Növelje a gyenge rendszerek teljesítményét a ReadyBoost és egy egyszerű USB-meghajtó segítségével - videó bemutató

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni, hogy a funkció segít javítani a számítógép teljesítményét egy egyszerű USB stick, ez az úgynevezett ReadyBoost technológiát, megtalálható a Windows Vista és a Windows 7.
ReadyBoost nagyban segíthet számítógépek kevés memóriát és a merevlemezek rossz, ha SSD a rendszerben, akkor értelmetlen kipróbálni ReadyBoost, nem működik, túl ReadyBoost nem működik a Windows XP, ez a funkció be a dob A Windows Vista a Windows 2006 7 is sokat javult, és a kilátás a helyzet javult bevezetésével SP1 A szervizcsomag kijavítani néhány hibát ReadyBoost, kifejezetten a Windows Vista (nélkül SP1) ha a bemenet számítógép alvó problémák merülnek fel, a problémákat, azaz fel álmából, most problémák vannak a Vista ReadyBoost, de ha még mindig van egy Windows Vista nélkül is SP1 fogja mondani Önnek, hogy tegyen lépéseket, megtalálható a honlapon microsoft letölteni és SP1 és SP2.
A Windows ReadyBoost 7 hibátlanul működik, a kevésbé RAM érezni fogja a különbséget Mamora legjobb.
Meg kell mondanom, hogy nem minden bot fog működni a ReadyBoost segítségével, az idősebb botok valószínűleg nem fognak működni a rossz teljesítmény miatt, ha egy USB-eszközt vásárol a piacon, akkor nagy esélyek vannak arra, hogy "ReadyBoost kész" -et vásároljon.
Az elv alapján ReadyBoost elmagyaráztam a bemutató, ezért kérlek benneteket, hogy néz az egészet ez a videó bemutató a ReadyBoost Mondtam, hogy megvásárolja a botokat, hogy menjen biztos, a két botok általunk tesztelt és működik 100% jó eredménnyel.
Az alábbi szöveget kérdéseivel megkeresheti, van néhány kérdés, amelyet a Microsoft csapat prominens tagja válaszol személyes blogjára, az idézet Tom Archer blogjából származik, Tom Archer vezető MVP (legértékesebb szakember), egy hang nagy tudással a Microsoft csapatában:

Idézet Tom Archer blogja
Ha nem érti az angol nyelvet, akkor látogasson el a linkAz oldal fordította Google Translate


K: Mit perf van szüksége a készülékre?
A: 2.5MB / sec átviteli véletlenszerű olvasás és 4MB 1.75K / sec átviteli véletlen írja 512K

Kérdés: Az eszközön a 12MB / sec (vagy 133x vagy valami más) üzenet szerepel a csomagban, de a Windows azt mondja, hogy nem elég gyors ahhoz, hogy ReadyBoost eszközként használhassa ... miért?
A: két oka lehet:

1. A számok a szekvenciális teljesítményt és a véletlenszerűt mérik. Láttuk olyan eszközöket, amelyek nagymértékben tartalmaznak egymást követő teljesítményt, de szörnyű véletlenszerű
2. A teljesítmény nem egyenletesen gyors az egész eszközön. Néhány eszköz 128M villámgyors vakuval rendelkezik, a többi készülék pedig lassú. Néhány alkalmazás esetében ez rendben van, de a ReadyBoost nem.

K: Mennyi a vakumennyiség, amelyet felhasználhatok a ReadyBoost számára?
A: segítségével akár a 4GB a vaku ReadyBoost (Ami kiderül, hogy a cache 8GB w / a tömörítés)

K: Miért nem tudok 4 GB-nál több vakut használni?
V: A FAT32 fájlrendszer korlátozza a ReadyBoost.sfcache fájlt 4GB

K: Mi a legkisebb ReadyBoost gyorsítótár, amelyet használhatok
V: A legkisebb gyorsítótár 256MB (jó, 250 formázás után). Hozzászólás beta2, Legyünk dobd másik 10 MB, vagy úgy.

