Növelje a letöltési sebességet, a feltöltést és a kapcsolatok számát az uTorrent - video bemutatóban

Szia barátok, ez a bemutató fogom mutatni néhány egyszerű beállítás, hogy növelje a letöltési sebesség a uTorrent mellett növeljük a letöltési sebesség és feltöltési sebesség a szintén a kapcsolatok számát.
Ahhoz, hogy ezt a sebességet kell várni a magasabb fogyasztás erőforrások uTorrent kommunikálni több peer oldalak (számítógépek fájl) lesz, hogy neki ez; hogy növelni kell az uTorrent beállításait numaru globális kapcsolatok, kapcsolatok száma torrent és feltöltési szál. Mi ez, hogy letölthető több helyen, mint mi több forráshoz csatlakozik, a sebesség magasabb lesz. Sok lesz vajon mit csinál a letöltés feltölteni, kapcsolat nagyon szoros, mert uTorrent kell fenntartania arány méltányos át, így ha a feltöltés kicsi, akkor a letöltési kicsi lesz, kívül elképzelni, hogy mindenki egy kis feltöltés; Ahogy tudom letölteni az új, nagysebességű?
Ahogy a fenti recept munkát kell találni torrentek több vetőgépek, a sebesség összeadódnak, és képesek leszünk letölteni nagy sebességgel, ha nincs vetőgépek nem tudjuk fogni a sebesség, kivéve, ha szerencsések vagyunk, mint vetőgépek lenni merto (kapcsolat a nagyvárosi ugyanabban a városban vagy országban).
Ez a módszer működtetéséhez szükséges megfelelő kapcsolatot, nem várható a túlfeszültség sebességet, ha van kapcsolata: betárcsázós, GPRS, EDGE, 3G, ISDN, ADSL előfizetők olcsóbb. Ha van egy 20 Mbps letöltési sebesség (szerződéses) nem számítunk letöltési sebesség nagyobb, mint 2,4 MB másodpercenként.
Azok számára, akik tudják, hogy képesek a kapcsolatukra, és még mindig nem szeretik a letöltési sebességet, javasolt lenne aktiválni a Protokoll titkosítást, ez a beállítás az uTorrent webhelyen található: Beállítások / Bit Torrent / Protokoll titkosítás, itt kattintson az „Engedélyezve” gombra. Vagy a legrosszabb esetben a "kényszerített", miután megismerte a leckét, Apply és OK; ez a beállítás néha segíthet nekünk azoknak a korlátozásoknak a leküzdésében, amelyeket a nettó szolgáltató felvehet a P2P forgalomra.
Ez a leírás van írva a következő teszteket végeztünk az 3 napon, az eredmények látványosak, tényleg hihetetlen sok esetben, meg kell értenie, hogy nem fog nagy sebességgel minden alkalommal, én részletezett bemutató miatt. Konkrétan én letöltött 8-9 MB másodpercenként nélkül vetőgépek Romániában.
Figyelem.
Az erőforrás-felhasználás (I / O, memória, processzor, sávszélesség) növekszik, az egyidejűleg futó alkalmazások nehezebben mozognak, a webhelyek nem töltődnek túl gyorsan, a YouTube-on mozgóképek, video oktatóanyagok, trillerek lesznek nehéz lesz, vagy egyáltalán nem fognak betölteni, az üzenetküldő vagy a skype már nem működik normál paraméterekkel. De mit nem tesz az ember a sebességért?

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (182)

  • Ms Cristi nagyon jó és nagyon hasznos bemutató nőtt még nagyobb sebességet és kevesebb torrentet vetőgépek. Ha meg tudod csinálni egy útmutató vásárol egy monitort.

    • ionutz:
      Ms Cristi nagyon jó és nagyon hasznos bemutató nőtt még nagyobb sebességet és kevesebb torrentet vetőgépek. Ha meg tudod csinálni egy útmutató vásárol egy monitort.

      Ha lehetséges, kérjük, használja a jövőben a fekete margó jobb felső sarkában található keresőmezőt a webhelyen meglévő oktatóanyagok kereséséhez és megtalálásához. A monitor vásárlására vonatkozó oktatóanyag már régóta létezik. Csak annyit kellett írnia, hogy beírja a keresőmezőbe: "figyelje a vásárlási útmutatót", és írja be.

  • Szia. Amikor el akarom játszani az oktatóprogramot, ez nem működik. Azt mondja: "Nem található a szerver: rtmpte: //89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /" no ms nem tudja.

    • Andrew:
      Hello. Ha azt akarom, hogy játszanak a bemutató megy .. azt mondja: "A kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /" ismer néhány ms.

      Ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a cookie-kat. Mielőtt ezt győződjön meg róla, ne nyissa meg a helyszínen videotutorial.ro minden lapon. Ha nem tudod, hogyan kell csinálni vonatkozik EZ video (kattintson ezt a szót piros)

    • Andrew:
      Hello. Ha azt akarom, hogy játszanak a bemutató megy .. azt mondja: "A kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /" ismer néhány ms.

      Velem történt, és van egy problémád, hogy nem a webhelyről érkezel, jelenleg nincs jó neked, vagy ebben az időben letölt egy torrentet, amely teljes sávszélességet igényel, ha sok kapcsolathoz állítja, és amit Cristi úr mutatott az oktatóprogramban

  • CRISTI KÉRJÜK MINT össze a teendőket egy tutorial, hogy nekünk HOGYAN önmagát, mint amilyen az elején a bemutató TAU !!!
    KÖSZÖNJÜK!

    • Matthew:
      CRISTI KÉRJÜK MINT össze a teendőket egy tutorial, hogy nekünk HOGYAN önmagát, mint amilyen az elején a bemutató TAU !!!
      KÖSZÖNJÜK!

      Nos, az intro dal a "camtasia 7" rögzítő szoftverében található, most azok a képek a nustiu oktatóprogramokkal, hogyan csinálták,

  • teszel egy banner a honlapon, vagy még mindig nem találtam egy af jó lenne, ha teszel valamit, ami tartalmazza a logó a Windows és a Linux, hogy barátok, vagy ilyesmi, hogy Ön, mint foglalkozni vele

  • hello lenne érdekelt egy tutorial, hogyan tegye a Mac OS USB stick (egy bottal 4gb Inkább), és akkor lehet telepíteni, és töltse le a torrent fájlt az
    Előre is köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.