Microsoft ICE és Photosynth, vagy hogyan készítsünk panorámaképeket és 3D képeket - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk közösen hogyan tehetjük panorámaképek és hogyan tudjuk elérni betekintést 3D képekkel. Mindegyike voltunk nyaralni, vagy oda látogató különböző helyeken, és azt akartam, hogy a lehetőséget, hogy egy képet a táj is a szemnek, de sajnos nem tudtam megtenni. Miért? Mivel a vádlottak fényképezőgép vagy mobiltelefon általában egy szöget, vagy inkább elfog nagyon kicsi. Pontosabban, a felület, amelyen ezek az eszközök is elfog egy-egy kép elég kicsi, és ha akarta, hogy távol a hely, akkor lő, hogy több, a táj egy kép automatikus pierdeati minőség kép, és különösen a részleteket aceui tájat. Ahogy elveszítjük, amit akarunk, hogy túl sok lövés, ha zoomolás. Ami nekünk közelebb zoom vagy túl sok dolog, amit szeretnénk, hogy automatikusan fényképet a felületet, hogy a kép kicsi lesz, és nem képes felvenni egy kép egy nagyobb objektum. Tehát a megoldás, hogy ez az egész, hogy több képet a hely, és tőlük, hogy személyre szabott panorámaképet. Mondott és tett, de mint mi, vagy mit hozunk létre, a panoráma kép? Feltéve, hogy nem tud semmit a képszerkesztő, és nem tudom, hogyan kell használni a Photoshop már csak találni egy nagyszerű program, hogy megmutassa neki, melyik utat készített képeket minket, és számunkra, hogy automatikusan a panorámaképet.
Nos, jó tudni, hogy ez a szoftver létezik, és az úgynevezett Microsoft Image Composite szerkesztő. Egy nagyon okos szoftver, amely magában foglalja a fejlett képfelismerő technológia által az emberek a Microsoft. Minden, amit meg kell tennie, hogy több kép, töltse le ezt a csodálatos szoftvert, hogy megmutassa neki az utat, hogy a mappa a képeinket, és tudni fogja, csak belénk, hogy a végeredmény egy panoráma képet. 20 gyakorlata készített fotók ugyanazon a helyen fog tenni csak egyetlen egy nagy méretű. A végeredmény lehet menteni uratoarele formátumok:
-JPEG kép
-TIFF kép
-Adobe Photoshop
-Deep Zoom elemkészlet
-Windows Bitmap
-PNG
HD Photo-Image
Tudjuk menteni a panorámaképet is a merevlemezen, vagy érdeklődjön online egy albumot. Ha úgy döntünk, hogy mászni az online album neve Photosynth számos előnye van. Az egyik az lenne, hogy képesek vagyunk, hogy a képeket és a perspektíva 3 2D században, hogy mi is meghívjuk a barátainkat, hogy megtekinthesse alkotás egy egyszerű link, akkor rá kell kattintani, hogy az albumhoz tiéd. Albums lehet feltölteni a Photosynth szolgáltatás, magán-vagy állami albumok címkéket, ha azt szeretné, hogy az állami és találja meg másokkal ezt a szolgáltatást, akkor beállíthatja a helyét minden egyes album geotag azt jelenti, hogy lehet rendelni album a földrajzi elhelyezkedése, amelyet választott.

Ki ez a puha, online tárhely szolgáltatás mellett az album?
Mindazok, akik szeretnék megváltoztatni a kilátás a klasszikus album, az volt, hogy a következő, egymás mellett kép, azoknak, akik szeretnék, hogy divatos és az új technológiák, azok, akik nem rendelkeznek az idő, és szeretne valami gyors és könnyen használható. Azt is melegen ajánlom ezt a szoftvert, hogy azoknak, akik a saját ingatlanfejlesztő cég, vagy belsőépítészek. Könnyedén használja ezt a szoftvert, hogy hozzon létre a különböző előadások apartmanok szeretné eladni, a lakások, amit rendezett. Ön jelenleg egy egyszerű és hasznos egy ügyfél vagy berendezett szobákkal eladásra létrehozásával egy sor képet abban az épületben, majd feldolgozni ezt a szoftvert. Ügyfél lesz jobb áttekintést a helyszínen anélkül, hogy a látogató a videó locului.Un segítene sokkal, de sajnos, ha nagy felbontású és a minőség lesz egy nagy méretű és akarat nehéz elküldeni az ügyfélnek meg kell várni, amíg az átvitel befejeződött. Ezekben az esetekben, ahogy azt fentebb már említettük a Microsoft Image Composite Editor Photosynth az ideális megoldás gyors. De térjünk nem több beszélgetés és nézni ezt a videót bemutató össze.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (80)