K: Rendben ... A 256M-4 GB elég nagy tartomány ... van ajánlás?
V: Igen. Javasoljuk, hogy a vaku és a memória aránya 1: 1 legyen a legalacsonyabb ponton, és 2.5: 1 arányú vaku és a rendszermemória aránya. Ennél magasabb, és nem fogsz sok előnyt látni.

K: Nem ez csak a lapozó fájl flash-lemezen helyezése?
V: Nem igazán - a fájl továbbra is a lemezen van. Ez egy gyorsítótár - ha az adatok nem találhatók a ReadyBoost gyorsítótárban, visszatérünk a merevlemezhez.

K: A merevlemezek nem gyorsabbak, mint a vaku? A HDD 80MB / sec átviteli sebességgel rendelkezik.
A: A merevlemezek nagy nagy szekvenciális I / O Az olyan helyzetekre, ReadyBoost lesz az útból. Mi elsősorban a teljesítményének javítása a kis, véletlenszerű I / O, mint a lapozás a és a lemezről.

K: Mi történik, ha távolítsa el a meghajtó?
V: Amikor meglepő esemény történik, és nem találjuk meghajtót, visszamegyünk a lemezre. A készülék összes oldalát megint egy lemez tárolja. Nincsenek kivételek. Ez nem külön oldalfájltároló, hanem gyorsítótár, amely felgyorsítja a gyakran használt adatokhoz való hozzáférést.

K: A cserélhető eszköz felhasználói adatai nem jelent-e biztonsági kockázatot?
A: Ez volt az egyik első, és aggodalmak enyhítése ezt a kockázatot, az általunk használt AES titkosítása 128 Minden, amit írni a készüléket.

K: Ez nem kopja meg a meghajtót?
V: Nem. Tisztában vagyunk a flash meghajtók életciklusával kapcsolatos problémákkal, és okosan gondolkodunk arról, hogy miként és mikor végezzük az eszközön történő írást. Kutatásaink azt mutatják, hogy legalább 10 éven keresztül megkapjuk a támogatott flash eszközöket.

K: Használhatja a többszörös eszközöket EMD?
V: Nem. A Vistát gépenként egy ReadyBoostra korlátoztuk

K: Miért csak egy eszköz?
V: Idő és minőség. Mivel ez a szolgáltatás első felülvizsgálata, úgy döntöttünk, hogy arra összpontosítunk, hogy az egyetlen eszközt kivételesvé tegyük, anélkül, hogy több gyorsítótárat kezelnünk kellene. Tehát tetszik az ötlet, és a jövőbeli verziók szempontjából mérlegeljük.

Kérdés: Ön támogatja SD / CF / Memory Stick / MMC / stb?
V: Leginkább. A béta2-ben kis számú SD / CF-kártyát támogattunk a belső USB2 és PCIe buszokon. Az RC1 támogatási tartománya sokkal szélesebb.

K: Miért nem támogatja az SD-t az USB2.0 külső kártyaolvasón?
V: Sajnos nem támogatjuk a külső kártyaolvasókat - voltak olyan technikai akadályok, amelyekre nem volt időnk foglalkozni. Általában, ha a kártyaolvasó olyan meghajtót mutat, amelyen nincs adathordozó (mint például hajlékonylemez vagy CD-ROM), akkor nem használhatjuk a ReadyBoost számára.

K: Támogatja az összes USB-meghajtót, függetlenül attól, hogy miként azonosítják őket az operációs rendszerrel („merevlemez-meghajtó” vagy „Kihúzható tárolóeszköz”)?
A: Jelenleg nem lehet megmondani, hogy mi van a másik végét az USB-kábelt, így teszünk néhány alapvető méret ellenőrzés (Mivel senkinek nincs flash eszköz 200GB

K: Lehet használni mp3 év játékos, hogy gyorsítsa fel a rendszer?
V: Jelenleg nem. Az MP3-lejátszók a „biztosan játszik” felületeket használják, hogy ki vannak téve a Windows-nak. Követeljük, hogy az eszköz lemezkötetként jelenjen meg. Ezek jelenleg nem kompatibilisek.

