Növekszik partíció C: \ Windows rendszer csatolásával egy másik partícióra

Növelése C meghajtó csatolásával egy másik partíciót
Növelése a partíció C: \ kapcsolódó másik partícióra

Ha vásárol egy laptop, vagy egyszerűen telepíthető a Windows először történt, mint egy merevlemez vagy SSD több partícióval.
Emellett a szokásos Windows partíció, van más, részben vagy szabad terület.

Miért növeli a partíció C: \ fekvő OS?

A válasz egyértelmű: Mert néha szükség van, különösen, ha némi frissítés, ami fogyasztanak tér, vagy egyszerűen csak szeretné telepíteni a nagy alkalmazások a C: \.

A másik ok a növekvő partíció C: \!

Ha jelenleg a Windows 7, és szeretné frissíteni a Windows 10, 10'll észre, hogy a Windows egy szokás fogyasztani sok helyet, ha magára maradt.
A Windows 10 gyűjteni frissítéseket megosztásra, hálózatépítés, tartani a régi változat a rendszer esetén a frissítéseket, így több hely kell a Windows 10.

Miért van szükség a nagyítás partíció C: \?

Először meg kell, hogy disk megosztjuk, vagyis az operációs rendszer partíció, akkor kell lennie egy másik partícióra, akkor csatolja a rendszer partíció. Ha nincs másik partícióra, vagy szabad terület, ez a módszer nem működik.

Hogyan lehet növelni a partíció C: \?

Tegyük fel, hogy egy másik partíciót a rendszer partíción felül fogjuk törölni a partíciót, és csatolja a partíciót C: \ nyúló válaszfal C: \.
Mindent elkövetnek a Windows, és nincs szükség semmilyen további szoftver.

FIGYELEM - a bővítés előtt

Javasoljuk, hogy a fontos adatokat a partíciót kell hagyni. Takarít meg lehet csinálni a bot, külső meghajtó vagy bottal elég tágas a partíción lévő adatok.
Egy jó ötlet az, hogy egy Backup for Windows

Oktatóvideó - Logitech G610 Orion vélemények

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Alexu - mondta

  Hello! Van egy Windows-7 Professional kit x64 SP1 és szeretnék rá, abban az értelemben, hogy mikor telepíteni a Windows 7, hogy lehetősége van arra, hogy melyik kiadás csinálni. Egyszer olvastam valahol, hogy azt kell járni a kit kell telepíteni a Windows mappát források, és törölje az adott fájlt, majd mentse a változtatásokat, csináltam egy iso képet, és hogy ragaszkodni fog vagy DVD a telepítési folyamat lehetővé tette számomra, hogy melyik változat a Windows 7 telepíteni szeretne 32 vagy 64 kicsit. Azt nem tudom, hogy valóban ez volt a helyes utat, vagy sem. Ezért úgy gondolom, hogy hasznos lenne a bemutató, mint ez a helyzet körökre kit, kit a Windows 7 7 a Windows AIO (All in One).

 2. Daniel - mondta

  Hello! Van egy Toshiba tablet Encore WT8-A-102, 10 és Windows problémái vannak térelválasztó C. A tabletta helyreállítási partíció 5,63 GB, de amikor rákattintok, hogy jobb nem jelenik meg sem a sorrendben. Nem csak egy kis ablak nyílik meg a „segítséget”, és kattintson rá, ha bemegy a webhely segítségével Microsoft. Hogyan lehet törölni ezt a partíciót? Köszönjük!

 3. Ionel Manea - mondta

  Én a Windows Pro verzió 10 1709 64 a kicsit. Leeresztettem partíció ,, E "10Gb I formázott meg, eltávolítottam (osztott), és azt akartam, hogy csatolja partíció ,, C" .... Nem látom a "Hangerősítést" a többi partíció fölött.
  Említettem már, hogy ,, partíció Multimedia „mint a ,, rendszer fenntartva partíció” A 600 végső MB.In I visszazárni vissza partíció ,, E "

 4. Florin Pasca - mondta

  sal ... feliratkozás az említett Mr. Ionel Manea ... én újrapartícionálják D, ahol 850 GB húzta 200GB és szeretnék hozzá őket a „C” ... de én azt a lehetőséget expanzió zárolt ... ott minden olyan megoldást, vagy csak újra?
  Köszönöm, minden jót és sok szerencsét!

 5. Nicolae Racovitan - mondta

  Hogyan helyezhetek el egy kis helyet D-ről C-re anélkül, hogy más partíciókat rendelnék hozzá? Megérkeztem a C partícióhoz, ahová a XnUMXgb.de-et szeretném hozzáadni a D partícióhoz.

 6. Sorina - mondta

  jó!
  Van egy laptop 32 bites operációs rendszer és az Intel (R) Core (TM) i5-3230M @ 2.60 GHz CPU (a megjelenő írott 4 alkalommal); Telepíteni a játékot Meg kell 64 bit
  175GB memória a C és a D ... 754GB tehetünk valamit egyedül, vagy kell folyamodniuk IT-st?
  ????

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.