Növelje a merevlemez teljesítményét az Auslogics Disk Defrag - video oktatóanyag optimalizálásával és töredezettségmentesítésével

Szia barátok, ez a videó bemutató örülünk, hogy vezessenek szoftver optimalizálása, töredezettségmentesítés a merevlemez, amely az úgynevezett Auslogics Disk Defrag, miért mondják, mielőtt töredezettségmentesítés optimalizálás?
Először is, ez a program segít abban, hogy üljön fájl töredezettségmentesítés, hogy segítsen nekünk, hogy megszabaduljon az ideiglenes fájlokat, amelyek nem nagyon fontos, és csak azután foglalkozik töredezettségmentesítés is.
Egy egyszerű és hatékony, ugyanakkor a szabad és értelmes, Auslogics Disk Defrag kezeli merevlemez pontosan úgy, ahogy kellene, a többi program a maga nemében, amely kizárólag a működés töredezettségmentesítés Auslogics Disk Defrag néz merevlemez és fájlok az egész, nagyon helyesen, a merevlemez nem lenne semmi nélkül fájlokat, és fordítva.
Auslogics Disk Defrag elhelyezett fájlokat az operációs rendszer a legfejlettebb darab merevlemez, ez a kezdete a merevlemez, ahol a sebesség legnagyobb, hogy a nekünk időt a kisebb indítási, ezáltal számítógép ez be fogja tölteni a 25% -kal gyorsabb.
Auslogics Disk Defrag állítható csak egyszer telepítés és akkor felejtsd el, hogy fog futni a háttérben, és merevlemez töredezettségmentesítéséhez, amikor csak szükséges, vagy meghatározott időközönként általunk Természetesen meg kell beállítani előtt meg kell ütemezni töredezettségmentesítéséről napi / heti vagy havi.
Szoftver a merevlemez állapotához és teljesítményéhez, a számítógép jobb általános viselkedéséhez, ahol azt is mondhatja, hogy az Auslogics Disk Defrag ingyenes ...
Kinek van szüksége Auslogics Disk Defrag?
Mindazok, akik gyorsabb rendszert szeretnének, vagy nincsenek megelégedve a Windows segédprogrammal, amely - legyen az köztünk - nem túl….
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (60)

  • úgy néz ki, rendben van, de az egyik ajánlom CCleaner optimalizálás és defragler (összes pirisform) a töredezettségmentesítés

    • úgy néz ki, rendben van, de az egyik ajánlom CCleaner optimalizálás és defragler (összes pirisform) a töredezettségmentesítés  

      Cclener amit azonban nem Peter defragemntare tisztítása felesleges típusú fájlokat után megmaradó minden programot, minőségi hang, stb.

    • úgy néz ki, rendben van, de az egyik ajánlom CCleaner optimalizálás és defragler (összes pirisform) a töredezettségmentesítés  

      Igen CCleaner, a Piriform terméke valóban nagyon jó segédprogram a közüzemi szegmensben a rendszer karbantartásához, de a Defraggler még mindig kívánnivalót hagy maga után az Auslogics Disk Defrag-jával kapcsolatban ...
      A Cristi által még nem meghatározott dolog a szoftver hordozható verziója, amelynek nélkülözhetetlennek kell lennie minden cserélhető eszközön (pálca, hordozható HDD ...), és letölthető a gyártó webhelyéről: http://www.auslogics.com/en/downloads/disk-defrag/ausdiskdefragportable.exe.
      Meg kell említeni, és képernyővédő (minden ingyenes) Auslogics Disk Defrag Screen Saver, amely a számítógép szünetei alatt valós időben optimalizálja, térképet készít a partíció töredezettségével, amely a mesterek "örömére" szolgál a monitoron.

  • Köszönöm Cristi!
    Nagyon kell az ilyen szoftverek.
    Van egy kérdésem - valahányszor asztali számítógépet írok a számítógépemre, a partícióim nem jelennek meg azért csinálom, mert nem töredezettem le a partíciókat ????

