MediaKeys, egy program, amellyel gyorsbillentyűket választunk a játékosok vezérléséhez - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató kiadunk egy szoftver, amit lehet rendelni szinte bármelyik gombot a billentyűzeten, hogy ellenőrizzék médialejátszó, tehát lehet választani a saját kedvenc játékos multimédiás gombok, amelyek irányítani.
MediaKeys egy viszonylag könnyű megérteni, hogy 5 perc alatt kész az összes beállítást, ez nem része a kifinomult interfész programok csak három lapot egy szuper egyszerű felhasználói felületen.
Controls tab:
Beállíthatjuk, hogy a program irányítani (Windows Media Player, iTunes, Winamp, Foobar, Media Monkey, stb), továbbá a játékos, és úgy döntünk, hotkey oldalak, amit használunk a lejátszás, szünet, előre, hátra Ezeken kívül vannak további beállításokat tudjuk, hogy az élet könnyebb.
Hangerő tab:
Ezen a ponton lehet választani, hogy a hangerő-szabályozó, két lehetőség van, az első opció lehetővé teszi, hogy a hangerőt az egérrel pontosan kombinált használatát, kattintás és görgetés, nem szabad csak választani a bal, vagy kattintson a jobb oldalon. A második változat lehetővé teszi, hogy aktiválja a hangerőszabályzó a + és az Enter a numerikus billentyűzeten (azok számára, akik numerikus billentyűzet).
Automatikus indítás fülre:
Ez nagyon egyszerű, nem kell magyarázni.
Ha elakad, akkor a jobb alsó sarokban van az "Összes visszaállítása az alapértelmezésekre" gomb, ez a gomb visszatér az alapbeállításokhoz.
Remélem tetszik MediaKeys, különösen azért, mert sokan közületek szenvedélyesen testre, módosítja a paramétereket, szeretné mindezt az Ön ízlése és ste egy jó dolog.

Letöltés MediaKeys

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (11)

  • De Szerban már nem végez oktatóanyagokat? Tetszett a gyereknek :) és az égő vágya, hogy megtanítsa másoknak azt, amit tud. :)

      • dan: AIMP 2 ő építette az ilyen helyzetekben kell nézni a részben billentyűkkel vagy a billentyűzettel hivatkozások.

        Igen, de én szeretem a hotkey helyszínek AIMP intro, ha nem megyek vissza a másik aplicatie.Trebuie AIMP, majd nyomja meg a gyorsbillentyűt urile.Pacat nem lesz praktikus AIMP MIAR

  • Kaptam egy jó 5.1 az én kreatív munka nem a probléma, hanem a hang xp equalizer kapott a driver CD-t, hogy kaptam primit.eu előtt megjelenő Windows rendszer 7 vagy akár Windows Vista. kérem, mondja meg, mit kell csinálni vele prijinta ha tudsz küldeni nekem egy e-mailt alexstefan76@gmail.com. köszönöm várható.

    • St9fan:
      Kaptam egy jó 5.1 az én kreatív munka nem a probléma, hanem a hang xp equalizer kapott a driver CD-t, hogy kaptam primit.eu előtt megjelenő Windows rendszer 7 vagy akár Windows Vista. kérem, mondja meg, mit kell csinálni vele prijinta ha tudsz küldeni nekem egy e-mailt alexstefan76@gmail.com. köszönöm várható.

      Ne keresse senki e-mailben. Ő nem hagy e a hozzászólások részben fogom tölteni a spam!
      Szüksége van rá, így keressen minket, vagy visszatérjen a weboldalra a lehetséges válasz érdekében. Összegezve: az Ön rendelkezésére áll az internet, a Google, az óriási keresőmotor, amellyel megtalálhatja a rendszerét elkészítők hivatalos oldalát. Nagyon valószínű, hogy frissítések és új illesztőprogramok érhetők el az "eszköz" számára a webhelyen.

  • @ St9fan: barát, töltse le a Smart Driver Updater bétaverzióját, de hidd el, hogy megteszi a dolgát ... egyébként ne feledje, hogy nincs hangszínszabályzója az operációs rendszer hangjához, a hangszínszabályzó elvégzi a munkáját a lejátszóban, és Nagyon fontos, hogy a hang "könnyű" legyen a hangkártyáról annak a lejátszónak, amelyet lejátszáshoz használ.

  • Van egy korlátozás router Edimax BR-6104K I net az RDS fiberlink 2 10 MB / s, és a router csak látja 2MB / s lehet lőni, és mi ugyanazt a tesztet speedtest.net és kábel megjelenítése 10 MB / s keresztül router 2 MB / s miért van az, hogy én nem találtam megoldást (Kerestem a google oldalon, és nem konkrét választ). Vagy meg kell menteni egy CISCO ptr igaz?

    Miért hagyja abba csak az élő chat 3 emberek még mindig beszélget, és korábban cart

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.