Kérdés: Mennyi a Sebesség növelése beszélünk?
V: Nos, ez attól függ. Átlagosan egy RANDOM 4K olvasni flash szól 10x gyorsabb, mint a HDD-ről. Nos, hogyan, hogy lefordítja a végfelhasználó perf? Az emlékezet nyomás és nehéz lemez tevékenység, a rendszer sokkal jobban reagál, a gép kevés 4GB futó, a ReadyBoost hatás sokkal kevésbé észrevehető.

K: Nem tudom elkészíteni az eszközemet a ReadyBoost használatával ... csökkenthetem-e az átalakítási követelményeket?
V: Sajnos nem. Az átalakítási követelményeket a lehető legalacsonyabb teljesítményre állítottuk be, ami még gyorsabbá teszi a rendszerét. Ha csökkentenénk az átalakítási követelményeket, akkor a ReadyBoost használatának nem lenne észrevehető előnye. Ne feledje, hogy nem bővítünk memóriát, javítjuk a lemezhozzáférést.

K: Mely gyártók támogatása ReadyBoost?
V: Nos, remélem, hogy végül mindegyik megteszi. Jelenleg a gyártókkal dolgozunk egy olyan program létrehozásában, amely lehetővé teszi számukra, hogy a csomagoláson azonosítsák a ReadyBoost-kompatibilis eszközöket.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (92)

  • Itt van egy nagyon érdekes trükk, amely lehetővé teszi a ReadyBoost használatát bármilyen USB-meghajtón: "http://www.liviumihai.ro/readyboost-pentru-orice-stick-usb/"

    • Azt javaslom, ha nem találsz olyan hely ECEL 2 idézetek uitete csak ezt.
      "Http://www.liviumihai.ro/readyboost-pentru-orice-stick-usb/"

      • Tettem idézőjeleket kapcsolatok, tettem neked az idézeteket, már sok idézetek és nincs mit csinálni velük, akkor kell használni őket valahogy!

        • Cristi-admin: Tettem idézőjeleket kapcsolatok, tettem neked az idézeteket, már sok idézetek és nincs mit csinálni velük, akkor kell használni őket valahogy!

          Nos, ha igen, miért nem használja őket.: D

  • Nekem van 3G ramom, és ez alig mászik be a Win7-en egy kemény sata II-en. Vajon működik-e valamilyen típusú csereként? vagy ... csak tegye rá a gyors hozzáférést igénylő kis fájlokat. Ha ez a helyzet, akkor érdemesebb a töredezettségmentesítés, ha a nagy fájlokat a merevlemez végére viszi és néhány keretet ad hozzá. Most csak annyit kell tennünk, hogy megnézzük, valakinek sikerül-e. a Win7 telepítése az 512 képkocka számára, milyen teljesítményt kap. Várom, hogy más megjegyzések is megjelenjenek.

    • A számítógép totalitárius. Lehet, hogy nem 4G, hanem 16G RAM, ha a processzor régi, lusta, ha a merevlemez lassú és régi, ha a videokártya gyenge és régi, ha a lapkakészlet régi ... Csak 2G RAM van és Windows 7 rendszert futtatom, néha az a benyomásom, hogy jobban fut, mint a Windows XP, de nyilvánvalóan ez csak a placebo hatás, egyébként szuper, és csak 2G RAM-mal megismétlem

    • De nem kell kézzel jobb klikk az archívumot, és válassza a Tömörítési és hozzá a levéltár? majd jobb klikk az ISO fájlt, és válassza a tulajdonságok létrehozott archívumot, és hasonlítsa össze méretét. Mik ezek a kínos kérdéseket? Vagyunk, lusta is, hogy az archív Domle?

