Az uTorrent program letöltésének és fájljainak manipulálása - HD videó bemutató

Biztos vagyok benne, hogy sokszor le kell töltenünk egy filmet, játékot, és a letöltés során meg kell állapítanunk, hogy valójában nincs elég helyünk a merevlemezen.

Mivel nincs elegendő hely az automatikus merevlemezen, a torrent kliensünk helyhiány miatt már nem tudja folytatni a fájl letöltését.

Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan kell mozogni file partíciót elég hely egy másik partícióra, több szabad tárhely letölthető a fájlt, hogy a befejezésig.

Biztos vagyok benne, hogy sokszor ez történt szeretné letölteni csak bizonyos fájlokat vagy mappákat a könyvtárban található torrent letöltés, ebben az esetben nem kell letölteni a tartalmat, de mit érdekel minket a könyvtárban (felirat, repedés , soros, nfo, pdf fájl)

Ez az oktatóanyag segít megtakarítani a fájlok és a merevlemez-letöltésnek szentelt időt, amely azonban nem mindig elég, ezen a weboldalon van egy sor video oktatóprogram is, amely a "BitTorrent" témához tartozik.

Ez az útmutató kiegészíti a video tutorials néhány évvel ezelőtt, akik látták őket, amit tehetünk, kattintson az alábbi linkekre:

Tutorial, hogyan kell letölteni torrentet (fájltípus bit torrent)

Torrent kereső

Hogyan lehet letölteni az új filmek és feliratok őket szinkronizált videó bemutató

Hogyan tölthető le torrentek nagyobb sebességgel a bitcomet segítségével - video bemutató

Hogyan nyitható meg a torrentekről letöltött nfo fájlok - video bemutató

Arra kérlek benneteket, hogy kövesse végig a lépéseket kell követni őket, hogy könnyen manipulálni fájlokat egy ügyfél készült letöltési torrent uTorrent.

Ki akar követi a bemutató, mint normál felbontású MÁJUSÁBAN nézni PLAYLIST

Adrian Burlugeanu


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • Van egy kérdés, amely nem kapcsolódik a tutorial.
    Milyen témát használ, vagy milyen programot (Crystal xp, Alien Wave stb.)?

  • @CosTkn: Windows 7 operációs rendszert használok XP témához ... tegnap este kóboroltam egy webhelyen, találtam rá ... és azt hittem, telepítem ... de ez nem fontos ...

  • @CosTkn: Mint láthatja, az e-mail biztonsági okokból nem teljes !! hagyja abba az e-mailek közlését a webhelyeken, mert mindenféle spamet fog kapni ... a webhely nyilvános e-mailjeimet, ha körültekintőbb voltál, észreveszi ... az egyes oktatóanyagok fölé írja ki, hogy kicsi lett-e kék színben az oktatóprogram bal oldalán. név szerint, és az Ön e-mail kliense automatikusan megnyílik, és a címem már automatikusan be lett írva, hogy elküldjem. És küldjön egy e-mailt ... miért kell mindannyian azonosak lennünk? miért kell, hogy a téma legyen az enyém, vagy én, mint a tiéd? Ne bosszankodj, de hiába küldsz nekem e-mailt ... Nem értek egyet ezzel a "másolással" ... Tudom, hogy értem vagyok ... de légy te és ne aggódj amivel bárki másnak ... légy te. ..Eredeti ... nem kell egymás után vennünk, hanem nekünk kell lennünk !!!

  • sal Adrian tényleg nem tudja, hogyan kell csinálni dolgokat nem volt hely utorentu knd, yo Törlés d: k, hogy képes letölteni, most már tudom :)) Nekem van egy kérdés, hogy nem kapcsolódik a bemutató, lehet, hogy valaki tudja, hogy a programot k eltávolítani képek videók, DVD-k az én esküvő, és azt akarom, hogy távolítsa el a képeket, hogy mi forgatták ott, például a szünet, és csak fel, hogy a kép, hogy el kell távolítani és a képek,

  • @sük: KMPlayer ezt! Ez egy ingyenes lejátszó, sok beállítást, jön a csomag kodekek és én még nem láttam egy filmet, hogy nem látom!

  • @tataee: Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki kedvére tegyünk ... ha nem kellett megtanulnia, ez nem azt jelenti, hogy az oktatóprogramot nem kellett elkészíteni, vagy hogy mások nem tanulnak belőle !!! Don példa ... nem tudta, hogyan mozgathatja a már megkezdett letöltést !!! És hogy biztos benne, hogy sok ilyen van, talán hasznosnak talál másokat, amelyek nem számítanak számukra hasznosnak. Nem lehet mindenkinek köszönetet mondani, azt hiszem, mindenkinek van hely, és biztos vagyok benne, hogy nem követte az összes több mint 120 oktatóprogram ezen a weboldalon !!

  • Van egy kérdés azonban, meg tudod csinálni egy video tutorial, mint hogy a dp torrent letölt egy játékot, és a játék több darab lehet mutatni, hogyan rar.Daca szerelhető RAR archívumokat, miután megpróbált kitömöríteni archivált fájlokat descarcat.Am egy játék, és sokat adok a mell jcurile rossz volume.La letölteni különböző honlapokon, így igent pl. rar01,02 stb De azok rar.a formában ritkán b megyek

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.