    • Köszönöm Cristi!
      Nagyon kell az ilyen szoftverek.
      Van egy kérdés - mennyi deskid My Computer nem tűnik számomra láttam egy nagyító üveg válaszfalak, amely átvizsgálja a partíció után néhány másodperc múlva megjelenik 17 sec partíciókat és a 2 mappák, miért marad olyan sokáig, mielőtt meg kell jelennie, vagy Azért csinálom, mert én nem defragment?  

      Kövesse az alábbi lépéseket:
      írja be a Sajátgépet, majd kattintson az Eszközök, majd a Mappa beállításai elemre, majd lépjen a Nézet fülre, és törölje a jelet az első "Hálózati mappák és nyomtatók automatikus keresése" jelölőnégyzetből, adja meg az Alkalmaz és az OK parancsot, majd indítsa újra a számítógépet. - ezt már megtette ... (nem rossz CCleaner-rel tisztítani és töredezettségmentesíteni)

  • Kérdés ... ajánlott ezt a töredezettség-mentesítést a C partíción végrehajtani, ahol van operációs rendszerünk? Láttam, hogy kikapcsolta a C partíciót az oktatóanyagban ..... és van még egy kérdésem, amire szeretném, ha válaszolna, ha lehetséges: Van laptopom és külső merevlemezt használok, alkalmazhatom a töredezettségmentesítést ezen a merevlemezen is? Nagyon hasznos lenne, ha választ kapnék tőled. Köszönöm, hogy nagyon jó munkát végeztél.

    • Kérdés ... ajánlott ezt töredezettségmentesítő a C partíciót, ahol már az operációs rendszer? Láttam, hogy nincs kiválasztva partíció C bemutató ..... és van egy kérdés, hogy szeretnék válaszolni nekem, ha tudsz: Nekem van egy leptop és egy külső merevlemez dinacela alkalmazhatják töredezettségmentesítés, és ez nehéz? Lenne hasznos, ha kapok választ tőled. Köszönjük, csinál egy nagy munka tinetio így tovább.  

      Játssza le újra, és görgetés nélkül figyelmesebben felejtse el. Cristi úgy döntött, hogy kizárja az SSD-ket az opciókból, és azt mondta: "Van egy C partícióm egy SSD-n, és látni fogja, hogy eltűnik" (ha nem tudja, mi az SSD, akkor nézze meg, hogy van egy oktatóanyagunk, írjon jobb oldali mező: SSD, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot) Az SSD-k nem mechanikusak, és feltételezzük, hogy nem lenne szükség töredezettség-mentesítésre, mert sokkal gyorsabb hozzáférési idővel rendelkeznek, mint a mechanikusak. Ha HDD-vel rendelkezik, és nem SSD-vel (szilárdtestalapú meghajtóval), akkor a C-t be kell hagynia, bármit töredezettségmentesíteni lehet, még a külső merevlemezeket is, ha azok mechanikusak. Még akkor is, ha töredezettségmentesíteni kíván egy SSD-t, semmi sem fog felrobbantani, csak mert nincs értelme, az SSD amúgy is gyors, és nincs értelme pazarolni az időt a töredezettségmentesítésre.

  • nagyon köszönöm cristi, és még mindig várom, hogy a szoftver növelje a teljesítményt, mert nagyon kevés nagyon jó oktatóanyagom van. tartsa így.

  • Auslogics használt termékek multicel (ingyenes), és nagyon jó, egyszerű és hasznos egy hatalmas ulizator szerény környezetben, még azok is, akik komolyan kialakítják programjaikat!

    • Ashampoo WinOptimizer

      Igen, de része Ashampoo WinOptimizer teljesen más termékkategória, a kereskedelmi Ashampoo WinOptimizer a legújabb verzióban (7) 49.99 USD áron, ami sok a felhasználók túlnyomó részének; tehát nem egy kalóztermék, amely gyakran "kiszedi" a fehér hajat, jobb, ha egy ingyenes termék a 10. osztályba tartozik ...
      Személy szerint az Ashampoo WinOptimizer-t (licencelt) használom, de ami a PC szokásos napi karbantartását illeti, a Disk Defrag a megtiszteltetés ...
      ... és mellesleg a töredezettségmentesítés oldalon a WinOptimizer (modulként) az Auslogics összes Disk Defragjét használja versben. 3, de sokkal leegyszerűsített formában, tehát ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.