    • sasha-097

      Úgy gondolom, ha egy archív csökken, de ha úgy dönt, hogy compresion-NSEL lassabb módszer tömöríteni mivel mult.Daca nem volt baj, és osztozunk a bemutató iso sok archívumok (pl. : gyakran a játék a sok nyomozó archívumok, csomagolja azokat, ha kapsz. iso).

      @ Mr. Cristi (nem bűncselekmény), de akkor úgy egy gyenge rendszer, amely telepíthető a távoli kilátás vagy 7 neme? Nos, amikor egy régi emlék, vagy SDRAM ddr1 hol áll?

      • 7 Windows telepíthető a számítógépre 512MB RAM, nem számít, hogy SDRAM, DDR1, DDR2.
        A ram 512 rendszer messze nem olyan erős, vagy akiknek 1024 MB túl fürge.
        A számítógép alacsony szemüveg nem használható még xp, van itt még valami.
        A Windows 7 nem igényel túl sok erőforrást, hogy a felhasználó, aki azt akarja, hogy telepítse a 2010 nem sokat tehet a számítógép gyenge.
        Hogy válaszoljak a kérdésre közvetlenül nem tartom végzendő 2048 MB rendszermemória, vagyis a minimális tisztesség, persze ez az én véleményem.

    • ISO képek, képek JPG, GIF, stb, AVI filmek, stb MP4 MP3 zene, MP4 stb, minden már tömörített, nincs értelme, hogy megpróbálja tömöríteni őket, hogy csökkentsék a méretét, akkor, ha azt szeretné, hogy archív jelszavas, vagy megoszthatja őket a nyáron több fájlt.
      A tömörítési és archiválási szoftverek nem tudnak ilyen tömöríteni ...


    • Használhatja amit akarsz, én a Windows 7, liceenta pénzt, ha nem próbálja meg azt 90 napig, akkor láthatjuk, hogy van egy tutorial.
      Van egy jó rendszer, ez egy szégyen használni XP.

  • Nem találok hol tölthetem le a készenléti lendületet. Úgy értem, megtalálnám, de nem vagyok biztos abban, hogy készen áll-e a javításra, mint az öné. Adhat nekem egy letöltési linket ... kérlek, még sok minden

  • valójában egyáltalán nem, ahol megtalálható mindenféle hülye iau.Gasesc ide xp.Dar Ready Boost Windows 7, és nem tudom, hol egykor iau.Inca kérlek adj egy letöltési linket Peter Ready Boost

    • Mircea: Igazából egyáltalán nem, ahol megtalálható mindenféle hülye iau.Gasesc ide xp.Dar Ready Boost Windows 7, és nem tudom, hol egykor iau.Inca kérlek adj egy letöltési linket Peter Ready Boost


      ReadyBoost nem le bárhonnan, egy olyan funkció szerepel az operációs rendszerek a Windows Vista és a Windows 7, ha a Windows Vista vagy 7 és helyezzen be egy bottal elegendő teljesítményű használható ReadyBoost, akkor megjelenik egy opció a menüben autoplay Ha letiltotta az automatikus lejátszás funkció jobb klikk az ikonra a botot Computer (My Computer), majd kattintson a ReadyBoost fülre.
      Ismételje meg.
      ReadyBoost nem tudja letölteni, hogy bárhonnan, jön a Windows operációs rendszerek, azaz a Windows Vista 7.

  • 01.Ha nem tévedek, akkor a „ready boost” automatikusan megjelenik, amikor beilleszti a botot. 02.Ha nem tévedek, Cristi az oktatóprogram elején megadta, hogy az Vista és a Seven érvényes
    03. Véleményem (nem az, hogy számít) a "kész lendület" segítséget jelent Vista ostobaság, amely kemény erőforrásokat fogyaszt, és nem ad el.
    Zsolt. Hét teljesen elfogadható, de azok számára, akik adnak pénzt t nem adja fel ilyen könnyen az XP!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.