Mcleaner tűzfal mobiltelefonokhoz, amely elutasítja a nem kívánt hívásokat vagy üzeneteket - HD video bemutató

Ebben a videóban a leckében perzenta a tűzfal, hogy az úgynevezett Mcleaner telefonon, ez segít, hogy kiszűrje a nem kívánt hívások és SMS-ben vagy MMS-üzeneteket kezdtek egyre bosszantó.

A béke és a kényelem a jogunkat, hogy ki lehet választani, hogy milyen hívások vagy sms fogadására, ez nem mindig lehetséges, és így kapjuk magunkat zavarta egész nap sms hirdetési és információs, amire szükségünk van, azok könnyen át könnyen egyfajta mobil spam.

Szintén sokan, hogy felszólította az ismeretlen számot magán (rejtett számot), hogy mindenféle rossz viccek, és tönkreteszi a jó hangulat, ezeket a dolgokat meg lehet oldani nagyon egyszerűen használja Mcleaner amely mint tudjuk, és a nevét egy mobil tisztító, szűr minden, amit mond, hogy kiszűrje, így soha nem kap névtelen telefonhívásokat, és nem SMS mindenféle csak akkor kap a hívásokat szeretne, és csak beszélni emberek tudják.

A mobil telefon egy nagyon fontos az életünkben, gondolni rá, mint egy mobiltelefon több időt töltenek, mint a szeretteivel, és azt akarom, hogy ez élettelen tárgy lesz forrása a stressz mellett, miután mindannyian sugároz május elseje és hangsúlyozva minket vicceltem természetesen!

Sz őszinte Mcleaner Rájöttem, hogy ez egy olyan eszköz, hogy mindenkinek szüksége van, hogy képes: block hívások, SMS és MMS blokk, hang is kizárhat bizonyos hívásokat (ha szeretője vagy szerető), hogy ne hallja a telefon cseng, ha nem akar, akkor csak egy teafilter meg a képernyőn, ha van ideje ellenőrizni, mindez mellett van egy csomó funkció, hogy kérjük, hogy felfedezni a tutorial.

Helyezze a telefont a megrendelést, eldöntheti, hogy mit akar hívásokat fogadni, ne hagyd, stressz a mobiltelefon cégek a hirdetések és bosszantó névtelen hívások fájni fog egész nap, ne feledkezzünk meg a szeretője, Enjoy!

Arra kérlek benneteket, hogy nézze meg a többi video tutorials tett velem a mobiltelefon.

Cikkek Mobiltelefonok

Lucian bazsalikom

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (78)

  • LucianGL! -Nagyon érdekes lenne megtudnom: Kötelező, vagyis valami különlegesre van szükség, egy speciális szerverre, például a narancsra, hogy tévét nézhessünk, vagy lehetséges egy olyan szerverről, amellyel a számítógépéről nézi az internetet! Kérlek válaszolj !!! Tudom, hogy az előző bemutatóra vonatkozik, de félek, hogy nem fogom ..... !!

  • Xpres - ilyen szerverre van szükség a wap kapcsolathoz, internetkapcsolat használata esetén közvetlenül lehetséges, feltéve, hogy a legtöbb esetben különféle alkalmazásokat telepítettünk

  • hello, szeretnék írni néhány dalt kazetta formátumban Nero pályán, a dalok kaptam egyet, olyan pálya és be CDA és mikor jött meg számokat a Nero nem támogatja a formátumot. CDA tud nekem segíteni?

  • DaneZu ... használd a xilisoft audio konvertert vagy más audio átalakítót, amit konvertálsz nekik wav {track) adj nero-t audio cd vagy dvd készítéséhez, és kész.

  • Gratulálunk bemutató számomra március érdekes rögzíteni telefonon comvorbiri, ha van ideje, hogy a bemutató

  • Gaby nem nehéz felvenni telefonhívásokat, minden amire szükséged van, hogy telepítse a szoftvert, amely lehetővé teszi ezt, és hidd el rengeteg, de néhány közülük nézni, hogy a hangjelzés hallható a másik személy

  • Dán - Tudok oktatóanyagot készíteni arról, hogyan kell dekódolni a mobiltelefont a PC-n, de bizonyára sokan vannak, akiknek van egy másik telefonjuk, egyszóval - sokféle telefon létezik, és sok módszer a dekódolásra. a legújabb módszerek szerint a megfelelőek jól karbantartott szoftverek dekódolása és legtöbbször pénzbe kerül. Nem hiszem, hogy sokan lennének olyanok, akik elfogadnák (hozzávetőlegesen) 1000 eurót egy szoftveren, majd ingyen dekódolnák

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.