    • RazvanSzia, hogyan tudok mutatni nekem írni su ikonok az asztalon?. Thx  

      Jobb klikk a mappára, válassza az Átnevezés és adja meg az ALT billentyűt lenyomva (valamivel gyorsabb) számok: 0,1,6,0 (figyelem nélkül vessző)

  • szép bemutató számomra jó, mert nem tudtam su galambok, hogy a kép belülről a tetőtérben mindez prog nevű Mia kijött

  • adrian pc ez egy jó 2.8 GHz-es kétmagos processzor, Rrami 2 gb ddr frekvencia 800, hdd 500GB 32mb pufferek, nvidia geforce fx videokártya 5700 512 MB 256 bit zimi, ha 10 milliót ér ??? Van egy ajánlatom gondolkodni, ha beveszem mil jó ???

  • dc hallani de cső néz ki, hogy beolvassa ellenőrzés így mondják kötelessége, hogy a Google dollár 3miliarde marog megmondani, google youtube tartozik

    • doru: Dc hallani, de cső néz ki, hogy beolvassa ellenőrzés így mondják kötelessége, hogy a Google dollár 3miliarde marog eldönteni youtube tulajdonosa a Google  

      Nem tudtam, hogy ez a hír.

  • Nagyon nehéz videotutorialul azoknak, akik szeretnék, hogy képeket 360 fok nagyvárosokban Románia NORC írni a google, és kattintson az első eredmény a honlapon ott kiválasztott utcára néző egy térképet az utcák és az utcák pontok képviselő kép 360 fok

  • szia köszönöm ptr tutiale.as mentése, és nekem van egy kérés, ha lehet mondani, hogy Sami prgrm használata, amikor a felvétel oktatóanyagok van, és szükségem van egy Windows-7 pl.: játékok thanks

    • ifrimgSzia Köszönöm ptr tutiale.as mentése, és nekem van egy kérés, ha lehet mondani, hogy Sami prgrm használata, amikor a felvétel oktatóanyagok van, és szükségem van egy Windows-7 pl.: játékok thanks  

      elfog a FRAPS a játékok is, nagyon könnyen használható.

  • Igen nagyon interensant a program megérdemli 10 / 10 a figyelmét, hogy ez egy nagyon hasznos, különösen azok számára, akik szeretnék, hogy mindenféle terv vagy tervek építész 3d, nagyon jó program, amely megérdemli, jól sikerült lépést tartani a jó munka.

    • Igen nagyon interensant a program megérdemli 10 / 10 a figyelmét, hogy ez egy nagyon hasznos, különösen azok számára, akik szeretnék, hogy mindenféle terv vagy tervek építész 3d, nagyon jó program, amely megérdemli, jól sikerült lépést tartani a jó munka.

      névtelenIgen nagyon interensant a program megérdemli 10 / 10 a figyelmét, hogy ez egy nagyon hasznos, különösen azok számára, akik szeretnék, hogy mindenféle terv vagy tervek építész 3d, nagyon jó program, amely megérdemli, jól sikerült lépést tartani a jó munka .  

      Nos, ha ez a program a képeket 3d panorámák múlva, akkor nem csak letölteni a fotó panoráma szoftver, amely nagyon hasznos.

  • Helló! Gyönyörű videó bemutató, valójában a legtöbb nagyon hasznos, sokat segít nekünk ... Nagyon szépen köszönöm és sok sikert a folytatásban ..

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.