége használata Microsoft Ofiice 2003 vagy Open Office!

  • A vélemények megoszlanak ... attól függ, hogy mit akar egy szövegszerkesztőtől ... Megállok és használom az Open Office alkalmazást! Őszintén szólva utálom az összes Microsoft-terméket, abszolút mindegyiket, még ezt a Windows-ot is, de ennyi, a Windows-nal nőttem fel, ez a legnépszerűbb, a legtöbb program Windows-ban van. Microsoft Office 2003, mivel abban az időben még fogalmam sem volt az Open Office-ról, azt sem tudom, létezett-e ez, amikor befejeztem!

  • Adrian.
    Iroda 2007 a Microsoft kínál annyi izgalmas dolog hasznos olyan felhasználó, aki munkát egy olyan területen, szövegszerkesztés és a szerkesztés nehéz lenne tagadni, hogy a.
    Nem értek egyet a nagyon agresszív vállalati politika és a Microsoft, de azt is el kell ismernünk, ha nem jó dolog!
    Próbáld 2007 iroda, és hidd el, hogy nem sajnálom!
    Nincs mit veszíteni!

  • A fejlesztés a munka 7 WINDOWS ugyanazon irányító csapat dolgozott a fejlesztési iroda 2007, és várja, hogy mi fog jönni.
    Bill Gates elismerte semiesecul Windows Vista operációs rendszer, és ezért úgy döntött, a változáskezelés, és most már hozott néhány levelheaded vezetők fejlesztése 7 WINDOWS.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.