LoudTalks, Android program, amely a telefont adó-vevővé alakítja - oktatóvideó

Szia barátok, ma viszont a telefont egy walky talky (a rádióállomás recepción) néhány perc alatt, a szoftver, amit használni az úgynevezett LoudTalks és mentesnek találták az Android Market.
Alkalmazás LoudTalks segít beszélni a tulajdonosok az Android, ez valójában egy alkalmazás PTT (push to talk), az Egyesült Államokban olyan szolgáltatások a mobil szolgáltatók, egyes telefonok (Nokia, Motorola) van még gombok Dedikált PTT. LoudTalks természetesen független a kínált szolgáltatások az internetszolgáltatók, ez egy futó kliens-szerver-kliens futtatásához LoudTalks kell internet (wi-fi, 3g, szél), teszteltem az összes kapcsolattípus, még a szél megy hibátlanul.
LoudTalks alkalmazás megy mobil: Android, Windows Mobile, Blackberry és még a Windows, már bemutatott bemutató app az Android.
Remélem tetszik LoudTalks, egy multi emlékeztet gyerekkorom amilyen részleteket kövesse a video tutorial.
Ha még nem rendelkezik egy okostelefon, kövesse ez a bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (32)

  • Adrian már nem oktató? Soha nem láttam az utóbbi időben a bemutató az ő joga hiányzik hallja.

  • Én 4 Motorola Talkabout T5532 állomások (azt mondja, rajta). Adtam barátok szoros és egy nap beszél körülöttem, és tette vissza a saját támogató terhelést. Nincs ANDROID :))

  • Az app használja az internetet? Vagy használja a telefont valamilyen módon? Ha ez a második lehetőség, milyen távolságot kell a két telefon?

    • psaddict: Futtatásához LoudTalks kell internet (wi-fi, 3g, él)

      "A LoudTalks futtatásához internetkapcsolatra van szükség (wi-fi, 3g, él)"

  • @psaddict: ha rendelkezik az echo "funkciójával", és képes tesztelni, hogyan hallja, amit lát ... nem nyilvánvaló? Természetesen, mint az internet

  • Érdekes alkalmazások kíváncsi, hogy mi működik, távolság, azt hiszem, ha szüksége van internet kapcsolat, működik bárhol a világon, ahol van internet kapcsolat?

  • Cristi, nincs most a htc wwildfire telefonom, de biztos vagyok benne, hogy ez az alkalmazás nem működik nekem !!! Egy másik dolog, amit megkérdezem tőled, hogy telepítek-e a ROM Manager programot, és a román letöltés és a cianogén mód 7 telepítését választom-e, sőt, azt mondják, hogy támogatja a 6.1-et, és automatikusan telepíti az Android 2.3-t, vagy trükkökkel kell gyökérrel kezdenie, vagy ha telepítem ezt a dolgot a 2.3.6 superuserrel. Nem tudom, hogy ez mekkora a mézeskalácson, a homeyoynemnél, és azt mondja, ha azt mondom, hogy törölje az adatokat a dalvik gyorsítótárból, mit jelent ez a funkció, amit töröl a telefonomról?

  • Nagyon gyenge, ajánlom a Skype, sokkal jobban hangzik, és azt, és vede.Skype volt, és élen jár.

    • LucianGL:
      Nagyon gyenge, ajánlom a Skype, sokkal jobban hangzik, és azt, és vede.Skype volt, és élen jár.

      A Skype egy adó-vevő állomás, és egy másik

      • valójában ez egy rádióállomás utánzata. Az összes internetet használja és összehasonlítható a skype-vel (mindaddig, amíg számláznod kell. Egy igazi rádióállomásnál számlát készít :) ... offf offf offf

        pc204060: Hasznos. Amikor semmi akkor hasznos, ha nem nyújtanak valami mellett más

  • Sall, segítsen nekem legyen szíves var min CNV és a közelmúltban hozott a számítógép még mindig 1 GB RAM, de knd menj tulajdonságok, megmutatom 2gb 1 ram (használt) k megemlítem 7 Windows Ultimate, miért csak az egyik használata ?

    • Kalis:
      Sall, segítsen nekem legyen szíves var min CNV és a közelmúltban hozott a számítógép még mindig 1 GB RAM, de knd menj tulajdonságok, megmutatom 2gb 1 ram (használt) k megemlítem 7 Windows Ultimate, miért csak az egyik használata ?

      próbálja meg ezt, menj a start gombot kattintson a Futtatás gombra a dobozban msconfig kattintson az OK gombra írásban boot fülön a Speciális beállítások gombra, és törölje a maximális memória
      kattintson az ok; kattintson az aplay; kattintson az OK gombra.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.