Google Szellem és agykutatás Google Művészet és kultúra

Google Szellem és agykutatás Google Művészet és kultúra
Manapság a szabadidő szinte nem létezik, a kultúra számára pedig még inkább nincs idő.

Miért nem törődünk a kultúrával?

A „globális” ember keményen dolgozik annak érdekében, hogy pénzt keressen, olyan pénzért, amely fontosabbá vált a kultúránál, vagy néha még fontosabb is, mint az interperszonális kapcsolatok; Ennek oka az, hogy a globális ember csak lélektelen géppé vált, akit érdekel a könnyű dolgok, könnyen emészthető, rágásra kész.

Egyre felületesebbé válunk?

Igen, a társadalmi és gazdasági rendszer nem igényel kultikus embereket, a dolgozóknak dolgozniuk kell, nem gondolniuk kell, vagy rosszabbul, hogy filozófizáljanak vagy beszéljenek a kultúráról.
Kultúránk szórakoztató, a divat és az üzlet. Nincs semmi baj ezzel, de rossz, hogy csak a haszontalan dolgokat rázza fel a fejünkön, és elfelejti az igazi kultúrát.

Úgy értem, nincs időnk!

Ha arra gondolsz, hogyan kuncogsz a Facebookon, az Instagramon, a Tabloidon és a YouTube-on, akkor rájössz, hogy itt az ideje, de nincs érdekes.
Ha igazán akarunk, akkor valami hasznosat pumpálhatunk a fejünkben.

Hogyan imitálni!

Sokan csak a művészi "fitnesz" világát látják; A valóságban azonban sok ember már régen nem járt egy művészeti galériában vagy színházban.
A társadalmi nyomás arra kényszerít bennünket, hogy tegyünk valamit: olvasni egy könyvet, menni egy múzeumba, akkor is, ha ez a való világban szinte lehetetlen. Szégyelltük, hogy felismerjük az igazságot.
A Google gondolt ránk, és kifejlesztette a Google Arts & Culture nevű alkalmazást.

A Google Arts & Culture, egy falatnyi levegő mindannyiunk számára.

A Google Arts & Culture mobilalkalmazás Androidra és iOS-re érhető el, de a laptop vagy az asztali számítógép bármely böngészőjében a webes felületen keresztül is elérhető.

Kinek szól a Google Arts & Culture alkalmazás?

Akárki vonzódik a műanyagiparhoz, és 5 percenkénti szabad percet kap, kellemes módon használhatja őket az alkalmazásokban.

"Goghen és Matiz" a tűzhelyen!

Mondhatom, hogy ennek az alkalmazásnak nem szabad hiányoznia a művészeti tolvajok telefonjáról, így tudni fogják, mit lopni és hogyan kell tárgyalni a vevővel. Rájössz, milyen rangos amatőr művészeti tolvaj van, amikor mindent tud az ellopott alkotásokról ...

Fontos!

Mindenki telepítse a Google Arts & Culture alkalmazást MOST! Nincs mentség!
Ha szabad időt találsz, használd ezt az alkalmazást, hogy megcsodálj néhány képet ahelyett, hogy elégetned a játékokban vagy a Facebookban.

Mobil és webes alkalmazás linkek.
Google Arts & Culture Androidra
Google Arts & Culture iOS rendszerhez
Google Arts & Culture for Desktop

Gyógyszer a léleknek és az agynak Google Arts & Culture - oktatóvideó



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (5)

  • Miközben hallgatta, amit Mr. Cristi beszélt, én is telepítettem a kivételes alkalmazást. Természetesen azok számára, akik nemcsak a művészeteket kedvelik, más területeken pedig gazdagítják ismereteiket. Talán néhányan azt mondják: "miért?" Igen, akkor, nekem, a lelkemnek, olvasatlan nem fogja tudni, akkor nem egy időben, hogy megértsük néhány dolgot, akkor nem beszélgetnek másokkal párbeszédet magasztos, nem feltétlenül supersofisticat nekem megint !
    Gratulálok, hogy itt vannak olyan fiatalok, akik szeretik a művészetet, a szépséget, a kultúrát, a tudományt!
    Természetesen más érdekes híreket is várok, és gratulálok neked!

  • Frumosa treaba. Én (és azt hiszem, sokan) szeretnék hallgatni (nem olvasni, hallgatni románul, vagy filmnézni), sugározni egy állandó karizmán, és nem csak. Valami ilyesmi:
    - 5 perc történelem Adrian Cioroianuval, nagyon szép dokumentumfilmek
    - telecyclopedia, de egy kicsit régiak és nem találom őket
    - Zon @ IT, a TVR után
    - Tudományos folyóirat, a digi-világból
    - Utak az emlékek között ", A. Buhoiu, nagyon szép dokumentumfilmek

    Discovery stílusú dokumentumfilmek, különböző témák és műfajok.
    Szeretem hallgatni őket a buszon, a buszon stb.
    Hol találhatom meg?

  • Bravó! Szuper bemutató. Nagyon köszönöm! Úgy gondolom, hogy mindenkinek van kíváncsi, hogy legalább néhány dolgot látjon egy adott területről vagy mezőről.

  • Szia, egy tutorial hakintosh a 2017 a legújabb operációs rendszer, mint? Az oldalon csak 2013 én nem tenném az én do után tutorial.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.