Magic Lantern, firmware-feltörés a Canon fényképezőgépekhez - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni Magic Lantern a Canon fényképezőgépek, ez egy olyan firmware, hogy hoz egy csomó funkciók hiányoznak a készüléket, és a felhasználóknak szükségük van rájuk, egy hasznos hack.
Magic Lantern fejlesztette ki egy lelkes csoport, akik látták a hatalmas lehetőséget, a Canon DSLR fényképezőgépek, lehetséges, hogy a Canon nem ad, mint a drágább modellek kanalat a CAU minden rendelkezésre álló termékeket.
Azt kell mondanom, a kezdetektől fogva, hogy a Magic Lantern megy, mint a Canon DSLRs, a teljes lista megtalálható a hivatalos oldalon Magic Lantern.
A Magic Lantern elvileg nem firmware, inkább egy hack, amely elindítja a kártyát, és ragaszkodik a memória memóriájához, ahonnan fut, nincs semmi köze a belső ROM-hoz, ahol az eredeti firmware van, ezért nem veszélyes, a Magic Lantern eltávolítható, ha a kártya formázása megtörténik a „Q” gomb megnyomásával. A „varázslat lámpás eltávolítása” vagy a „mágikus lámpás megtartása” üzenet jelenik meg a képernyőn. Kiválaszthatja, hogy formázás után megmarad-e.
A telepítés nagyon egyszerű.
1. Formázza a kártyát a fényképezőgéppel (alacsony formátum)
2. Letöltése Magic Lantern
3. Bontsa ki a tartalmát az archívum a gyökér a kártya
4. Tegye a kamera kézi üzemmódban (M az üzemmód-tárcsa)
5. Helyezze be a kártyát a fényképezőgépbe, és kapcsolja be
6. Menj a menüben, és frissítse a firmware verzió, mint a bemutató.

Magic Lantern ad egy csomó beállítást, melyek révén az éjszakai. Meg fogja találni a beállításokat minden alkalommal van kilátás, a beállításokat, hogy találkozunk csak sokkal drágább kamerák.
Magic Lantern fog beszélni beállításával másik alkalommal, hívlak benneteket, hogy nézni egy másik tutorial.

Árak Canon DSLR

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Nekem is van 600D, és hallottam a varázslatos zseblámpáról, de még soha nem próbáltam. Amit észrevettem a funkcióknál, az rendben van, de nem tűnik túl jól (nem mintha pretenziót tennék, de kicsit zsúfoltnak és bonyolultnak tűnik ugyanakkor). Mindenesetre, ezen oktatóanyag után, talán megpróbálom. Vártam további oktatóanyagokat a firmware legérdekesebb funkcióival, amelyek meggyőzni fognak kipróbálni :)

  • Van egy Canon 500D. Követtem az oktatóprogram lépéseit, és ez azt mondja nekem, hogy az ML mappát nem lehet lemásolni. Köszönöm, további tanácsokra várok.

    • Lehet, hogy volt valami rendben.
      Van egy 500D-es ML-mel egy évig, és minden rendben volt ...
      Sajnos 500D sok funkció nem támogatott, de hasznos dolog egyébként.

  • Érdekes ... még nem hallottam erről a varázslatos zseblámpáról, talán kipróbálom a bemutató megtekintése után ... van egy 600D-s.

  • Azok számára, akiknek a Canon Compact van, egy hasonló firmware a CHDK Wiki webhelyen.
    Itt található a legtöbb kompakt firmware a Canon. Inslalarea körülbelül ugyanaz, mint a fenti a bemutató. Az oldalon is található telepítési utasításokat.
    Kipróbáltam egy Canon Powershot A1300 készüléken, és ez működik, például RAW formátumban tudok képeket készíteni
    vagy PNG hogy nem sokat tehet a kompakt-200 300 lei.

  • Nagyon hangos.
    Azt hittem, van valami. Tényleg hoz sok videó beállításokat, ahol én voltam a leginkább érdekelt. A tapasztalt várom, hogy az új funkciók, és várom, konzultáció a ML.

  • Úgy döntöttünk, hogy instales után láttam, hogy a funkció időközmérő Alapvetően takarít meg egy csomó pénzt, hogy én akartam, hogy őket a távirányító ezzel a funkcióval. Amellett, hogy van egy csomó más funkciók, hogy én még nem hozott, de még mindig arra vár, hogy felfedezzék.

  • Gratulálok tutorial. Én folosec körülbelül egy Magic Lantern a Canon 550D zökkenőmentesen. Azonban lenne néhány iránymutatást említetteken kívül a videó.

    Először is biztosítani kell, hogy az akkumulátor fel van töltve, akkor Ajánlatos 50%. Ha megszakítja a folyamat firmware frissítést, bár nagyon rövid, lehetnek problémák.

    Közben meg kell a kártyát elég gyors 10 Egy videó, különösen, ha úgy dönt, hogy növeled a bitrátát. HDR video funkciót igényel speciális utófeldolgozás, de mint említettük, de említésre került a tutorial.

  • messi98:
    akárcsak a dvdrip a VirtualDubMod 1.5.10.2 (2540 épít / engedd fel)

    Azt javaslom, hogy használja az egyik oktatónkban bemutatott módszert. Írja be a KERESÉS mezőbe a jobb felső sarokban: "Hogyan lehet eredeti DVD-t másolni nagyon jó minőségű filmekkel", nyomja meg az enter billentyűt, és megtalálja az oktatóprogramot.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.